עבור לתוכן

**אחרי 3 שנים חזרתי,ואני צריך את עזרתכם,כנסו ב

Featured Replies

פורסם

קרירין, אגדה שלא תיגמר ב-"והם חיו באושר ואושר עד עצם היום הזה".

• תגובות 128
  • צפיות 7.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני אל אל של הפורום

תנו כבוד

יש לי יותר כניסות לדיונים שאני פותח בשבוע למה שיש לכם בשנה

אני האל של כל הגיקים באתר

(תדמינו אותי עושה את זה במבטה כזה -ולנטולי אי קיו מה שכתוב למעלה זאת בדיחה )

והנהלת האתר אני מצפה ללימוזינה וחדר VIP כמו שמגיע לאדם במעמדי

פורסם

והנהלת האתר, אני מצפה ללימוזינה

קרירין, תפוס את מקומך !

limo.jpg?w=587&h=330

וחדר VIP כמו שמגיע לאדם במעמדי

מוכן אדוני

The_Fail_Room_1.png

פורסם

אלקס את הילדות תיקח אתה אני חולה אבל לא עד כדי כך חולה

פורסם

תתייחס לזה כילדים לא כילדות (לא באמת בחנתי אותם מקרוב אתה יודע)...

פורסם

טעות פרודיאנית?

פורסם

לא! זה סוסמוזינה למען השם.

פורסם

מצטער לאכזב אותך, רכזת כוח אדם שדיברת איתה היא סוכנת מכירות לכל דבר רק במקום מכשירים סלולרים המוצר הוא מחפשי עבודה. הן משקרות ודוחפות צעירים נאיבים למקומות עבודה איומים שלא מתאימים להם מבחינת כישורים ואופי רק כדי שתוכל לקבל עמלה. לפני מספר שבועות שלחתי קורות חיים דרך Runner (שירות השולח קורות חיים לכל חברות כוח אדם) ומתקשרת אלי סוכנת מכירות... סליחה רכזת כוח אדם ומנסה לשכנע אותי לנסוע כל יום על חשבוני 40 ק"מ לכל כיוון כדי לעבוד בעבודה העלובה הזאת.

למה ללמוד לתואר, אתה שואל? מכירות זו עבודה מאד קשה. מרבית הסוכנים נשחקים בפרק זמן קצר ועוזבים. בתחום מכירות ושירות נציג בעל ותק "אסטרונומי" (מעל שנה) נחשב לדינוזאור ואף אחד לא מבין איך לעזאזל הוא עדיין לא הביא לעבודה M-16 ירה בכל מה שזז. על מנת להגיע ל-7,000 - 8,000 ש"ח בחודש תצטרך להיות מוכר תותח על חלקלק כמו סולר חסר מצפון שמסוגל לדחוף לקשישה בת 87 מכשיר סלולרי דור 3.5 שעולה 3,000 ש"ח. אם לא תהיה אחד כזה תגרד את ה-4,000 בחודש ובשביל הסכום העלוב הזה תחטוף צעקות מצד מנהלים (למה אתה לא מוכר?!?!) ומצד לקוחות בהמות שחושבים שאם הם רכשו מגן מסך ב-30 ש"ח אתה הכלבה שלהם.

LEV סיכם את זה יפה, אין לי מה להוסיף.

פורסם

^ yup, תיאור מדוייק להחריד של עולם המכירות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים