עבור לתוכן

אני צריך עזרה בקשר ל EBAY

Featured Replies

פורסם

הזמנתי מ EBAY זיכרונות למחשב.

המוכר (ישראלי) הבטיח משלוח מהיר (למחרת היום שבו שילמתי)

הוא "שלח" את הזיכרונות ומסתבר שהוא "שכח לשים בול על החבילה".

זה התברר תוך שבוע מיום השליחה.

ביקשתי ממנו לשלוח בדואר רשום רגיל, שלא אמור לעלות הרבה כסף כי זה הרי משלוח בתוך הארץ. הוא הסכים אבל כל הזמן דוחה את מועד השליחה.

לפני כמה ימים הוא עשה לי REFUND למוצר ואמר שהוא רוצה שאני אשלח לו את הכסף ישירות לPAYPAL שלו, אני כמו דפוק הסכמתי...

אחרי ששלחתי הוא הפסיק לענות לי, ושם את ההעברה על complete.

עכשיו מה אני אמור לעשות? אני לא יכול לקבל את הכסף מ EBAY בחזרה כי המוצר נמצא על refunded והוא מוגדר כמוצר שהחזירו לי עליו כסף.

ב PAYPAL ההעברה היא דיי חדשה, ואיך אני אוכיח להם שאני מחכה כבר שבועיים למוצר הזה, ופשוט שילמתי מחדש? התקשורת ביני לבין המוכר היתה בעברית.

אני יודע שהייתי טיפש שהאמין לכל מה שהמוכר הזה אמר לי, אבל איך לצאת מכל זה? אני פשוט רוצה את הכסף בחזרה זה הכול.

פורסם

יש לך ב Paypal

Resolution Center...

תתחיל משם.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי שם...

קודם כל ניסיתי לעשות cancel להעברה אבל כתבו שזה בלתי אפשרי כי היא במצב complete.

אחר כך ניסיתי לעשות my item didn't arrive והם כתבו שאם אני אאשר הם יחקרו את הנושא, ואיזו הוכחה יש לי שאני צודק? המוכר יכול להגיד להם שהוא שלח לי את זה

פורסם

אל תוותר לבX זXXX הזה..

פורסם
  • מחבר

עכשיו הוא שלח לי הודעה שהוא שלח את הזיכרונות...

אני לא רוצה לפתח ציפיות כי יכול להיות שהוא שלח אותם בדיוק כמו שהוא "שלח" אותם פעם ראשונה, אבל נראה...[br]פורסם בתאריך: 15.06.2010 בשעה 12:54:56

*עידכון* בסוף לא קיבלתי את הזיכרונות היום, אני לא מבין למה כל מה שהזמנתי מסין הונג קונג ומבריטניה הגיע ודווקא ישראלי דפק אותי ?!

הוא מחק את החשבון EBAY שלו...

בPAYPAL השתמשתי ב resolution center, האם למישהו יש ניסיון עם זה, האם מישהו באמת קיבל החזר כספי מ Paypal?

פורסם

בפעם הבאה תקנה רק ממישהו שיש לו 500 תגובות ומעלה ושלפחות 99% מהן חיוביות. מישהו כזה לא ימהר כל כך למחוק את החשבון שלו ולהיעלם (אני יודע שזה לא עוזר לך הרבה עכשיו, אבל אולי לפעם הבאה).

האם ידועים לך פרטים "אמיתיים" על האיש (שם , טלפון, כתובת) ?

כי אם כן אז גם תלונה במשטרה זה דבר אפשרי.

פורסם
  • מחבר

הוא שלח לי 3$ "פיצויים" וזה היה לפני שהוא מחק את החשבון... בקיצור ברח עם 9$ הנותרים.

אז כשהוא שלח אני קיבלתי בPAYPAL את הכתובת שלו...

העניין הוא שהוא יכל לזייף כתובת, הוא הרי לא התכוון לשלוח כלום לאף אחד. שלא יצא ככה שהתלוננתי על מישהו שגר באותה כתובת מזויפת...

איך אוכל לברר אם הכתובת אמיתית?

אתה צודק הייתי צריך להסתכל בתגובות... לאיש הזה לא היו תגובות בכלל בתור מוכר, רק בתור קונה... ואני לא הסתכלתי איזה תגובות כתבו עליו סתם ראיתי 100% positive וקניתי.

עכשיו הזמנתי זיכרונות ממישהו מקנדה עם 380 תגובות טובות בתור מוכר, אני חושב שעכשיו אני כן אקבל אותם.

פורסם

תחשוב על ה9 דולר האלה כבתור דמי לימוד לאיך לסחור באינטרנט לפעם הבאה.

מילא אם זה היה סכום רציני, אבל עבור 9 דולר אף אחד לא יתעסק יותר מדי.

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה את ה 9$ האלו בגלל שזו ממש אבידה גדולה. אני צריך את זה כדי שה"מוכר" לא יהנה עם זה, זו גנבה ואני צריך לקבל את מה שנגנב ממני.

פורסם

תפתח Dispute ב Paypal, תפרט שם מה קרה, תעשה ישר Escalate, ותקווה שהם יחזירו לך את הכסף.

מעבר לזה, אין לך מה לעשות.

פורסם

לפני כמה ימים הוא עשה לי REFUND למוצר ואמר שהוא רוצה שאני אשלח לו את הכסף ישירות לPAYPAL שלו, אני כמו דפוק הסכמתי...

ראה את 9 הדולר כדמי לימוד וקנס טיפשות. למה לא התייעצת לפני שעשית דברים מטופשים?!

תפתח דספיוט ותתפלל שהם יקבלו את זה למרות שביטלתם את העסקה באיביי. דרך אגב, כשהעברת את הכסף קיבלת פרטים על המוכר (שם, כתובת אימייל)..

פורסם

באמת אי אפשר לדעת במקרים כאלו.

קניתי ממוכר מארה"ב עם הרבה FEEDBACK חיובי זכרונות ב40 דולר. (קל מאוד לזייף FEEDBACK)

אחר כך הוא מחק את החשבון שלו (אחרי שהציע לנו לרכוש ממנו שוב זכרונות על ידי הצעה חוזרת ואחרי שנתן לנו מספרי משלוח מזוייפים)

אז פתחתי DIPUTE בPAYPAL ובEBAY וקיבלתי את כל ה40 דולר בחזרה :)

פורסם

איך מזייפים פידבק?

אתה מתכוון כאילו לפתוח הרבה חשבונות ולקנות מעצמך כל מיני דברים?

אבל ההשקעה שביצירת יותר מ 100 חשבונות מזוייפים ותשלום עבור מוצרים וכל הדברים הנלווים, היא הרבה יותר מ איזה 40 $ מסכנים...לא?

פורסם

אפשר לזייף פידבקים ע"י מכירה של פריטים מאוד זולים כמו קבצי PDF במחיר של שני סנט. אני תמיד בודק את היסטוריית המכירה של כל מוכר ואם אני רואה שיותר מרבע מהמכירות האחרונות שלו הן כאלו, אני עובר למוכר אחר.

פורסם

אה, נו זה ברור.

אני אישית נכנסתי לפירוט המכירות של המוכר, רואה אילו פריטים הוא מכר, נכנס לכמה פרופילים של הקונים האחרונים...

חשבתי שניתן לזייף את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים