עבור לתוכן

אוברקלוק ממחשב ביתי לתחנת עבודה

Featured Replies

פורסם

המפרט של המחשב שלי הוא כזה:

cpu: intel core i5 750

m-board: gigabyte ga-p55us3l

gpu: hd4850 1gb dual slot heatsink

power supply: pcp&c 750watt silencer

case: antec 902

ram:g.skill 4GB cl-7-7-7-21

שזה מפרט מכובד המארז שלי די איכותי המעבד חזק הספק יסחוב את זה כמו פנתר והכרטיס מסך גם סבבה זכרונות אני שוקל להוסיף עוד...

אני כבר לא כל כך משחק במחשב ויותר עובד איתו לעבודות גראפיות בתוכנות כמו 3D Studio MAX (פה אני כבר המון שנים) ועוד מעט אני מתחיל ללמוד MAYA אני גם עובד עם פוטושופ אילוסטרייטור AFTER EFFECTS וPREMIER ורציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות איזשהו אוברקלוק לשפר את הביצועים של המחשב שלי בתוכנות האלה ראיתי שיש SoftMods שאנשים עושים לכרטיסי מסך כדי "להפוך" אותך לכרטיסים המקצועיים עכשיו ברור לי שזה לא אותו דבר אבל זה באמת נותן שיפור ביצועים? זה אפשרי לכרטיס שלי?

אין לי נסיון בתחום של אוברקלוק הכי הרבה שעשיתי זה הAutoTune בדרייברים של הכרטיס מסך...

פורסם

לתוכנות גרפיות נראה לי עדיף עוד זיכרון 8גיגה יהיה סבבה (על 64ביט) , גם כונן מהיר ישפר את המהירות..

פורסם

מעבר לשיפורים שהוצעו..אתה מוזמן לראות את מבחני הביצועים של המעבדים שביצענו (מדור הביקורות)..

שם תוכל לראות הבדל בין הדתרים השונים של המעבדים וכו..

איך כמה למה..יש לך הכל בפורום ובמדריכים..חיפוש קצר יביא אותך להמון מידע בנוגע לOC ;D

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

ניסיתם פעם לעשות SOFTMOD לכרטיס שלי שיתאים יותר לתוכנות גראפיקה?

פורסם

זה גם בהחלט אפשרי לאנשים שעובדים עם CAD למיניהם, בדרך כלל מדובר בסדרה של פעולות פשוטות בRIVATUNER או צריבת ביוס ולכרטיס ושם זה נגמר.

הייתרון זה שאין מה להפסיד, אם הכרטיס לא מתפקד צוברים בחזרה את הביוס המקורי שלו.

זכור כי כרטיס FIREGL משתמש לעבודה בFPS גבוה בCAD אך לא ברינדור, בשביל זה יש לנו את המעבד הראשי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים