עבור לתוכן

GLACIALTECH silent bladeII 92 מישהו שמע על המאוורר האם יעיל,שקט,מומלץ? עדיף אחר?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

סתם שאלה יעקב

האם זה רק נדמה לי או שבעצם אמרת לי

"עזבי אותך מכל הקשקושים לכי על אחד ה- 80 S-FLEX".

בבקשה תקן אותי אם אני טועה (ואם לא אתה גם מוזמן לומר שהבנתי נכון ;) )

כמובן, אשמח לקרא אם מישהו נוסף חושב כמוך (או אחרת)

ושוב תודה על העזרה

פורסם

אני אומר את מה שאת רוצה לשמוע

ALL IS GOOD AS LONG AS YOU CAN GET IT NEAR YOU

פורסם
  • מחבר

אני אומר את מה שאת רוצה לשמוע

ALL IS GOOD AS LONG AS YOU CAN GET IT NEAR YOU

:) איני מחפשת YESMAN

ואני רוצה לשמוע בעיקר שקט ;)

חוצמזה כידוע לך אקרב את המערכת אלי לאחר שהמאווררים לא משנה מה הם יהיו כבר יותקנו בה ואין לי ממש כוונה להתחיל להתעסק עם קניית והרכבת נוספים (גם הוצאה כפולה - קטנה ככל שתהה , אבל גם סתם בלגן)

קיצור.

מה הכי מומלץ- אני רוצה לשמוע מה שאתה (ומי שעוד מוכן שמוכן לייעץ לי) סבור

לי בינתיים אין דיעה רק מחשבות לכל הכיוונים (אותם ציינתי מעלה)

אוף אני עייפה (מקווה שלא כתבתי שטויות)

פורסם

הNEXUS יקרים לחינם..הGLACIALTECH או הAC שרצית יספיקו בהחלט..

רמת הרעש שלהם נמוכה ואני בספק אם תשמעי אותם גם אם תתקיני יותר משני מאווררים..

פורסם
  • מחבר

הNEXUS יקרים לחינם..הGLACIALTECH או הAC שרצית יספיקו בהחלט..

רמת הרעש שלהם נמוכה ואני בספק אם תשמעי אותם גם אם תתקיני יותר משני מאווררים..

תודה taotao

אז אני מבינה מדברייך שאני יכולה לקחת את ה- GLACIALTECH בלב (ואוזן) שקטים.

אין טעם לחפש רחוק (אפילו נניח עד ל-KSP כדי למצא את ה- AC - היות וכנראה אינם עולים על ה- GLACIALTECH - נכון?)

וגם לא ללכת על ה- 80 S-FLEX (נכון?)- שגם יותר יקרים וגם קטנים.

שמחה ששוב באת לכאן :)

פורסם

taotao אני חושב שיש לך טעות.. מאוורר עם 2 חוטים לא יכול להשלט בחיים ע"י SPEEDFAN אם הוא מחוגבר ישירות לספק. משום מה בגלל שאתה אמרת את זה אני מתחיל לחשוב שעאני ממש אידיוט אבל זה לא הגיוני... :s07:

מאוורר אשר מחובר ישירות לספק (2 חוטים) מקבל כל הזמן 100% ולכן לא נשלט ע"י הלוח אם שכן הוא בכלל לא מחובר אליו..

אם לא קראתי נכון, תקן אותי.

פורסם

את צריכה לקחת שני דברים בחשבון (ואני קצת חוזר פה על דברים שאמרתי בעצמי ושנאמרו על ידי אחרים כמעין סיכום):

1. הבסיס לקירור רכיבים במארז היא סירקולציה. הסירקולציה הבסיסית ביותר (אך גם היעילה ביותר) היא מאווררים שמכניסים אוויר בצד אחר ומאוררים שמוציאים אוויר בצד הנגדי כך שהחום שנוצר בתוך המארז מפונה. לכן לדעתי די חובה להוסיף מאווררים מקדימה, ועד כמה שהשקט חשוב, חשובה גם דחיפת האוויר.

2. שקט חשוב לך וזה מובן, אך שקט הוא גם דבר סובייקטיבי ולדוגמה, מי שמחפש מחשב ממש חרישי יכול להיות שניצב בפני קרב די אבוד מול מארז בתצורה מסוימת (לא שאני רומז שזה המקרה שלך, פשוט לדעתי השקטת מערכת מחשב היא משימה שצריך לתכנן מהיסוד ולא מסתכמת רק בבחירת מאוורר כזה או אחר), וגם נתון למגבלות טכניות, למשל, רעש מהמאווררים לא נובע רק מסיבוב המאוורר על הציר אלא גם מזרימת האוויר ומערבולות בקרבתו וכאן זה הרבה יותר תלוי במבנה המארז שלך (חריצים, מבנה הכלובים ועוד).

3. כמו שאמרו taotato ו-iakovl צמצמת את האפשרויות ל-3 דגמים (כולל מאווררי 80 ס"מ) וכל אחד מהם מבחינה מעשית מתאים למשימה. כעת זה רק עניין של זמינות ומחיר וכל בחירה שתעשי תהיה בסדר, לא תוכלי "לטעות".

4. הוספת שני מאווררים מקדימה אמורה ליצור סירקולציה סבירה ושקטה שאמורה להספיק לפינוי סביר ושקט של החום. אם בגלל צפיפות הרכיבים במארז (דגש על כלובי הקשיחים) או מכל סיבה אחרת רכיבים מסוימים יתחממו לדרגה לא הגיוניות או שהמערכת לא תהיה מספיק שקטה לטעמך, אפשר תמיד למצוא פתרונות יצירתיים (הוספת מאוור נוסף מאחורי כלוב הקשיחים, נסיון השתקה של מקור רעש/רעידות ספציפי וכו'), או פשוט לקבוע שהמארז הזה מיצה את עצמו (השימושים עולים על מה שהוא יכול ו/או מיועד לספק) ואז בנקודת זמן עתידית ניגשים לבחירת מארז חדש מתוך תכנון לשקט כשיקול העיקרי.

קני פשוט את המאווררים שהכי נוח לך להשיג מבחינת נגישות/מחיר ועדכני אותנו מה התרשמותך מהמערכת כשתהיה מורכבת ופעילה.

פורסם

מאוורר שמחובר לספק לא יכול להישלט אף פעם ! מאוורר שני חוטים יכול להישלט אבל אתה לא תוכל לראות את זה בפועל..

פורסם
  • מחבר

תודה לכם

בעקבות שרשור זה וכל ההסברים והעזרה שנתתם לי, החלטתי בסוף לא להשתולל, לנסוע רחוק ולחפש חלקים בכמקומות שונים ומשונים אלא פשוט להזמין את ה- GLACIALTEC שמנסיונו של taotao הינו שקט, אמין ועושה את העבודה מצויין ב- HTPC.

תודה לכם:

:xyxthumbs: About:blank

:xyxthumbs: iakovl

:xyxthumbs: taotao

על כל ההסברים והעזרה שהגשתם לי

וסליחה שמעט חפרתי בנושא לקרא הסוף.

כמובן שברגע שיהיו תוצאות סופיות, אשמח לשתף (מקווה שרק בדברים משמחים ולאורך זמן).

אשמח אם אוכל להעזר בכם שוב

וכמובן היה ואוכל - גם לעזור בעצמי

:gorgeous:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים