עבור לתוכן

ספקית אינטרנט חדשה בישראל - CCC / טריפל סי

Featured Replies

פורסם

אבל אני לא הצטרפתי

P:

אלכס הבנתי מה אתה זומם, מנסה לגרום לכולם לעבור לCCC כדי שיהיה לך יותר רוחב פס, אה? ;D

• תגובות 242
  • צפיות 78.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ההתחייבות שלי עם נטויז'ן נגמרה לפני מספר ימים, קיבלתי שיחה מהם אם אני רוצה להמשיך איתם, אמרתי שלא, אני עובר לספקית אחרת כי יש להם (נטויז'ן) תמחור על הפנים. (שילמתי עד עכשיו 60 ש"ח ל5 מגה) , אחרי שאמרתי שאני עובד לספקית אחרת הבחורה עונה לי "אתה כבר לקוח חצי שנה מחיר זה לא בעיה אפשר לסדר את זה...." קיצר סגרנו 40 ש"ח לחודש (חצי שנה התחייבות) + חודש חינם . יוצא בממוצע 34 ש"ח לחודש.

לא רע, דיל יותר משתלם מCCC , וחוץ מזה אין לי הרבה תלונות על נטויז'ן כך ש.. נשארתי

אני מתאר לעצמי שיש לא מעט לקוחות שעכשיו עוזבים אותם לטובת CCC אז הם מוכנים אפילו להוריד את המחיר בעד כ40 אחוז .

אותו סיפור, רק עם 012 והוצאתי מהם ב29 עם חודש חינם

אגב, כל הנציגים שם לא מכירים את טריפל..אמרתי להם שיש חברה חדשה בשם טריפל סי והם לא ידעו על מה אני מדבר

עד שנכראה העבירו אותי לאיזו מנהלת (העבירו אותי איזה 4-5 פעמים), והיא כבר סידרה לי אחלה מחיר ;D

פורסם

30 ש"ח ל5 מגה?

יפה!

הנציגה אמרה לי ש40 זה המחיר הכי זול בשוק . הייתי צריך ללחוץ יותר.. =\

פורסם

אני לחצתי עליהם בקטע של ההתחייבות.

אמרתי להם שאני לא מעוניין בהתחייבות (לא שזה באמת מפריע לי), ואז גם שיחקתי קצת על זה שהם (טריפל) נותנים גם אנטי-וירוס ואנטי-ספאם בחינם.

אז היא הציעה לי ב29 שקל עם התחייבות לשנה + חודש חינם, אמרתי לה שאני עדיין לא רוצה להתחייב בגלל שאני שוקל מעבר למהירות גבוהה יותר (לאחר שיהיה באזור שלי NGN), אז היא הוסיפה לי במחשב שלהם הצעה ל10 מגה ב49 שקל שזה נראה לי גם מחיר הוגן מאוד :)

אז סגרתי איתה והחתונה בנינו תיגמר בעוד שנה בדיוק :)

פורסם

^^

49 ל 10מביט, עובר-נייס. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אלכס הבנתי מה אתה זומם, מנסה לגרום לכולם לעבור לCCC כדי שיהיה לך יותר רוחב פס, אה? ;D

עלית עליי :lol:

זהו, אני מתקשר ל-CCC ואומר שלא יקבלו אף גולש של הזון כי הם לא יודעים איך כותבים "תודה" >:D

פורסם

אנשים לא יודעים להעריך.

BowDownClown.jpg

פורסם

אנשים לא יודעים להעריך.

BowDownClown.jpg

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי

פורסם

ההתחייבות שלי עם נטויז'ן נגמרה לפני מספר ימים, קיבלתי שיחה מהם אם אני רוצה להמשיך איתם, אמרתי שלא, אני עובר לספקית אחרת כי יש להם (נטויז'ן) תמחור על הפנים. (שילמתי עד עכשיו 60 ש"ח ל5 מגה) , אחרי שאמרתי שאני עובד לספקית אחרת הבחורה עונה לי "אתה כבר לקוח חצי שנה מחיר זה לא בעיה אפשר לסדר את זה...." קיצר סגרנו 40 ש"ח לחודש (חצי שנה התחייבות) + חודש חינם . יוצא בממוצע 34 ש"ח לחודש.

לא רע, דיל יותר משתלם מCCC , וחוץ מזה אין לי הרבה תלונות על נטויז'ן כך ש.. נשארתי

אני מתאר לעצמי שיש לא מעט לקוחות שעכשיו עוזבים אותם לטובת CCC אז הם מוכנים אפילו להוריד את המחיר בעד כ40 אחוז .

40 ש"ח לחודש לאיזו מהירות?

אני הורדתי אותם ל45ש"ח לחודש ל10 מגה + תיעדוף גיימר לכל החיים חינם. :xyxthumbs:

פורסם

הוא רשם, 40 שקל ל5 מגה.

פורסם

אני מחכה כבר ליום שבו תיהיה תחרות גם להוט המזורגגת הזאת, התשתית ל5 מגה אצלהם עולה 80 ש"ח. ואצל בזק זה עוד יותר יקר..

אם CCC יספקו גם תשתית , זה יהיה מעניין [=

פורסם

איך אתה רוצה שCCC תספק גם תשתית? היא תתחיל לפרוס עכשיו בכל רחבי הארץ סיבים אופטיים? :kopfpatsch: היחידה שעומדת לתת תחרות לבזק ולהוט זוהי חברת החשמל שתספק תשתית בעוד כמה שנים.

פורסם

HOT מתקינים אצלי 12MB היום, ועשיתי מנוי תואם אצל CCC.

ואגב, אמרו לי אותו הדבר. אין אצלהם חיבור ללא חייגן.

פורסם

אין יותר חיבור ללא חייגן בארץ, גם בזק בינלאומי לא מוכנים יותר לחבר ללא חייגן (חוץ מבמקרים שאין ברירה אחרת).

פורסם

באמת? זאת אומרת אם אני אעזוב את 012 כרגע ואעבור לכל חברה אחרת יחייבו אותי בחיבור חייגן? ולמה ההחלטה הזאת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים