פורסם 2010 ביוני 1115 שנים היום גיליתי שיש מצב שה webgurad מאיט אותי לכמעט חצי באינטרנטיש מישהו שחווה או לא חווה את זהעם Avira ?
פורסם 2010 ביוני 1115 שנים גם אני חוויתי בעיות דומות עם ה-WebGuard של Avira Antivir Premium - איטיות וחוסר יציבות בבדיקות מהירות.
פורסם 2010 ביוני 1115 שנים מחבר אז איזה אנטי וירוס משתמשים היום?פעם אחרונה שבדקתי .... הוא היה מהטובים..
פורסם 2010 ביוני 1115 שנים מחבר השתמשתי בועד שגם הוא תקע לי את האינטרנט ואת תוכנות שיתוף למינהן (נכון לפני שנה בערך)
פורסם 2010 ביוני 1115 שנים האנטיוירוס הכי טוב נמצא אצלך בין האוזניים.צריך להיות ממש טיפש (מבלי להעליב אף אחד) כדי להידבק בכלל מהתחלה בגלל שלחצת על משהו שכתוב בו שאתה המבקר ה 9999999 באתר וזכית בפרס וכד'.
פורסם 2010 ביוני 1115 שנים מחבר לא אמרתי שנדבקתי,אני פשוט בעד מקדמי ביטחון.בייחוד WIN7 מספיק מאובטחת ולא ממש תיהיה לי בעיה להיות בלי.אבל עדיין - מקדם ביטחון.אני עברתי ל AVIRA בגלל שהיא הייתה קלילה ולא משפיע על כלוםעכשיו בדיוק הזמן לעבור ממנה נראה לי.בנתיים ביטלתי את ה WEBGURAD כרגע יותר נורמלי
פורסם 2010 ביוני 1115 שנים כמעט כל תוכנת אנטי ווירוס מאיטה את האינטרנט,למשל NOD 32 גם, אך יש לך אפשרות שם שהאנטי ווירוס יסרוק מספר פורטים. מה שעושים מבטלים את האופצי ההזאת ואז הוא לא מאט כלל.
פורסם 2010 ביוני 1115 שנים מחבר שאם משהו בבית יחליט לפתוח איזה מייל או משהו שיהיה איזה מקדם הגנה.. שינסה למנוע.לא בא לי להתעסק עם וירוסים במהלך שנת לימודים ועבודה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.