עבור לתוכן

המלצה לכרטיס מסך לגיימינג בתקציב 300 ש"ח (אפשר גם יד שניה)

Featured Replies

פורסם

האם המערכת שלי (מפרט רשום למטה) תתמוך בשדרוג לאחד מכרטיסי המסך הבאים:

- GeForce 8800GT

- GeForce 8800GTS

- GeForce 9800GT

- GeForce 9800GTX

לחילופין, אשמח להצעה של כרטיס מסך מקסימאלי שהמערכת שלי מסוגלת להפעיל או שלא יווצר צוואר בקבוק.

את שאר הרכיבים אין לי כוונה לשדרג כרגע.

עריכה:

מבקש המלצה לכרטיס מסך בתקציב של 300 ש"ח (+/- 50 ש"ח) בעל הביצועים הטובים ביותר לגיימינג.

אפשר גם יד שניה. עדיפות ל Nvidia.

מי שמגיב, בבקשה לצרף גם השוואות מול כרטיסים אחרים על הסקאלה.

הכותרת שונתה בהתאם.

תודה, וסליחה אם אני משגע אתכם אני פשוט חייב להיות סגור ב- 100%.

תודה מראש לכל המגיבים.

פורסם

RADEON HD4650 או GEFORCE GT220

שלא תבין לא נכון, אפילו הם ייצרו צוואר בקבוק אבל מתחת לזה גם ככה אין לך מה לחפש ל"גיימינג".

אם אתה רוצה לשחק במשחקים החדשים ולהינות לא יהיה לך ממש מנוס משדרוג

פורסם
  • מחבר

אני לא מצפה לשחק במשחקים החדשים ביותר, אבל אני כן מצפה שהוא ייסחוב לי משחקים מ- 2007 וכמה בודדים מ- 2008 בהגדרות נמוכות. אחרי הכל את הנוכחי שלי קניתי ב 2004 ואז הוא היה הטופ של הטופ.

נכון שאמרתי שאין לי כוונה לשדרג כרגע, אבל אני כן חושב לשדרג אולי לאט לאט. כל חודשיים-שלושה-ארבעה רכיב אחר (כמובן שמעבד, לוח אם וזכרונות יבואו ביחד). בינתיים אני חייב להחליף כ.מסך כי על שלי קראתי קדיש לפני כמה ימים ואני מתגבר על תקופת האבלות די מהר... אחרי הכל, "לא טוב היות המחשב ללא מסכו" ;D

יש לי אפשרות להשיג XFX 8800GTS 640mb (גירסאת ה OC) ב- 300 שקל מיד שניה וכרטיס חדש כמו שהצעת יעלה בערך אותו דבר אבל יהיה פחות יעיל כשאני אשדרג את שאר הרכיבים בעתיד.

מה דעתך?

האם הלוח אם שלי בכלל תומך בכרטיסים האלה? (http://www.gigabyte.com.tw/search/search.aspx?kw=GA-8I915P+Duo+(rev.+1.x))

האם המחיר הזה לכרטיס הזה הוא מחיר טוב (כרטיס מיד שניה שהיה בשימוש כשנה וחצי ושכב עוד כחצי שנה בקופסא בארון)?

עריכה:

שאלה נוספת: האם העובדה שלמסך שלי יש חיבור אנלוגי בלבד ואני אצטרך להשתמש במתאם ל DVI ישפיע על הביצועים?

תודה רבה!

פורסם
  • מחבר

לכל המגיבים, אודה לכם אם תספיקו להגיב לפני 17:00 כדי שאוכל לראות את התגובות היום ולא לחכות למחר כשאחזור לעבודה או ליום ראשון אחרי הסופ"ש... ::)

תודה מראש

פורסם

אני לא מצפה לשחק במשחקים החדשים ביותר, אבל אני כן מצפה שהוא ייסחוב לי משחקים מ- 2007 וכמה בודדים מ- 2008 בהגדרות נמוכות. אחרי הכל את הנוכחי שלי קניתי ב 2004 ואז הוא היה הטופ של הטופ.

נכון שאמרתי שאין לי כוונה לשדרג כרגע, אבל אני כן חושב לשדרג אולי לאט לאט. כל חודשיים-שלושה-ארבעה רכיב אחר (כמובן שמעבד, לוח אם וזכרונות יבואו ביחד). בינתיים אני חייב להחליף כ.מסך כי על שלי קראתי קדיש לפני כמה ימים ואני מתגבר על תקופת האבלות די מהר... אחרי הכל, "לא טוב היות המחשב ללא מסכו" ;D

יש לי אפשרות להשיג XFX 8800GTS 640mb (גירסאת ה OC) ב- 300 שקל מיד שניה וכרטיס חדש כמו שהצעת יעלה בערך אותו דבר אבל יהיה פחות יעיל כשאני אשדרג את שאר הרכיבים בעתיד.

מה דעתך?

האם הלוח אם שלי בכלל תומך בכרטיסים האלה? (http://www.gigabyte.com.tw/search/search.aspx?kw=GA-8I915P+Duo+(rev.+1.x))

האם המחיר הזה לכרטיס הזה הוא מחיר טוב (כרטיס מיד שניה שהיה בשימוש כשנה וחצי ושכב עוד כחצי שנה בקופסא בארון)?

עריכה:

שאלה נוספת: האם העובדה שלמסך שלי יש חיבור אנלוגי בלבד ואני אצטרך להשתמש במתאם ל DVI ישפיע על הביצועים?

תודה רבה!

8800GTS 640MB הוא כרטיס מיושן שלפי זכרוני חלש יותר מ 9600GT... ב 320 שקל אתה יכול לקנות HD4730 חדש שעולה על שניהם בביצועים .

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=992

והלוח יתמוך.

פורסם
  • מחבר

וואי, אחי, ממש הכנסת אותי עכשיו לבלבלות :s05:

הייתי ממש נעול על הכרטיס הזה ועכשיו אתה בא לי עם ה 4730 הזה ואני ממש לא יודע מה לעשות. :nixweiss:

לכן אני אשאל אחרת: מבקש המלצה לכרטיס מסך בתקציב של 300 ש"ח (+/- 50 ש"ח) בעל הביצועים הטובים ביותר לגיימינג. אפשר גם יד שניה. עדיפות ל Nvidia.

מי שמגיב, בבקשה לצרף גם השוואות מול כרטיסים אחרים על הסקאלה.

הכותרת שונתה בהתאם.

תודה, וסליחה אם אני משגע אתכם אני פשוט חייב להיות סגור ב- 100%.

פורסם

מהצד של NV יש לך 9600GT שעולה סביב 400 שקל, מ ATI יש לך את ה 4730 שחזק יותר וב 80 שקל פחות...

GTS עם ליבת G92 חזק וחסכוני יחסית, G82 הישן ( 320+640 ) דיי חלש חם ובעל צריכת חשמל גבוהה יותר...

מוכרים היום 8800GT / 9800GT ב 300 שקלים בלוחות יד שניה, שזה יכול להיות טוב בשבילך...

לדעתי לך על ה 4730.

פורסם
  • מחבר

אם אני אצליח להשיג HD 4770 או HD 4850 מיד שניה באותו מחיר זה לא עדיף?

האם הביצועים שלהם טובים יותר מה- 9800 למניהם (GT / GTX)? מבחינת רמת המחיר של יד שניה הם באותה רמה.

עוד לא הבנתי האם יש השפעה על הביצועים אם אני אשתמש במתאם ל- DVI כדי לחבר את המסך שלי שיש לו רק כניסת VGA? כלומר, אם אחבר מסך עם כניסת DVI, האם הביצועים יהיו טובים יותר?

עריכה:

אני מעדיף כרטיס חזק מיד שניה מאשר חלש יותר מהחנות.

פורסם
  • מחבר

חברים, יש למישהו תשובה?

פורסם

היי,

במקומך הייתי פשוט חוסך ומחכה לקנות מחשב חדש לגמרי, במקום להתעסק עם שדרוגים שלא תצא מהם..

הרי נגיד ותקנה את ה8800..אחרי שתחליף את המעבד, לוח וזכרונות כבר תהיה רעב לביצועים יותר טובים שה8800 לא ייספק...סתם דוגמא..

ולמשל הספק לא יספיק וייפול בגלל העומס כי הוא ישן ומלכתחילה לא הכי איכותי..

אתה תיכנס לבור ללא תחתית..

אם אתה חייב סתם איזה משהו בשביל שתוכל לשחק משחקים ישנים אז תמצא משהו שקצת מתקדם יותר משלך בתקציב נמוך ותחסוך למחשב הבא.

פורסם
  • מחבר

במקומך הייתי פשוט חוסך ומחכה לקנות מחשב חדש לגמרי, במקום להתעסק עם שדרוגים שלא תצא מהם..

הרי נגיד ותקנה את ה8800..אחרי שתחליף את המעבד, לוח וזכרונות כבר תהיה רעב לביצועים יותר טובים שה8800 לא ייספק...סתם דוגמא..

ולמשל הספק לא יספיק וייפול בגלל העומס כי הוא ישן ומלכתחילה לא הכי איכותי..

אתה תיכנס לבור ללא תחתית..

אם אתה חייב סתם איזה משהו בשביל שתוכל לשחק משחקים ישנים אז תמצא משהו שקצת מתקדם יותר משלך בתקציב נמוך ותחסוך למחשב הבא.

אתה צודק 100%. זאת בדיוק המחשבה שלי ולכן אני לא משדרג עכשיו את כל המחשב. אני פשוט חייב להחליף כרטיס מסך כי שלי נהרס. הקצבתי לעצמי 300 ש"ח ואני רוצה לקבל את המקסימום תמורת המחיר הזה ולא אכפת לי בשביל זה לקנות יד שניה.

מצד שני, אחרי שאני חושב על זה שוב, כל כרטיס שאני אקנה במחיר הזה יצור לי צוואר בקבוק כי המחשב שלי מאוד ישן (P-4) ולכן נראה לי שאני אלך על ההצעה של Lanzar ואקנה 4730 חדש (שגם ככה חזק יותר מה 6600GT שיש לי) עד שאחסוך מספיק כדי לשדרג את כל המערכת.

פורסם
  • מחבר

טוב, מה הבאסה עכשיו?

קניתי את ה 4730 ומסתבר שלספק שלי אין כבל חשמל עם חיבור מתאים לכרטיס. לא ידעתי שהוא בכלל צריך...

יש מתאם שאפשר לקנות?[br]פורסם בתאריך: 21.06.2010 בשעה 08:04:39

:pissed: :pissed: :pissed:

וואו!

זה ממש מעצבן אותי!

הוצאתי פאקינג 320 שקל על כרטיס מסך ועכשיו אני צריך להוציא עוד 50 שקל על מתאם שהיה אמור להיות כלול בקופסא :bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים