פורסם 2010 ביוני 1315 שנים אם באחמדינג'ד וארדואן עסקינןמעניין שארדואן תמיד האישה) [attachment deleted by admin]
פורסם 2010 ביוני 1315 שנים FogBird, אם אתה ממשיך לאכזב אותנו אני משנה לך את השם ל-FagBirdתוסיף לחלק השני של ההודעה "וד"א, ברצינות לרגע ללא שום קשר-" והכל יסתדר אלכסון....אוי, הזכרת לי את הפעם ההיא שחשבת שקראתי לך הומו.... אלו היו ימים...ExenTex, הגזמת. לא מספיק שאתה סוטה מהתר'ד, אתה סוטה גם בלי קשר לת'רדיצרן חתימות אתה, אה?וExenTex, רחוק מדי, הרבה יותר מדי.
פורסם 2010 ביוני 1315 שנים אם באחמדינג'ד וארדואן עסקינןמעניין שארדואן תמיד האישה) אתה יודע למה ,זה כי סוס בעט לו בביצים .
פורסם 2010 ביוני 1315 שנים זה כבר בחתימה. ;Dהייתי לפניך, אז עקרונית החתימה שלי כי הגבתי ראשון, אבל בגלל שמדובר בך אני אמחל....עכשיו, צריך לסכם תשלום. אני רוצה 500 ש"ח לחודש. רוצה לנסות להגיע להסדר אחר?
פורסם 2010 ביוני 1415 שנים אני חייב לציין שאהבתי מאוד את התמונה ואני ... אשאר מחוץ למרחץ הדמים שהולך כאן... מסע ההכפשות... אממ... נגמרו לי הסופרלטיבים... ושוב ח"ח
פורסם 2010 ביוני 2715 שנים אני חייב לשתף אתכם במשהו שעשיתי בקורס פלאש, כמובן בשביל הכיף-Click hereזה די חוזר אח"כ אבל אפשר להקשיב לשיר.
פורסם 2010 ביוני 2815 שנים מחבר מה המטרה של זה, סה"כ ג'אד רץ מצד לצד עם שיר לא קשור וכדוה"א שליד איראן כתוב Fuck you
פורסם 2010 ביוני 2815 שנים מה המטרה? אחמדינג'ד רודף אחרי העולם עם טיל גרעיני ושר אני סקטמאן(איש הקשקשת)?בקיצור לא אהבת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.