עבור לתוכן

מונדיאל בתלת מימד ?

Featured Replies

פורסם

למיטב ידיעתי המונדיאל השנה מצולם גם בתלת מימד.

שמעתי כל מני שמועות שאולי יקרינו משחקים בבתי הקולנוע או משהו כזה, אבל לא הצלחתי למצוא שום דבר רשמי.

מישהו יודע במקרה האם יש מקום בארץ (עדיף באזור המרכז :P ) שאפשר לראות בו משחקי מונדיאל בתלת מימד ?

פורסם

זה רק עושה כאבי ראש [המשקפיים האלה], וגם זה סתם שטויות .

פורסם
  • מחבר

לטווח ארוך אני ממש מסכים איתך,

הטכנולוגיה עדיין מוקדמת מאוד, לא הייתי רץ לקנות את הטלוויזיות החדשות,

וגם לא לשחק משחקים במשך זמן ממושך עם המשקפים, ובכללי לא הייתי רוצה להתרגל למשקפיים (שלפי מה ששמעתי גם לטווח ארוך יכולים לפגוע בתפיסה המרחבית של הבן אדם)

ומצד שני, לראות משחק אחד או שניים בתלת מימד, לפחות בשביל החוויה נראה לי משהו ממש מגניב ומעניין...

ובכל מקרה זו דעה אישית :)

חיפשתי אנשים שאולי יודעים אם יש חייה כזאת בארץ, ואיפה אפשר למצוא אותה...

פורסם

עד כמה שידוע לי - לא, לא מקרינים בארץ בשום מקום משחקים בתלת מימד.

אם כי, אם אני לא טועה, אצל יבואני פנסוניק בארץ (יורוקום) עשו אירוע במשחק הפתיחה

עם עיתונאים וכד' ובו הקרינו את המשחק הראשון בתלת מימד.

אגב,

זה ממש לא יכול לפגוע בתפיסה המרחבית לטווח ארוך. במקרה הגרוע זה יגרום לחוסר התמצאות קל במרחב למשך זמן קצר ביותר (לא יותר משעה).

וכמובן, להרבה אנשים זה גורם גם לכאבי ראש ובחילות והם סתם חושבים שזאת טכנולוגיה גרועה וזוועתית (ואני ביניהם).

פורסם
  • מחבר

עד כמה שידוע לי - לא, לא מקרינים בארץ בשום מקום משחקים בתלת מימד.

אם כי, אם אני לא טועה, אצל יבואני פנסוניק בארץ (יורוקום) עשו אירוע במשחק הפתיחה

עם עיתונאים וכד' ובו הקרינו את המשחק הראשון בתלת מימד.

אגב,

זה ממש לא יכול לפגוע בתפיסה המרחבית לטווח ארוך. במקרה הגרוע זה יגרום לחוסר התמצאות קל במרחב למשך זמן קצר ביותר (לא יותר משעה).

וכמובן, להרבה אנשים זה גורם גם לכאבי ראש ובחילות והם סתם חושבים שזאת טכנולוגיה גרועה וזוועתית (ואני ביניהם).

אני לא חושב שהטכנולוגיה מעשית כרגע לשימוש יום יומי, גם כי היא מאוד יקרה

גם כי אם פתאום מגיעים חברים אז אין מספיק משקפיים,

ובעיקר בגלל שהמשקפיים לא נוחים במיוחד, מרגישים מסורבלים, ובנוסף עושים כאב ראש לאחר זמן ממושך.

הדיון פה הוא לא על הטכנולוגיה, שלדעתי מאוד מעניינת אבל לא מעשית עדיין...

אלא על השאלה הספציפית שלי, ונראה שנתת תשובה.

יכול מאוד להיות שאתה צודק, היות ושמעתי שמועות מבעוד מועד על שדירוים בתלת מימד, אך אני לא מצליח למצוא שום דבר רשמי מה שיכול לרמוז על כך שבסוף ירדו מהסיפור.

אני עדיין חושב שכחוויה חד פעמית לראות משחק כדורגל מעניין, או כל ספורט אחר לצורך העניין, בתלת מימד יכול להיות ממש מגניב, והייתי שמח לנסות :)

פורסם

ובכללי לא הייתי רוצה להתרגל למשקפיים

אתם חייבים לשמור את הציטוטים שלכם לעוד 10 שנים, הם יישמעו כמו סבתי שדעותיה על הטלויזיה נשמעו בערך אותו הדבר... :)

פורסם

יכול להיות שכולנו נטעה ונאלץ לאכול את הכובע שלנו,

אבל כל עוד צריך לשבת כמו מפגר בסלון עם משקפיים מעצבנות

אני לא חושב שהתלת מימד יתפוס.

אם ימצאו דרך להביא תלת מימד לצופים בלי משקפיים אז בסדר, עד אז...

פורסם

כבר יש מסכים שמציגים תלת מימד בלי משקפיים אבל הם ממש לא במצב לייצור המוני, ייקחו עוד כמה שנים טובות.

אבל זה יגיע.

פורסם

אני מהשונאים הגדולים של תלת מימד. פשוט לא נהנה מזה.

אתמול הייתי במקרה בחנות למוצרי אלקטרוניקה והם הציגו שם טלוויזת LCD לד חדשה של סאמסונג שמציגה בתלת מימד ותקשיבו - זה היה פשוט מרהיב.

אני כבר לא מדבר על האיכות המדהימה (מן הסתם היה סרט FHD), התלת מימד היה פשוט... שונה מכל מה שראיתי אי פעם. אמנם עדיין המשקפיים מעצבנות ולא הייתי רוצה לראות ככה ביום יום, ובמיוחד לא חדשות, סיטקומים או סתם דברים שאין בזה צורך, אבל בסרטים מסויימים ובסיטואציות מסוימות זה יכול להיות ממש נחמד. שוב אני רוצה לציין את האיכות הנדירה של התצוגה בטלוויזיה הספציפית שראיתי (הייתה שם עוד לד, של LG, והיא הייתה משמעותית פחות טובה לטעמי).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים