עבור לתוכן

Dell1525 סוללה לא תקינה !

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

לאחר חיפושים מתמשכים כמעט בכל מקום אפשרי החלטתי להרשם ולבדוק אולי מישהו נתקל בבעיה כמו שלי.

ברשותי מחשב נייד דל 1525 בסביבות השנה וחצי, עד לפני שבוע הייתי מרוצה וכל מי ששאל אותי המלצתי לו על המחשב הזה.

לאחרונה השתדרגתי מויסטה לווינדוס 7, לפני שבוע תוך כדי עבודה הסוללה הגיעה לסוף שלה והמחשב התחיל בכניסה למצב היפרבנד, רצתי מיד למטען וחיברתי אותו תוך כדי שהמחשב עושה את הפעולה - זה לא עזר והמחשב נכבה.

לאחר שהדלקתי אותו נתקלתי באיקס אדום (כמו מליוני משתמשי וינדוס 7) והודעה כי הסוללה אינה תקינה ויש צורך להחליף אותה- הבעיה ידועה ויש עליה פוסט של 10 עמודים (נכון לעכשיו) בפורום של מיקרוסופט.

כרגע הסוללה מחזיקה בסביבות 30-40 דק'.

התקנתי תוכנה בשם battery care היא הראתה שיש 68 אחוז WEAR LEVEL

התקנתי אובונטו הוא מראה שרק 31 אחוז מהסוללה נטען.

דברים שניסיתי -

רוקנתי את הסוללה ומילאתי אותה מחדש ל100 % הדבר עזר ושינה את הWEAR LEVEL ל 61.8

התקנתי וינדוס XP ואובונטו - אותה בעיה

גם במצב של ביוס הסוללה נגמרת מהר

המון אנשים כתבו שהם רכשו סוללה חדשה ולאחר שימוש של שבוע - שבועיים בוינדוס הבעיה חזררה להם, אני מאוד נואש ואובד עצות - בעיה בוינדוס 7 או בעיה בסוללה ???

אם זה בעיה בוינדוס 7 איך התקנת מערכת הפעלה אחרת לא שיתנה את המצב ??

ממה שכתבתי המסקנה הברורה היא שהסוללה לא טובה אך משום מה כל פעם שניסיתי לעשות קליברישן לסוללה היא החזיקה בסביבות 10 דק' במצב של 5% אחרונים

זה נראה כאלו היא לא נטענת עד הסוף ושהקריאה שכל מערכות ההפעלה מקבלות לא נכונה ::)

בהנחה שהיא נהרסה איך ניתן לשפר את זמן הפעולה שלה, כל קליבריישן שעשיתי גרם לתוצאה שונה אחת לטובה ואחת לרעה

כרגע אני ממשיך עם האובונטו שההפצה האחרונה שלה ממש מדליקה והרבה יותר נוחה מוינדוס ומספקת את כל הצרכים שלי (שווה נסיון!!!!)

מקווה שתעזרו לי ותודה מראש

אמיר

פורסם

בטריה שלך כמעט גמור.

בטריה לא מחזיק הרבה ומזדקן בערכך בשנה וחצי.

( W7 עושה עבודה שלו ומזהיר אותך בזמן שבטריה כמעט גמור....)

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה...

מאיפה ניתן לרכוש בטריה חדשה ?

ומה עדיף מקורית או תואמת ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים