עבור לתוכן

האם יש אפשרות להוריד את החום כרטיס 9800GTX+ עם גוף קירור אחר?

Featured Replies

פורסם

היי

יש לי כרטיס מסך ZOTAC 9800GTX פלוס , הוא מחממם את החדר קצת, יש אפשרות להרכיב לו קירור Accelero TWIN TURBO PRO בכדיי להוריד קצת את החום ? הכרטיס חזק מאוד ומריץ לי יפה מאוד כל מישחק כבד ץ

רוני

פורסם

החום שיפלט לחדר יהיה בדיוק אותו חום... אם זה מה שמפריע לך... ה"קירור" לא מקרר, אלא מוליך את החום הרחק מהליבה. לכן החום שיפלט לך לחדר יהיה אותו חום, פשוט הכרטיס יהיה יותר רק.

אבל אני לא בטוח שלזה התכוונת...(?) או שסתם התכוונת שהכרטיס חם ואתה רוצה קירור להוריד לו את הטמפ'?

פורסם
  • מחבר

היי

הכרטיס חם ואני רוצה להוריד לו את החום עם מאוורר אחר.

פורסם

אם ככה, Accelero TWIN TURBO PRO יהיה ממש מעולה. מניסיון קירור ממש טוב. העניין הוא שצריך לחבר טוב טוב את הקירור לזיכרונות ולמוספטים.

שים לב שאת הזיכרונות ואת המוספטים אני מנקה טוב טוב עם אציטון/כוהל וגם את הליבה, אבל הכי חשוב לעבור על הזיכרונות והמוספטים עם מחק. כן, מחק.. כזה שמוחקים איתו עיפרון. תעבור עליהם איתו ממש ממש טוב - זה חשוב! אחרת הקירור מהם פשוט יפול ויכול להיווצר נזק לכרטיס (לא כל כך בקלות יווצר, אבל זה אפשרי).

אם אתה צריך הדרכה נוספת, אתה תמיד יכול לבקש. אני או כל אחד אחר פה שיש לו את הידע ישמח לעזור.

פורסם

אני לא בטוח בעד כמה הדבק שיש על הקירורים לזכרון זה חומר טרמי לדעתי זה יותר דבק דו צדדי רגיל לחלוטין.

פורסם
  • מחבר

תודה :xyxthumbs:

אבל מה הם ה המוספטים ? הזיכרונות אני יודע , יש עליהם שיכבה שומנית כזו שיש להוריד עם אלכוהול .

פורסם

הם באים בזוגות הם בעלי 3 רגליים נימצאים מצד ימין של הזכרונות.

ל9600 ג'יטי הקירורים למוספטים היו ארוכים מדי אז לא שמתי אותם צריך לנסר אותם כחצי סנטים.

פורסם
  • מחבר

אם ככה, Accelero TWIN TURBO PRO יהיה ממש מעולה. מניסיון קירור ממש טוב. העניין הוא שצריך לחבר טוב טוב את הקירור לזיכרונות ולמוספטים.

שים לב שאת הזיכרונות ואת המוספטים אני מנקה טוב טוב עם אציטון/כוהל וגם את הליבה, אבל הכי חשוב לעבור על הזיכרונות והמוספטים עם מחק. כן, מחק.. כזה שמוחקים איתו עיפרון. תעבור עליהם איתו ממש ממש טוב - זה חשוב! אחרת הקירור מהם פשוט יפול ויכול להיווצר נזק לכרטיס (לא כל כך בקלות יווצר, אבל זה אפשרי).

אם אתה צריך הדרכה נוספת, אתה תמיד יכול לבקש. אני או כל אחד אחר פה שיש לו את הידע ישמח לעזור.

פורסם

פותח התרד לא הבנתי את המטרה..אתה רוצה לקרר את הכרטיס מסך יותר טוב ?

מה הטמפ' שלך כרגע במנוחה/מאמץ ?

פורסם
  • מחבר

כן כן ,אני מעונין בקירור טוב יותר, כרגע זה זה קירור ללא צינורות פיפליין , רק גוף מאלומניום עם צלעות שמורכב ישירות על הGPU + מאוורר שמוציא את האויר החם מחוץ למארז , כל היחידה הזו סגורה במיכסה פלסטיק , החברה היא ZOTAC.

הטמפרטורה במנוחה עם מזגן בערך 45 מעלות , ללא מזגן 52 מעלות , במאמץ הטמפרטורה מגיע מקסימום ל75 מעלות .

יש דרך לבדוק מדויק יותר את חום הGPU במהלך מישחק כבד?

רוני

פורסם

3dmark‏ אני חושב שיעזור

טווין טורבו תיהיה אחלה בחירה אם אתה בשוונג של להחליף קירור.

פורסם

הטמפ' שלך סבירות בהחלט..בדוק מאמץ עפ OCCT ותראה מה הטמפ' הMAX ובאיזה RPM..

פורסם
  • מחבר

היי

עם OCCT יש מקסימום 90 מעלות, מהירות הסיבובים עומדת על 70% .

רוני

פורסם

או קי..אם תעלה את הRPM הטמפ' תרד עוד..אין משהו חריג בזה.. ;D :xyxthumbs:

פורסם

בסדר זה שהטמפ תקינה לא אומר שלא צריך להחליף קירור נכון ?נכון חח למרות שזה מוריד לך את האחריות מקווה שאתה מודע לכך !

אצלי גם כן מורכב AC TURBO על ה 8800GT שלי במקום הקירור סטוק שהיה לי ,ה OC שניתן להגיע אליו הוא ממש יפה כמובן אם יש צרוך בכלל .

מומלץ :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים