פורסם 2003 באוקטובר 1722 שנים יש בידי לוח אם לפנטיום 3 ואני רוצה לעשות לו אובר קלוק לאט לאט אבל הבנתי שללוחות אם של אינטל אי אפשרלעשות אובר קלוק.. זה נכון ????ואם כן איך פורצים או איך שקוראים לזה אם אפשר בכלל ???תודה מראש
פורסם 2003 באוקטובר 1722 שנים מחבר איזה קטגורייה אני בכלל צריך לחפש ב-BIOS, סתם לידע כללי ???כי חפשתי שם משהו שקשור ל אובר קלוק אבל לא מצאתי שום דבר .....
פורסם 2003 באוקטובר 1722 שנים אל תתפלא ...לכל ביוס יש שם שונה לקטגוריה .לרוב מה שאני ראיתי זה עם המילה "FRENQUECY" (יש בה טעות כתיב - שחכתי...)
פורסם 2003 באוקטובר 1722 שנים אל תתפלא ...לכל ביוס יש שם שונה לקטגוריה .לרוב מה שאני ראיתי זה עם המילה "FRENQUECY" (יש בה טעות כתיב - שחכתי...)גם לי זה ככה כפי שזכור לי.. D:
פורסם 2003 באוקטובר 1722 שנים מחבר אוף...!!!!!!!!אז אין מצב שאני יכול לעשות אובק קלוק לשום חלק שקשור ללוח אם ?????
פורסם 2003 באוקטובר 1822 שנים אינטל מוציאים בקרוב תוכנת OC ללוחות האם שלהם. הבעייה היא שאני לא בטוח שהיא תתאים ללוח שלך.בכל מקרה, שווה לבדוק.http://www.intel.com/design/motherbd/software/dcc/index.htm
פורסם 2003 באוקטובר 1822 שנים קודם כל מה אתה לא מבין ב "אי אפשר לעשות OC ללוח של אינטל"?שנית כל אולי בכל זאת לא הבנת את המשפט:זה בלתי אפשרי לעשות OC ללוח אם מתוצרת אינטל אבל...לא כל לוח למעבדי אינטל הוא מתוצרת אינטל ליתר דיוק הרוב לאתבדוק בעזרת סנדרה או כל תוכנה אחרת מי היצרן של הלוח אם שלך(את סנדרה אתה יכול להוריד במדור הורדות כאן באתר השם המלא הוא Sisoft Sandra)
פורסם 2003 באוקטובר 1822 שנים לחבר שלי יש P3 על לוח אינטל ויש אפשרות לשנות את הבאס. ואל תתחילו לקרוא לי טיפש כי עשיתי את זה...
פורסם 2003 באוקטובר 1822 שנים לחבר שלי יש P3 על לוח אינטל ויש אפשרות לשנות את הבאס. ואל תתחילו לקרוא לי טיפש כי עשיתי את זה... אם איזה תוכנה עשית את זה? :
פורסם 2003 באוקטובר 1822 שנים זה לא קשור לתוכנה בלוחות לP3 מתוצרת אינטל עדיין הייתה אפשרות לעשות OC אבל אחרי שאינטל הכריזה שזה פוגעה לה בסידרת המעבדים היא הפסיקה את התמיכה בOC אז יש סיכוי גדול שאפשר לעשות OC בלוחות P3 של אינטל
פורסם 2003 באוקטובר 1822 שנים מחבר נו סבבה יש לי לוח אם של אינטל ב-p3 דרך איפה אני עושה את האובר קלוק ????
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.