עבור לתוכן

מחשב נייד Lenovo Thinkpad Edge

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אחרי הרבה זמן של בירורים החלטתי שאני מעוניין לרכוש את המחשב Lenovo Thinkpad Edge

השאלה שלי האם המחשב הזה אמין.

הדרישות שלי הם בעיקר ניידות משקל והכי חשוב לי נוחות שימוש ידוע לי שהמקלדות של Lenovo

מאוד נוחות לעבודה ואני מעוניין לדעת האם הקו הזה נמשך גם בסדרת המחשבים הזו.

חשוב לי גם מאוד שהמחשב יוכל לעבוד זמן ממושך ויוכל להריץ דברים בצורה יפה מאוד

אני ישמח לחוות דעת בנושא הזה.

תודה לעוזרים

פורסם

שאלות בסגנון "האם המחשב אמין" הן די טפלות, והסיבה היא שבקצב התקדמות הטכנולוגיה בשנים האחרונות, דגמים מתחלפים כל-כך מהר, שכאשר דגם זמין לקניה, הוא עוד לא היה מספיק זמן בשוק כדי לדעת עד כמה הוא אמין (האם יש לו כשלים נפוצים? מה אורך החיים הממוצע?) ובשלב שבו יש מספיק מידע, זה אומר שהמחשב כבר מיושן ולא נמכר. מעין מלכוד 22 שכזה.

באופן כללי, למרות המיתוג, זה לא בדיוק Thinkpad במלוא מובן המילה. יכול להיות שהחומרים ואיכות הבנייה טיפה מעבר למחשב ממוצע, אבל לא משהו ברמה של מחשב עסקי אמיתי. לפחות לא הייתי מצפה לזה. מצד שני, גם לא הייתי מצפה ממנו להיות פחות טוב ממחשב ממוצע.

לגבי המקלדת - בEdge לנובו ויתרה על העיצוב הקלאסי של המקלדת שלה והלכה על מקלדת בסגנון chiclet (שבה המקשים מופרדים זה מזה, כמו איים קטנים). מקלדת בסגנון דומה קיימת באופן מסורתי בניידים של אפל וסוני. יש שאוהבים עיצוב כזה ויש שלא, אבל מחוות דעת של מספר אנשים שהשתמשו בEdge, הרושם שהתקבל הוא שהמימוש של לנובו מוצלח למדי, וחוויית ההקלדה לא נופלת מזו של המקלדות האגדיות שלהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים