עבור לתוכן

צו הצבה לטכני..דחוףףף

Featured Replies

פורסם

שלום אתמול סיימתי טירונות בעובדה ח''א אני אחרי יג' אלק'...

קיבלתי אתמול צו הצבה לטכני ליום ראשון הקרוב 20/6...

רציתי לדעת מזה אומר? אני ישרת בטכני? או שאני רק יראה שם קצין מיון? זה אומר שאני יעשה קורס שהוא בטכני?

כי שבוע ללפני הגיוס ראיתי בתל השומר במחשב את התיק שלי וכתוב לי שם שאני לא מתאימה ליחידות שטח ולא מתאימה לטכני...

הינה הטופס שקיבלתי מצורף...

m1zm0tynmauq.jpg

ממש ממש דחוףף..

תוודה לעונים :)

פורסם

דבר ראשון - תמחק את התמונה.

זה מסמך צבאי בעל סיווג. ואף אחד פה לא צריך לראות אותו חוץ ממך.

דבר שני - בהתבסס על מידע אינטרנטי, אתה תעבור קורס בבסיס הטכני של חה"א בחיפה.

איזה קורס? - זה יקבע שם, לאחר מס' ימי מיון.

פורסם

מי זה? ענת קם? :lol:

זה אומר שתעשה שם קורס.

פורסם

ויאולטה, (כפי שרשום בטופס ;)) אתה משובץ על פי מה שנראה לעבור קורס טכנאי אלקטרו' בבח"א 21 בחיפה. בסופם של 3 חודשים כקורססיט כנראה תשובץ לאבנט כחול (יחידה בח"א שעוסקת באלקטרו' ושטויות בסגנון).

ולסיום כמו שאוהבים ואומרים בטכני: " תברח... תברח!!! (ומהר!)" :xyxthumbs:

בהצלחה בקורס "ותהנה" עד כמה שתוכל! :nono:

נ.ב-

בהחלט מומלץ שתמחק את התמונה/ תוריד פרטים אישיים ושלא צריכים לדעת כגון שם פרטי ושטויות.

פורסם

קודם כל.. מעבר לעובדה שזה שם של בחורה... כתוב בהודעה הראשונה: "...שאני לא מתאימה ליחידות שטח..."

אז מותר ואפילו רצוי לפנות אליה בתור בחורה.

דבר שני, לגבי הסיווג - 'מוגבל' זה לא באמת מסווג, זה רמה אחת מעל בלמ"ס (בלתי מסווג), וזה חרטא, זה מוגדר כמשהו שאין ממש צורך שמישהו יראה אותו אבל גם אין מניעה להראות אותו. וזה גם בגלל פרטים אישיים שנמחקו... קיצר, לא ממש סיכון בטחוני. אם כי תמיד יימצא הקצין שיכול לתת תלונה גם על זה - הרי לא ממש צריך סיבה.

לגבי הנושא עצמו - אין לי מושג :nixweiss:

פורסם

1210 - קד"ס אלקטרוניקה

בזבוז של חודש (בטח ובטח אם את טכנאית (בוגרת יג') אלקטרוניקה), ואז תשובצי לקורס כלשהו במגזר האלקטרוניקה.

ד"א, נחמד מצדך לצנזר את הפרטים האישיים שלך ולחשוף את המש"ק המסכן באינטרנט :P

פורסם
  • מחבר

הינה הורדתי את כל הפרטים=]]

אבל ידיד שלי התגייס לפני 7 חודש ואחרי הטירונות קיבל גם מכתב כזה "צו הצבה"

והוא אמר שעושים עד חמישי מיונים ובוחרים 3 קורסים..ואז בחמישי מודיעים מי הולך לאיזה קורס..

נגיד שלחו את ידיד שלי לפלמחים קורס+סדיר...

אז איך זה שאני יעשה את הקורס בטכני?? אין מצב שזה מיונים לכל הבסיסים??

פורסם

ויאולטה, (כפי שרשום בטופס ;)) אתה משובץ על פי מה שנראה לעבור קורס טכנאי אלקטרו' בבח"א 21 בחיפה. בסופם של 3 חודשים כקורססיט כנראה תשובץ לאבנט כחול (יחידה בח"א שעוסקת באלקטרו' ושטויות בסגנון).

Way off :screwy:

פורסם
  • מחבר

Way off :screwy:

אני לא מצליחה לשלוח לך הודעה פרטית=\\

מזה קד"ס אלקטרוניקה??

ומזה אומר אם היה כתוב לי שבוע לפני הגיוס בתל השומר במחשב "טכני- לא מתאימה"

ואם אני יעשה את קד"ס אלקטרוניקה באיזה בסיס זה הסדיר ואיזה יציאות?

תודה=]

פורסם

קד"ס אלקטרוניקה זה לא קורס, זה קדם קורס (קד"ס = קדם ספציפי).

משם תתמייני לקורסים במגזר האלקטרוניקה - שם היציאות והבסיסים מגוונים בהתאם לקורס (מחצאים ועד יומיות).

לא יודע מה היה כתוב לך בקו"ם, אבל כל עוד יש לך פרופיל 64+, את יכול לשרת במערך הטכני.

פורסם
  • מחבר

קד"ס אלקטרוניקה זה לא קורס, זה קדם קורס (קד"ס = קדם ספציפי).

משם תתמייני לקורסים במגזר האלקטרוניקה - שם היציאות והבסיסים מגוונים בהתאם לקורס (מחצאים ועד יומיות).

לא יודע מה היה כתוב לך בקו"ם, אבל כל עוד יש לך פרופיל 64+, את יכול לשרת במערך הטכני.

הפרופיל שלי 64 בגלל שיש לי מיניסקוס קרוע בברך...ולפני שנה וחצי עברתי ניתוח בברך שיחזור רצועה צולבת...

זה אומר שאני לא יוכל לשרת במערך הטכני?

ומקד''ס אלק' אני יוכל להגיע לקורס טכנאי חץ בפלמחים? ואיפה עוברים קד''ס אלק' ומה היציאות??

תודה רבה על כל העזרה=]

פורסם

למה שתרצי להיות טכנאית חץ?

טכנאי מערכת נשק בנ"מ זה אחד הדברים המביכים... טוחנים כמו לוחמים (אם לא יותר).

אחד שיודע.

פורסם
  • מחבר

למה שתרצי להיות טכנאית חץ?

טכנאי מערכת נשק בנ"מ זה אחד הדברים המביכים... טוחנים כמו לוחמים (אם לא יותר).

אחד שיודע.

כי אני רוצה יציאות טובות...

וטכנאי חץ זה בפלמחים שזה חצי שעה גג מהבית שלי וזה חמשושים גם בקורס וגם בסדיר..

אם יש לי פרופיל 64 זה אומר שאני יכול לשרת במערך הטכני?

פורסם

כן את תוכלי

פורסם

אני קורא ומתפוצץ מצחוק :lol:יש לי פלשבק 10 שנה אחורה... אז ככה:

1. קדס בטכני זה חרטה, יתקעו אותך בדוקו או הילטון, תעשי מטבחים/שמירות/כוננות אם יהיה מזל, תשמעי הרצאות משעממות + חומר טכני שתשכחי דקה אחרי שתצאי, כי הוא לא רלוונטי לכלום.

2. טכנאי אלקטרוניקה זה שווה ערך למנקה וויט ספירט ביום + שמירות בלילה בשנה ראשונה והלאה מתחיל להנות.

3. יש דבר קטן שנקרא "צורכי הצבא" ויכולים לתקוע אותך בכל מקום בארץ ללא שום קשר למיקום הבית שלך ורצונך האישי. רק אל תגיעי לביסנ"מ. זה המקום הכי מדכא בישראל. יש לי כמה חברי ילדות שחזרו בתשובה אחרי השהייה שם ויציאה על קב"ן.

כמו-כן, תבקשי להגיע לכנ"ף 2 בכל תנאי. חממה בפני עצמה.

4. דווקא עדיף לשרת לא קרוב לבית ולא לחזור הבית כל יום ואז הזמן פשוט הזמן עובר יותר מהר... מניסיון. הייתי בדרג ב', דרג ד' ודרג א' בגדודים (946 ו897) ואין על שבועות שטח לבד עם הסוללה... חרא של תנאים, אבל כל יציאה הבית זה חג בפני עצמו.

5. הכי חשוב זה למצוא את חבר'ה שלך ואז הכל עובר הרבה יותר נעים.

6. בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים