עבור לתוכן

איך לעזאזל משיגים יציאת SPDIF במחיר שפוי?- עדכון ותודה ל-RLM

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הי יוסי

מה ז"א שהאות לא יהיה נקי? הוא יהיה מעוות? לא איכותי?

האם יהיה הבדל מבחינת סאונד בין ניגון של קובץ HD עם סאונד 5.1 במחשב לבין ניגונו במזרימדיה או ב-HTPC?

במה הדבר תלוי?

כשאני אומר ניגון הקובץ במחשב אני מתכוון שבסוף הרסיבר מפעיל את המערכת רמקולים כמובן. המחשב הוא רק מקור הניגון.

פורסם

האות לא יעביר bit-perfect (אות דיגיטלי נקי ללא עיוותים) מפני שוינדוס משתמשת בסקריפטים שונים שאני לא רוצה להכנס לזה עכשיו שמונעים מהאות להיות נקי.

לכן יש כל מיני פתרונות, כמו שאמרת מזרימדיה או ממיר USB לSPDIF (שעוקף את הדרייברים של הוינדוס, קרא את הלינק שהוספתי כמה פוסטים אחורה). HTPC עדיין משתמש בוינדוס ולכן הוא לא בדיוק פתרון אידיאלי.

וכן יהיה הבדל מבחינת סאונד, אבל רק אתה באוזניך תוכל לכמת את ההבדל.

פורסם

נשמע מעניין.

אני בכל זאת ממליץ לו לקנות מתאם SPDIF ללוח ב-60 שקל, לפחות בהתחלה.

בנושא אחר:

מה זה RECLOCK?

http://forum.slysoft.com/showthread.php?t=40846

אולי שווה לפתוח על זה דיון חדש, אם זה משפר משהו שניגון והשמעה של סרטים בוינדוס.

פורסם
  • מחבר

עשיתי מתאם עפ"י החיבור שהומלץ על ידי RLM.

פשוט עובד פיקס!!

צירפתי תמונה

תודה לכולם, נחסך לי המון זמן וכסף על ידכם!

[attachment deleted by admin]

פורסם

האות לא יעביר bit-perfect (אות דיגיטלי נקי ללא עיוותים) מפני ש[glow=red,2,300]וינדוס משתמשת בסקריפטים שונים שאני לא רוצה להכנס לזה עכשיו שמונעים מהאות להיות נקי[/glow].

לכן יש כל מיני פתרונות, כמו שאמרת מזרימדיה או ממיר USB לSPDIF (שעוקף את הדרייברים של הוינדוס, קרא את הלינק שהוספתי כמה פוסטים אחורה). HTPC עדיין משתמש בוינדוס ולכן הוא לא בדיוק פתרון אידיאלי.

וכן יהיה הבדל מבחינת סאונד, אבל רק אתה באוזניך תוכל לכמת את ההבדל.

:o ? אתה אומר שוינדווס מסרסת את האודיו? נשמע לי מטומטם משהו... איזה אינטרס יש למייקרוסופט לעשות את זה?

אולי הבנתי אותך לא נכון... אשמח אם תסביר

פורסם

יותר נכון הדרייברים עושים זאת.

ה"סירוס" הוא Down-Sample או Over-Sample של תדר הדגימה. יש עוד "שינוים" קטנים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים