פורסם 2010 ביוני 1215 שנים ביום בהיר אחד השילוב של ALT+SHIFT החליט להפסיק לעבוד ללא שום אזהרה מוקדמת. כמה נתונים רלוונטיים:1. הבעיה היא כללית ולא מוגבלת לתוכנה ספיציפית (דפדפני אינטרנט לדוגמא).2. יש לי מדפסת לוגיט'ק וייב.3. ההגדרות של השפות והמעברים בינהם בלוח הבקרה מוגדרות נכון.4. החלק המוזר - כאשר השתמשתי בתוכנה של LOGITECH כדי לקבוע רצף מקשים, ראיתי שהתוכנה מזהה כאשר אני לוחץ ALT וSHIFTבנפרד, אבל ביחד היא מזהה רק את המקש הראשון שנלחץ. יש לציין שבצירופי מקשים אחרים אין שום בעיה והתוכנה מזהה ששניהם נלחצים.יש לציין שערכתי חיפוש בפורום והפתרונות התגלו כלא רלוונטיים לבעיה. אשמח לעזרה.
פורסם 2010 ביוני 1215 שנים אולי בעיה במקש alt? ניסית לשמחק עם השמאלי/ימני?עוד משהו ששווה לבדוק: למקלדת הזאת יש נטייה מעצבנת של מקשים שנתקעים ולא שמים לב אליהם כמו מקשי מולטימדיה למיניהם ורק שיחרור שלהם פותר את ה"בעיה".
פורסם 2010 ביוני 1215 שנים מחבר מולטי - אתה גאון אני אף פעם לא משתמש בהם ובדקתי ובאמת ראיתי שהמקש של העברת שיר קדימה היה תקוע. שחררתי אותו והבעיה נפתרה. תודה רבה ולילה טוב
פורסם 2010 ביוני 1215 שנים מחבר צריך להזכיר את הבעיה הזו כשממליצים על המקלדת הזו. אצלי הבעיה יותר חמורה - אני אף פעם לא משתמש במקשים האלו, יכלתי לזרוקאת המקלדת לפח בלי לעלות על העניין הזה.
פורסם 2010 ביולי 415 שנים גם לי הייתה אותה בעיה לא מזמן, ועוד לא נמצא לה פיתרון. מקלדת ישנה של COMPAQ, ולמרות שניסיתי לפרק ולנקות את המקש זה לא עזר. גם לי הם עובדים בנפרד, אבל ביחד לא עובדים. אולי גם אני אנתק ואחבר את המקלדת + אנקה את מקשי המולטימדיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.