עבור לתוכן

שיחת טלפון מוזרה מבזק בינ"ל - רוצים להעביר לחייגן

Featured Replies

פורסם

אם הנושא דובר, נא להפנות אותי לשרשור. חיפוש בפורום ובגוגל לא הראה תוצאות.

קיבלתי הרגע טלפון מבזק בינ"ל שצריכים להעביר אותי לחייגן. אמרתי להם בפירוש שלא מקובל עלי ושברגע שיעשו את זה אנחנו נפרדים. הבחור אמר "המשך יום נעים" ולשאלתי מה הוא מתכוון לעשות אמר "אני צריך להעביר את כל הלקוחות לחייגן כי זה" ... שימו לב ... "עושה בעיות ללקוחות". אמרתי לו שאין לי שום בעיות ושלא יעשו שום דבר. שוב איחל לי המשך יום נעים ובזה הסתיים.

מישהו קיבל שיחה דומה?

פורסם

כבר תקופה לא קצרה שהם עושים את זה.

קודם יעבירו אותך לחייגן (במוקדם או מאוחר)

אחרי זה יפעילו עלייך הגבלות תעבורה , וילחצו עלייך לעבור לחבילות "מתקדמות".

פורסם

דיברתי לפני מספר ימים עם נציג טכני של בזק בינלאומי והוא אמר שהם מעבירים את כל המנויים שלהם (לפחות הפרטיים) לחיבור עם חייגן ושעוד כמה חודשים הם יפסיקו לתמוך בחיבור ללא חייגן.

פורסם

אין להם כמעט שליטה על המנוי כאשר הוא ללא חייגן.

אחת הסיבות העיקריות למהלך זה היא שאי אפשר להציע שירותים שונים (בתוספת תשלום) למנויים אלו כגון "גיימר" "אנטיוירוס" "סינון אתרים" ועוד...

פורסם

לא עובר לחייגן בחיים!

ככה הם יוכלו לדפוק אותי על חרא ניתוב ואני אקבל פינג יותר גרוע מ 012 ב call of duty ולא אוכל לעשות כלום בנידון כי האייפי והתיעדוף תעבורה קבוע

פורסם

הבעיה היא שבב"ל לא שואלים אותך ויעשו זאת על אפך ועל חתמך. והדבר הכי גרוע הוא שגם ספקיות אחרות מסרבות לספק חיבור ללא חייגן ודורשות תשלום על כך.

פורסם

ומשרד התקשורת מאשר את זה?

כאילו זה חוקי להגביל לקוחות כדי להעביר אותם לחבילות אחרות ?

פורסם

מה לגבי מי שבמהירות מעל 16 מגה ?

לפי הוט: "בחיבור למעלה מ-16MBit/s לא נתמך חיבור לספקית עם חייגן."

http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=4375〈=

פורסם

ומשרד התקשורת מאשר את זה?

כאילו זה חוקי להגביל לקוחות כדי להעביר אותם לחבילות אחרות ?

לדעתי, מבחינת משרד התקשורת לא משנה האם הצרכן מחובר דרך חייגן או ללא חייגן כל עוד הוא מקבל את שירות האינטרנט שהזמין מהספק. הגבלות התעבורה מתרחשות ברוב אם לא כל ספקי האינטרנט בעולם וקשה לי להאמין שמשרד התקשורת יהפוך את ישראל לחלוצה בביטול האופציה לשיבושי תעבורה באינטרנט.

פורסם

אם המהירות שלך גדולה מ3 מגה אתה תקבל טלפון נוסף בימים הקרובים ממישהו יותר בכיר שיעביר אותך.

בזב"ל קיבלה החלטה אסטרטגית להעביר את כל הלקוחת במהירות גבוה מ3 מגה לחיבור עם חייגן. אם אתה רוצה לדחות את זה בקצת תגיד להם שיש לך לינוקס מהפצה לא מוכרת ואין לך נתב. בשלב זה הם לא מנסים להתמודד עם לינוקס. אבל גם זה יגיע.

כל הפול כתובות שמשיוך לחיבור ללא חייגן יוקצה מחדש בעתיד וכל מי שמחובר ללא חייגן באותו זמן פשוט לא יצליח לגלוש. הם פשוט מנסים לעשות את זה הדרגתית בשלב זה.

פורסם
  • מחבר

אינפורמציה חשובה. אגיד להם שיש לי לינוקס באמת כדי למשוך זמן.

שאלות:

א) במידה ואני עובר לעבודה עם חייגן - האם מדובר במשהו סטנדרטי שה- DD-WRT שלי יכול לבצע?

ב) אני נמצא במסלול שהתחייבתי אליו לשנה ומבחינתי משנים לי תנאים באמצע החוזה. בטוח שיש סעיפים בחוזה שמגינים עליהם, אבל האם למשרד התקשורת לא כדאי לדעת מזה?

תודה

פורסם

רגע, החייגן לא תלוי חומרה?

פורסם

באופן עקרוני החייגן לא תלוי חומרה, זה פשוט משתמש בפרוטוקול חיבור שונה. הבעיה היא שהרבה מאוד דגמים של נתבים לא עובדים טוב עם ההגדרות L2TP של HOT בבזב"ל (הבעיה היא יותר ברמת הFIRMWARE מאשר חומרה).

נכון להיום הם הם מגדירים נתבים של 3COM, LEVEL1 וEDIMAX. למי שיש נתב אחר הם יציעו נתב של EDIMAX במחיר מוזל או יגידו לך להסתדר לבד. למי שיש AMBIT יציעו EDIMAX ב36 שקל.

בשבועיים האחרונים גם חלק מהנתבים של EDIMAX התחילו לעשות בעיות מידי פעם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים