פורסם 2010 ביוני 1615 שנים לא מזמן החלפתי קירור לכרטיס המסך, את המאוורר חיברתי ל12V והספק(thermaltake tr 2) הוא בעל הספק 400W הטמפרטורה במצב מנוחה היא 50 מעלות, כאשר אני משחק במשחק כלשהו לאחר כמה זמן התמונה נתקעת המשחק נסגר ואני מקבל הודעה nvidia gpu card faild.. לפעמים כשהתמונה נתקעת אני מצליח למעזר את המשחק ולחר כמה שניות הכל עובד כרגיל... מה יכולה להיות הבעיה?דרך אגב כאשר המשחק נסגר אני בודק את טמפרטורה הכרטיס והיא עומדת על 56 עד 60 מעלות..תודה רבה לעוזרים
פורסם 2010 ביוני 1615 שנים מחבר המשחק BLURאני לא כל כך מבין מדוע לעדכן דריבר? החלפתי את גוף הקירור בלבד לפני ההחלפה לא הייתה בעיה כזאתאהה וכאשר התקנתי את גוף הקירור בפעם הראשונה שמעתי צפצופים מהמחשב 2 קצרים 1 ארוך שפרושם שהיש בעיה בכרטיס המסך, אז שחררתי קצת את הברגים שמחברים בין הגוף הקירור לכרטיס עצמו והמחשב זיהה את כרטיס המסך יכול להיות שיש קשר?
פורסם 2010 ביוני 1615 שנים מחבר לא ניסיתי אני אנסה עכשיו.הורדתי דרייבר וזה לא פתר את הבעיה... אני מקבל הודעהDisplay Driver Stopped Responding and Has Recovered.
פורסם 2010 ביוני 1615 שנים לא מזמן החלפתי קירור לכרטיס המסךאסור לך לשלול מקרה של כשל בחומרה לאחר החלפת הקירור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.