פורסם 2010 ביוני 1215 שנים למישהו יש מושג מהם המשחקים הכי מומלצים כיום?נגידי 3-4 משחקים מומלצים ולא כבדים מדי נגיד ברמה של call of duty
פורסם 2010 ביוני 1315 שנים תערוך את הכותרת שלך בבקשה, זה לא פורום של ילדים שצריך למשוך בו תשומת לב עם סמלים וסימני קריאה.איזה משחקים אתה מחפש? רק FPS?
פורסם 2010 ביוני 1315 שנים מחבר תערוך את הכותרת שלך בבקשה, זה לא פורום של ילדים שצריך למשוך בו תשומת לב עם סמלים וסימני קריאה.איזה משחקים אתה מחפש? רק FPS?דווקא סימני קריאה אין בה..;] אני לא מצליח לערוך את הכותרתנגיד איזה 1-2 של FPS 1-2 של מרוצים 1-2 של אסטרטגיה(נגיד סטייל red alert 2 שהיה פעם..אבל אני מניח יש דברים בהרבה יותר יפים מאז) ולא Command & Conquer כי לא אהבתי1-2 של כאלה שדומים ל-crisis(לא יודע איזה סגנון הוא)- אבל שלא יהיו כבדים כמוהו...זה רץ לי על 12 FPSואם יש לכם משהו מומלץ במיחד מסגנון שלא כתבתי תנו למה אין לי כל כך מושג מה אני אוהב ואיזה סגנונות יש חח..
פורסם 2010 ביוני 1315 שנים ערכתי לך את הכותרת. להבא- פשוט תלחץ עריכה בהודעה הראשונה של הדיון כדי שתוכל לשנות את הכותרת.----------------------הנה המשחקים החזקים שלי מהתקופה האחרונה:FPS:Call of Duty: Modern Warfare 1+2Bioshock 1+2Battlefield Bad Company 2הרפתקאות:Assassin's Creed 1+2Mirror's Edgeתפקידים:Dragon's Age: OriginsMass Effect 1+2אסטרטגיה:לא יצאו הרבה טובים בז'אנר בזמן האחרון, אבל יש את:* World In Conflict שיצא ב-2007 אבל עשוי טוב* אם לא אהבת את C&C4 המאכזב, תנסה את C&C3 שהוא בהחלט מהנה* בתחילת אוגוסט יגיע לארץ Starcraft 2מרוצים:Dirt 2GridBlur- יותר ארקיידי עם תוספות כוח ובונוסיםוכמובן יש את GTA4 שאתה בטח מכיר, נכניס אותו לקטגורית הפשע המאורגן בניו יורק וצמצום מפלס האוכלוסין.
פורסם 2010 ביוני 1315 שנים וכמובן יש את GTA4 שאתה בטח מכיר, נכניס אותו לקטגורית הפשע המאורגן בניו יורק וצמצום מפלס האוכלוסין. :lol:חח וגם ההרחבה לGTA eflc שזה שני פרקים שלמים וכמובן המותג החדש מבית רוקסטאר red dead redemption שזה gta במערב הפרוע וכמובן הסדרה של half life 2 כולל כל ה espidoes
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.