עבור לתוכן

שאלות בנושא wow online

Featured Replies

פורסם

אני worlock lev 16

משתמשת בינתיים ב demology

רוצה שיהיו לי כמה שיותר קסמים לזימון יצורים וחיות שיעזרו לי וגם לשנות צורה.

אשמח לקבל לינק ל talent tree הטוב ביותר למה שציינתי .

אגב בינתיים אני נורא חלשה ומתה מהר שנראה לי שזה קשור ב TALENT TREE שלי

שמתי תמונה שמראה את ה talent tree שלי תודה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

האמת הSkill tree הכיף טוב לleveling זה Affliction אם אני לא טועה. פשוט תריצי בגוגל את המשפט : "wow warlock affliction build" וזה בוודאות ימצא מלא. אם לא תסתדרי תגידי.

פורסם
  • מחבר

אבל Affliction זה לא לזימון יצורים ושינוי צורה וכאלה

פורסם

את כן יכולה לזמן את הImp, Void walker, Succubus וכל היצורים השונים של הוורלוק ובכל זאת ללכת על Affliction. דימונולוג'י פשוט משפר את היכולות של היצורים הללו במקום לשפר את היכולות שלך ובתכלס כדי לעלות רמות באפקטיביות מומלץ Affliction ולא דימונולוג'י.

פורסם

מחזק את you, תרגישי הבדל מאד משמעותי אם תעברי לaff.

פורסם

לא קשור לשאלה אמנם (ובכל מקרה אני HUNTER ולא כל כך מבין בCLASS אחרים), אבל נחמד לדעת שיש כאן עוד אנשים מSPERMIK :P

פורסם
  • מחבר

לא קשור לשאלה אמנם (ובכל מקרה אני HUNTER ולא כל כך מבין בCLASS אחרים), אבל נחמד לדעת שיש כאן עוד אנשים מSPERMIK :P

איך ידעת שאני משם?

:)

אגב אני רוצה את demon

בגלל שיש שם את:

Metamorphosis abulity and Summon Felguard abulity

מה דעתכם:

http://www.wowhead.com/talent#IZ0GbukAdiIsguAoE

פורסם

אם את כל כך חושקת בDemonology את יכולה ללכת על Affliction קודם כי Metamorphosis זה סקיל ברמה גבוהה ויקח לך זמן להגיע אליו, בינתיים אני ממליץ על Affliction עד שתגיעי לרמה שבה את יכולה ללמוד Metamorphosis.

פורסם

איך ידעת שאני משם?

כי במקרה לקחת screenshot עם הדמויות הדביליות האלה של ספרמיק שיש בערי הבירה שלא קיימות בשרתים אחרים - באמצע הפריים.

בכל מקרה, אם בכל זאת לנסות לעזור במה ששאלת, כל Talent Tree מתאים לסגנון משחק שונה מעט בכך שהוא משפר תחום ספציפי. אם יש לך minion חזק, למשל, זה עוזר מאוד "נגד הסביבה" (PVE) אם יש לך מיני-טנק פרטי משלך, אבל חסר תועלת מול שחקנים אחרים (PVP) שיעדיפו להתעלם ממנו ולתקוף ישר את המטרה הרכה, כלומר את הדמות שלך ישירות.

האמור, אגב, לא מתייחס בכלל לרמה שבה את נמצאת. בשלב זה של המשחק ההשפעה של בחירת הטאלנטים לא יכולה להיות קיצונית כי יש לך רק 7 עדיין בכל מקרה, מה שאומר שהבעיה היא בטקטיקה. הדמות שבחרת דורשת Aggro management מצידך כדי לדאוג שהמפלצות השונות יתקפו את השדים שלך ולא אותך, כי את יכולה לעשות לא מעט נזק אבל ממש לא יכולה לספוג הרבה.

פורסם
  • מחבר

אם את כל כך חושקת בDemonology את יכולה ללכת על Affliction קודם כי Metamorphosis זה סקיל ברמה גבוהה ויקח לך זמן להגיע אליו, בינתיים אני ממליץ על Affliction עד שתגיעי לרמה שבה את יכולה ללמוד Metamorphosis.

אתה יכול לבנות לי עץ שיכלול את :

Metamorphosis abulity and Summon Felguard abulity?

פורסם
  • מחבר

למה רשמת לי שני עצים?

אחד לעלות רמות וברגע שאהיה ברמה גבוהה הרבה יותר אז לבטל את העץ הקיים ולעבור לעץ שעשעית ל בDemonology ?

פורסם

בדיוק.

פורסם
  • מחבר

ואני אהיה חזקה ולא אמות כל שניה?

כי אני כל רגע מתה...

וגם לא אצטרך כל הזמן לשתות מנה וחיים?

ודבר אחרון זה לא יעלה לי הרבה לשנות את העץ בעתיד. כי בהתחלה זה עלה לי 1 גולד ועכשיו זה 5..

פורסם

את בהחלט תהיי יותר חזקה. את אמורה לתקוף יצורים מרחוק ועד שהם מגיעים אלייך הם צריכים למות, קצת קשה לי להבין למה את מתה כל כך הרבה עם הדמות אבל תנסי לתקוף רק כשאת במרחק מקסימלי מהיצורים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים