עבור לתוכן

איזו טלויזיה לקנות?

Featured Replies

פורסם

אני צריך טלויזיה לסלון בבית שלי.

יש חלון שמשקיף מערבה לאורך כל הצד המערבי של החדר.

מרחק הצפייה הוא כ4-4.5 מטר.

התקציב הוא עד 10,000 שקל נטו, כי למשל רצינו לקנות בשקם אלקטריק פיליפס 47" LCD סדרה 9 והיא עלתה איזה 14,000 אבל הורידו ל10,000.

אז נגיד תקציב תכלס של עד 13-14 אלף.

רוצים להינות סוף סוף מחוויית HD כמו שצריך.

תודה.

פורסם

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=730310

יש לי סוני מסדרת W כבר שלוש שנים ופשוט רואים מעולה.

לראות ספורט ב-HD זה פשוט הרבה יותר טוב.

עריכה:

לא בטוח שתמצא את הטלויזיה הזו, כי זה דגם ישן.

את סדרת W תחליף סדרה אחרת. לא יודע מה יהיה המחיר.

בכל מקרה, כשאתה בוחר טלויזיה, תוודא שיש לה מספיק חיבורים לכל המכשירים שלך.

ואל תסמוך על חיבור USB להצגת סרטים ב-HD.

וכמובן לבדוק שרואים טוב...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :)

עוד תגובות אולי?

כי בחנות המליצו בחום פיליפס סדרה 9 או 7...

פורסם

כי כנראה החנות רוצה למכור לך פיליפס. אולי הרווח עליה יותר גבוה.

אם אני לא טועה, יש לה רק חיבור HDMI אחד. איך אפשר להסתדר עם זה? בסוני יש 4.

אולי אני קצת פאנבוי של סוני בטלויזיות, אבל הם עושים את הטלויזיות הכי פרקטיות.

בלי עיצובים מטופשים, בלי מנגנון החלקת תמונה עלק 200HZ, עם כל החיבורים שצריך ואיכות תמונה טובה.

פורסם

1. אם אתה מתכנן (או יש לך) טלויזיה רב ערוצית (כלומר HOT/YES) ואינך מחובר לשידורי HD מומלץ שאם ניתן תהה למכשיר כניסת SCART.

לא תמיד החוסר של יציאה זו מהווה עילה מספקת לפסילה אבל היה ורלוונטי הייתי מכינסה זאת ל- SPRO /CONS.

2. תחליט מה חשוב לך ומה חשוב לך פחות למשל פיצ'רים שונים, איכות קול (יכולה להיות פחות רלוונטית אם הטלויזיה הינה חלק ממערכת קולנוע ביתית) ולאומת זאת עומק השחור, איכות תמונה ועוד. היות ואתה רוצה מסך לא מאוד קטן ייתכן ותמצא עצמך נאלץ להתפשר על חלק מהדברים או למתוח מעט את התקציב.

"

דברים נוספים

1. לך לבדוק בחנויות מתמחות (כלומר לא מחסני חשמל ושקם אלקטריק למשל)

2. כאשר אתה בודק התחנה הכי גרועה שאתה יכול לראות זה ערוץ 1 והבאה בתור זה ערוץ 2 (ערוץ 10 טובה יותר) אל תיתן להם להדגים לך את המכשיר עם תחנות ה- HD בלבד.

3. שים לב לאחריות וליבואן (לפעמים ההבדל בין הרשמי לאחרים ממש משמעותי) ותגלל אודותיו.

4. רצוי שכאשר אתה מגיע לחנות תגיע לאחר שחפרת באופן רציני באינטרנט, שאלת, התחלת להבין ויש כמה דגמים שמעניינים אותך. בשום אופן אל תגיע כמו מפגר ותגיד משפט כמו "אני רוצה טלויזיה HD 47" או תסכים לכל מה שמוכר כלשהו טוען בפנייך (ייתכן וזו אמת צרופה אבל יש סיכוי יותר מסביר שלפחות חלק ממנה לא לחלוטין).

4. מנסיון של אם של חבר לפני כחודש בחנות מסויימת (לא מהמתמחות) רצוי מאוד שלפני החתימה על המכירה תבין בדיוק איזה דגם מוכרים לך ותשים לב שזה הדגם שרצית והוא זה שמופיע באופן ברור על הקבלה. אותה האם היתה בטוחה שמוכרים לה משהו אחד (FULL HD) ורק לאחר שהטכנאי הביא אותה לביתה להתקנה התברר לה שממש לא ובכלל לא .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים