עבור לתוכן

חברות האינטרנט מבטיחות אינטרנט מהיר ולא מקיימות - יום שני באורלי וגיא 22:00

Featured Replies

פורסם

עכשיו ראיתי את הפרומו, לא יודע אם זה יהיה מעניין או אם ידברו שם על שיבוש תעבורה או סתם על כמה שהוט הם חרא

בכל מקרה חשבתי לעדכן עקב כל הדיונים של "הבטיחו לי X ואני מקבל Y"

פורסם

איפה הפרומו? אם אני לא טועה יש משחק מונדיאל טוב בשעה הזאת.

פורסם
  • מחבר

ערוץ 10

ונראה לי טעיתי וזה מתחיל ב 21:30

פורסם

ערוץ 10

ונראה לי טעיתי וזה מתחיל ב 21:30

זה חופף לאיטליה נגד פראגוואי - לא סביר שמישהו יצפה בתוכנית אלא אם כן הוא שונא כדורגל. חבל לפספס משחקים של קבוצות טובות כמו איטליה.

הם שמים את התוכנית באינטרנט אחר כך? אולי אפשר לוותר על המחצית הראשונה כי ברוב המשחקים זה היה משחק פאסים משעמם בלי תוצאות. רק הגרמנים והארגנטינאים הצליחו להבקיע מוקדם.

עריכה: בדקתי בגוגל ויש את הפרקים באינטרנט אז אפשר לפספס ולראות אחר כך.

פורסם

נו?

עשית פרסומת, עכשיו תתמצת את מה שהם סיפרו.

פורסם

קישור להקלטת התוכנית ?

פורסם

http://ong.nana10.co.il/Article/?ArticleID=725430

וממתי איטליה זאת נבחרת מעניינת? (כמובן שראיתי בכל זאת, ובאופן מפתיע, היה מעניין, יחסית)

עריכה:

ובכן, כרגע אני רואה את זה, וזה טיפשי במקרה הטוב.

הם פשוט ביקשו מאנשים להיכנס ל-internet speed test ואז הם מראים את התוצאות שלהם.

וכמובן, הם מופתעים לחלוטין שה-12 מגה שלהם הוא לא באמת 12 מגה...

עריכה 2:

ובכן, אלה 8 דקות מהחיים שלי שאני לא אקבל חזרה.

פשוט אל תטרחו לראות את זה.

אני בטוח שזה לא יפתיע אף אחד כאן , וזה סתם מיותר לחלוטין.

וכמובן, צריך לזכור שהחברות מוכרות לנו חבילות של "עד 12 מגה", ולא של "12 מגה".

חוקי? כנראה שכן. מלוכלך? ברור, מישהו ציפה אחרת?

פורסם

וממתי איטליה זאת נבחרת מעניינת? (כמובן שראיתי בכל זאת, ובאופן מפתיע, היה מעניין, יחסית)

הם תמיד היו נבחרת טובה. המשחק אתמול היה משחק טוב של שני הקבוצות כי אף אחת לא רצתה לצאת פריירית. עדיין פארגווי היא נבחרת מאוד הגנתית עדיין במחצית הראשונה האיטלקים הצליחו בהתחלה לפרק להם את ההגנה עד שהם קיבלו גול .

אני לא מצליח לראות את הכתבה אתמול עבד בסדר היום הם רוצים שאני אתקין כל מיני וירוסים על המחשב :lol: . ועדיין אחרי ההתקנה לא עובד. אני ראיתי איזה 200 פרסומות בדרך.

אם הם עשו speedtest.net הם פשוט לא מעודכנים ... כולנו יודעים בדיוק מה הבדיקה הזאת שווה.... הספקיות יודעות לתעדף את התעבורה של האתר הזה וקשה לקבל תוצאות אמינות. עדיין זה כמו למדוד את קצב ירידת מפלס הכנרת ע"י הדחה ומדידת כמה זמן לוקח לניאגרה להתמלא (במידה ואתה בכלל מחובר למוביל הארצי).

