עבור לתוכן

קונסולה ראשונה לבן 8 PS3 VS WII - אשמח להמלצות

Featured Replies

פורסם

אני שוקל לקנות קונסולה ראשונה לבני בן ה-8.

ההתלבטות הינה בין WII ל-PS3.

ברור לי שה-PS3 עדיפה כמעט בכל היבט ובפרט בכל הנוגע להיצע משחקים, איכותם וגרפיקה וגם לצרכי משחקים של גימר בדימוס כמוני.

מנגד ל-WII יתרונות בשלטים האינטראקטיביים ולמשחקים שנראים לי יותר פשוטים ופחות אלימים.

אולם הבנתי שסוני מפתחים שלטים עם חישני תנועה ואני מניח שיש ל-PS3 משחקים שמותאמים גם לילדים צעירים יותר כך שלמעשה היתרונות (המעטים) של ה-WII הופכים ללא רלואנטים וה-PS3 הוא החלופה המועדפת באופן ברור.

אשמח לדעתכם בפרט בנושא של היצע משחקים לילדים צעירים ב-PS3 וכן פיתוח שלטים עם חישני תנועה בדומה ל-WII.

פורסם

בספטמבר סוני תוציא את הMOVE (התשובה שלה לWII )

ויהיו משחקים לקזואל \ילדים

הבעיה ? כפול במחיר לערכה כזאת

בארצות הברית 400$ מול 200$ לWII

וזה כבר שאלה שלך -לכולם יש משחקים גם לקהל בוגר יותר -לסוני פשוט יש יותר ובגרפיקה טובה יותר

לנינטנדו יש משחקים לקהל קזואל\ילדים טוב יותר

פורסם
  • מחבר

ה-MOVE זה בקר עם חיישן תנועה שמתווסף ל-PS3 או שמא מדובר במכשיר חדש?

כלומר עם אני רוכש עכשיו PS3 אני אוכל לשדרג אותו בעתיד ל-MOVE?

פורסם

מצלמה +קונטרולרים שאת המצלמה אתה מחבר לPS3

רק כדי לך לבדוק מחירים כי זה הולך לעלות הרבה ובמיוחד עם אתה צריך עוד קונטרולרים לעוד בני משפחה

למשחקים מסוימים זה יכול להגיע גם ל100$ לכל שחקן נוסף

הזול ביותר זה 50$ לכל אדם נוסף ואלו כמובן מחירי חול

פורסם
  • מחבר

OK

אז אני מבין שמדובר בתוספת עתידית ל-PS3 הקיים שאמורה להיות משווקת בעוד 3 חודשים לערך.

ראיתי עכשיו מכירה של PS3 250GB חדש באחריות ישפאר + 2 משחקים (KILLZONE ועןד GT5 או INFAMOS) ב-2,000 ש"ח - מחיר משתלם?

המשחקים שווים משהו?

פורסם

GT5 עוד לא יצא יצא רק משחק מקדים שלו

בעיקרון משחקים מאוד טובים רק תבדוק שזאת הגרסה הרזה ולא השמנה

פורסם
  • מחבר

זו הגרסא הדקה (SLIM)

ד"א אני מבין שלמעט מכשיר ה-60GB ששווק בעבר המכשירים החדשים לא תואמים למשחקים של PS2.

אפשר לרכוש אולי בנפרד את החומרה שמאפשרת קריאה של מחשקים של PS2?

פורסם

ה- PS3 כבר הרבה זמן לא תומך במשחקי PS2 וגם בעבר כשהוא תמך בזה זה לא היה ב- 100%.

לדעתי, אם המכשיר מיועד בעיקר לבנך בן ה-8 קנה לו את הווי או אפילו את ה-PS2.

ילד בן 8 יהנה ממשחק ישן ל-PS2 בדיוק כמו שהוא יהנה מאחד חדש ל-PS3.

כמובן שהחיסרון הברור הוא שה-PS2 כבר די מת ואל תצפה למשחקים חדשים.

אבל שוב, לילד בן 8 אין דרישות גבוהות - הוא יהנה מאוד ממשחקים כמו טקן 5, burnout, כדורגל ועוד...

החיסרון בווי שיש ילדים שמתי שעובר להם ההייפ מכל עניין התנועה הם כבר לא ייגעו במכשיר יותר מידי.

אם גם אתה רוצה לשחק במכשיר אז בלי לחשוב פעמיים תקנה את ה-PS3.

פורסם
  • מחבר

אין דרך לאפשר ל-PS3 הנוכחי לקרוא משחקים של PS2?

פורסם

לא כרגע וכניראה שלא תיהיה למרות שתאורטית אפשר לעשות אמולטור אבל אני לא חושב שסוני תעשה את זה

פורסם
  • מחבר

אז לא עדיף לקנות PS3 60G ביד 2?

פורסם

בעניין יד שניה תלוי מה המחיר ותלוי מה מצב הקונסולה

תיראה הבעיה היום שהרבה בעלי PS3 שמנות מנסים למכור אותם במחיר שלטעמי מופרז לקונסולות שמנות שיש כבר את הדגמים הרזים

אלו עם התאימות לPS2 בכלל לפעמים זורקים מחיר מפוצץ

וזה בולשיט PS2 משומש היום עולה גרושים אני שיהיה לי זמן ינסה למכור את שלי ב200 שקל

וזה לא שהPS3 בעלות התאימות לPS2 הם פריט אספנים

הם כניראה מכרו כמה מיליון לפני שסוני ביטלה את התאימות

אני אומר ככה במקרה שאתה מוצא PS3 משומש במצב טוב + קצת אביזרים ומשחקים ב1300 שקל +- זה משתלם

הבעיה שפעם אחרונה שבדקתי הרבה מוכרים את זה קרוב לגרסה חדשה דנדשה דגם רזה שזה מגוכח

בחדשות הרבה פעמים יש גם באנדלים טובים וכמובן יש אחריות ככה שתעשה החישוב מה משתלם לך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים