פורסם 2010 ביוני 1615 שנים היייש לי כרטיס מסך ZOTAC 9800GTX פלוס , הוא מחממם את החדר קצת, יש אפשרות להרכיב לו קירור Accelero TWIN TURBO PRO בכדיי להוריד קצת את החום ? הכרטיס חזק מאוד ומריץ לי יפה מאוד כל מישחק כבד ץרוני
פורסם 2010 ביוני 1615 שנים החום שיפלט לחדר יהיה בדיוק אותו חום... אם זה מה שמפריע לך... ה"קירור" לא מקרר, אלא מוליך את החום הרחק מהליבה. לכן החום שיפלט לך לחדר יהיה אותו חום, פשוט הכרטיס יהיה יותר רק.אבל אני לא בטוח שלזה התכוונת...(?) או שסתם התכוונת שהכרטיס חם ואתה רוצה קירור להוריד לו את הטמפ'?
פורסם 2010 ביוני 1615 שנים אם ככה, Accelero TWIN TURBO PRO יהיה ממש מעולה. מניסיון קירור ממש טוב. העניין הוא שצריך לחבר טוב טוב את הקירור לזיכרונות ולמוספטים. שים לב שאת הזיכרונות ואת המוספטים אני מנקה טוב טוב עם אציטון/כוהל וגם את הליבה, אבל הכי חשוב לעבור על הזיכרונות והמוספטים עם מחק. כן, מחק.. כזה שמוחקים איתו עיפרון. תעבור עליהם איתו ממש ממש טוב - זה חשוב! אחרת הקירור מהם פשוט יפול ויכול להיווצר נזק לכרטיס (לא כל כך בקלות יווצר, אבל זה אפשרי).אם אתה צריך הדרכה נוספת, אתה תמיד יכול לבקש. אני או כל אחד אחר פה שיש לו את הידע ישמח לעזור.
פורסם 2010 ביוני 1715 שנים אני לא בטוח בעד כמה הדבק שיש על הקירורים לזכרון זה חומר טרמי לדעתי זה יותר דבק דו צדדי רגיל לחלוטין.
פורסם 2010 ביוני 1715 שנים מחבר תודה אבל מה הם ה המוספטים ? הזיכרונות אני יודע , יש עליהם שיכבה שומנית כזו שיש להוריד עם אלכוהול .
פורסם 2010 ביוני 1715 שנים הם באים בזוגות הם בעלי 3 רגליים נימצאים מצד ימין של הזכרונות.ל9600 ג'יטי הקירורים למוספטים היו ארוכים מדי אז לא שמתי אותם צריך לנסר אותם כחצי סנטים.
פורסם 2010 ביוני 1715 שנים מחבר אם ככה, Accelero TWIN TURBO PRO יהיה ממש מעולה. מניסיון קירור ממש טוב. העניין הוא שצריך לחבר טוב טוב את הקירור לזיכרונות ולמוספטים. שים לב שאת הזיכרונות ואת המוספטים אני מנקה טוב טוב עם אציטון/כוהל וגם את הליבה, אבל הכי חשוב לעבור על הזיכרונות והמוספטים עם מחק. כן, מחק.. כזה שמוחקים איתו עיפרון. תעבור עליהם איתו ממש ממש טוב - זה חשוב! אחרת הקירור מהם פשוט יפול ויכול להיווצר נזק לכרטיס (לא כל כך בקלות יווצר, אבל זה אפשרי).אם אתה צריך הדרכה נוספת, אתה תמיד יכול לבקש. אני או כל אחד אחר פה שיש לו את הידע ישמח לעזור.
פורסם 2010 ביוני 1915 שנים פותח התרד לא הבנתי את המטרה..אתה רוצה לקרר את הכרטיס מסך יותר טוב ?מה הטמפ' שלך כרגע במנוחה/מאמץ ?
פורסם 2010 ביוני 2115 שנים מחבר כן כן ,אני מעונין בקירור טוב יותר, כרגע זה זה קירור ללא צינורות פיפליין , רק גוף מאלומניום עם צלעות שמורכב ישירות על הGPU + מאוורר שמוציא את האויר החם מחוץ למארז , כל היחידה הזו סגורה במיכסה פלסטיק , החברה היא ZOTAC.הטמפרטורה במנוחה עם מזגן בערך 45 מעלות , ללא מזגן 52 מעלות , במאמץ הטמפרטורה מגיע מקסימום ל75 מעלות .יש דרך לבדוק מדויק יותר את חום הGPU במהלך מישחק כבד?רוני
פורסם 2010 ביוני 2115 שנים 3dmark אני חושב שיעזורטווין טורבו תיהיה אחלה בחירה אם אתה בשוונג של להחליף קירור.
פורסם 2010 ביוני 2115 שנים הטמפ' שלך סבירות בהחלט..בדוק מאמץ עפ OCCT ותראה מה הטמפ' הMAX ובאיזה RPM..
פורסם 2010 ביוני 2415 שנים בסדר זה שהטמפ תקינה לא אומר שלא צריך להחליף קירור נכון ?נכון חח למרות שזה מוריד לך את האחריות מקווה שאתה מודע לכך ! אצלי גם כן מורכב AC TURBO על ה 8800GT שלי במקום הקירור סטוק שהיה לי ,ה OC שניתן להגיע אליו הוא ממש יפה כמובן אם יש צרוך בכלל . מומלץ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.