אנחנו לא יכולים לבדוק מה העומס על האינטרנט בלי מספרים יבשים כמו כמה רוחב פס יש לכל ספקית, כמה לקוחות ומה ממוצע החיבור של הלקוחות לאינטרנט.

פורסם

דווקא התוצאות של אנשים בבדיקה היו נמוכות ממה שהם משלמים עליו,

ולכן אני לא בטוח שהספקיות עושות תעדוף לתעבורה לשם.

לא אמרתי שאיטליה לא נבחרת טובה (למרות שהיא בירידה כבר כמה שנים, למרות המונדיאל הקודם), אמרתי שהיא לא נבחרת מעניינת.

פורסם

ה "תחקיר" שלהם דיי עלוב

פורסם
  • מחבר

הכי מעפן.

מצטער שפתחתי את הדיון הזה

אני בכלל עפתי וחשבתי שיעשו תחקיר של טראפיק שייפינג וכו....:)

ועוד עם speedtest .... על הפנים

פורסם

בשורה התחתונה -- זה היה תחקיר לא מקצועי ולא רציני. אפילו את שמות ה-ISP הם לא ציינו. בקיצור -- פתטי.

פורסם

באמת התחקיר הזה מבייש. לוקחים אנשים. ולא אומרים עם הם מחוברים דרך ראוטר אלחוטי או ראוטר כי למשל יש אצלי מחשב בבית שהכרטיס רשת אלחוטי שלו דפוק והוא נותן מהירות של 1Mb/s (לא בTestspeed) בין המחשב לנתב. אז יכול להיות שזה קרה לחלק מן האנשים שם. גם יכול להיות שאחד השכנים שלהם מחובר לרשת שלהם ומוריד נון סטופ. גם יכול להיות שהמחשב שלהם חטף איזה וירוס שמעמיס על הרשת או משהוא כזה.

ד"א אני גם חשבתי שיש לי בעיה כזאת שחזרתי לADSL. בלפטופ IBM המחשב היה על בטרייה והסוללה הייתה חלשה. המהירות גלישה הייתה באמת נמוכה (0.6Mb במקום 2.5) ובאולפן עם אני לא טועה היה מחשב של IBM שכניראה עם הוא היה על בטרייה ומחובר דרך אלחוטי אז היה להם פאשלה.

אני ציפיתי שיעשו תחקיר על החסימת פורטים (עדויות,הקלטות,מצלמות נסתרות), QOS,העדפות ללקוחות עסקיים, ומה באמת יש בחבילת גיימר הזאת. ניראלי שכל מי שבדיון הזה יכול לעשות כתבה כזאת.

גם תקנו אותי עם אני טועה אבל יכול להיות שהם לא משלמים לתשתית שלהם על מהירות כמו שמשלמים לספק ואז הספק יוצר צוור בקבוק. והכי טמטום יכלו לנצל את הבה הזאת שהם רוצים שנשלח מיילים למשרד התקשורת על התחקיר החסר בסיס הזה במקום להתלונן על חסימת פורטים.

בקיצור אכזבה

פורסם

עוד מישהו חשב שמי שהם הביאו (מנהל מדור מחשבים בynet, נראה לי) לא נראה כאילו הוא יודע על מה הוא מדבר והוא עוד שנייה מתעלף?

פורסם

דווקא המנהל מדור מחשבים ב- YNET דיבר לעניין והסביר שיש כבל תת ימי אחד שהתעבורה שלו לא מספיקה לכל לקוח המחובר לאינטרנט והחוזים עליהם חתומים הלקוחות לא מבטיחים גלישה במלוא המהירות(בטח שלא לחו"ל).

בניגוד למנחה ולאורלי וגיא שהראו בדיקות שטחיות עם SPEEDTEST(לא ברור בכלל על איזה שרת הם עשו את הבדיקות) ואפילו לא הזכירו את המילה PING או את מהירות ההעלאה הנמוכה בארץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים