פורסם 2010 ביוני 1315 שנים אני מעוניין להפוך P4-3000 עם כרטיס כזה ל-HTPC. ללא האצת חומרה המחשב לא מסוגל לנגן סרטים ב-1080P בצורה חלקה. האם יש דרך לנצל את האצת החומרה של הכרטיס כדי לפתור את הבעיה הזו?מערכת ההפעלה היא Windows XP, והכרטיס מחובר לטלוויזיה ב-HDMI (דרך מתאם מ-DVI).
פורסם 2010 ביוני 1315 שנים http://www.xvidvideo.ru/media-player-classic-home-cinema-x86-x64/תוריד את הגירסה החדשה ביותר, עדיף את הגירסה ללא התקנה.תבטל VSYNC ב- RENDER SETTING, שים על EVR COSTUM PRES ב- OUTPUT ותבטל כל V שמסומן שם.מקווה שיש לך CATALYST 10.4 לפחות.
פורסם 2010 ביוני 1315 שנים מחבר תודה רבה על הטיפים. אם השילוב הזה עובד טוב אז נראה לי שהאקסטרימר שלי בדרך ללוח המודעות
פורסם 2010 ביוני 1315 שנים רק תוודא שאתה רואה שכתוב DXVA בצד ימין למטה של הנגן, כי זה אומר שהאצת חומרה מופעלת.
פורסם 2010 ביוני 1515 שנים מחבר ניסיתי את MPC-HC ואכן האצת החומרה ברובה עובדת יפה, אבל יש tearing במרכז המסך. אני עכשיו משדרג את המכונה הזו ל-Windows 7 (מ-XP), ולאחר מכן אמשיך עם הניסיונות. גם את Splash Lite אני מתכוון לבדוק. שוב תודה על כל העזרה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.