עבור לתוכן

פורומים נוספים

Featured Replies

פורסם

אני מאוד מעריך את האתר הזה ולומד ממנו הרבה. האתר רציני עם מנהלים מקצועיים ובמיוחד אני אוהב את המדור ל'מפרטי מחשב'. אתם עושים עבודה נהדרת :xyxthumbs: יישר כוח! למדתי להעריך את החברות המובילות בשוק והכי חשוב למדתי מושג חדש: זבל ג'נרי ;) ועד כמה פראייר מי שקונה "מחשב פיצוץ!!! מחיר מבצע!! רק היום!!" שמפורסם בעמוד האחורי של העיתון :silly:

בזכות האתר הזה התחלתי להתעניין בנושא והיום אני סוג של פריק מחשבים. בעיקר אהבתי את הכתבה המאוד מעמיקה בנושא המיקרו-ארכיקטטרוה של Nehalem

http://hwzone.co.il/articles/corei7_preview/

אני נמצא בהליך של למידה ורוצה להיחשף לעוד מידע מאתרים נוספים.

האם יש פורומים ואתרים ברמה כמו האתר הזה? (לא רוצה FXP או משהו כזה)

עדיפות לאתרים בעברית, אפשר גם באנגלית

תודה

פורסם

I.OPaneL

למה זה מצונזר? :s05:

פורסם

טוב נערך

פורסם

פששש, איזה קטע... על איזה רקע היה הסכסוך?

פורסם

שוקו, תעיף את התגובה הדבילית השיקרית והתלושה לחלוטין מהמציאות הזאת.

על מה לכל הרוחות אתה מדבר? ???

אף אחד לא "פרש מ HWZONE" והם בחיים לא היו חלק מהאתר הזה..

ה"קשר" היחיד שלהם לאתר הזה הוא שהם פירסמו את האתר שלהם לאנשים בהודעות פרטיות, והציפו את גולשים שלנו בספאם.

אחרי שקיבלנו מספר דיווחים מגולשים שלנו על ספאם שהם קיבלו מהם, דרך משתמשים פיקטיביים שהם יצרו לצורך פרסום, ואחרי שפנינו אליהם אך הם לא הפסיקו - החלטנו לצנזר את שמם וכתובתם.

פורסם

טוב ערכתי, אבל להגיד שזה "דבילי ושקרי" קצת לא מכובד כי יש בזה מספיק מן האמת

פורסם

עכשיו קראתי עוד כמה גרסאות שונות בפורום שלהם. בינתיים לא מצאתי שתי גרסאות תואמות, כל אחד עם הגרסה שלו. :nixweiss:

פורסם

אני לא הכי ותיק פה , אבל זוכר היטב את הסיפור הזה וגם אני קיבלתי ה"פ להצטרפות לאתר החדש

היה רק חבל לי שמשתמשים כל כך איכותים פרשו מאיתנו ..באמת חבל הם הוסיפו הרבה לפורום בזמנו .

פורסם

מי מבנינו עוד זוכר את פיקה הנודע.. :'( לפחות קרירין עוד נותר איתנו.. :P

באיזה תחומים אתה רוצה שהפורומים יעסקו? (במה אתה בייחוד מתעניין?) למעשה יש הרבה אתרים בארץ שנוגעים בתחומים הקטנים תחת המושג הזה "מחשבים", אבל כאן החומר מלוכד בצורה הכי טובה שיש כשכל שאר האתרים הם מפוזרים וקטנים.

ברגע שיוצאים למחוץ לבועה הישראלית יש עוד המון המון אתרים באנגלית שנוגעים לנושא ואף אם אתה יודע רוסית תיפכח להמון ידע טוב ומעניין גם בשפה הנ"ל.

פורסם

מי מבנינו עוד זוכר את פיקה הנודע.. :'(

:lol: :lol: :lol:

פיקה חי וקיים בפורום הזה, בשם חדש. והוא אפילו יותר ממשתמש רגיל...

פורסם

וואלה? עדכן אותי עומרי!

עריכה: למה הוא פתח משתמש חדש? :nixweiss:

פורסם

חחחח

הוא מומחה.. מעבר לזה אני לא רוצה לחשוף אותו, זכותו להישאר אנונימי :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים