פורסם 2010 ביוני 1315 שנים מחבר הייתי שמח לראות אותם כשהם עושים אורגייה אחד עם השני.אמנם נדיר, אבל זה כל כך מטריד שלאלכס אפילו אין תמונה לתאר את מה שהוא חש
פורסם 2010 ביוני 1315 שנים אמנם נדיר, אבל זה כל כך מטריד שלאלכס אפילו אין תמונה לתאר את מה שהוא חשזוהי חתימה!אני הולך לשמור זאת מתועד לעד.
פורסם 2010 ביוני 1315 שנים מחבר הייתי שמח לראות אותם כשהם עושים אורגייה אחד עם השני.אני עדיין מחכה להסבר משכנע וכדאי שיהיה כזה, שיחזיר לי את התמימות
פורסם 2010 ביוני 1315 שנים בעצם, מעבר לזה שכותב המשפט לוקה בנפשו, המפשט מנוסח לא נכון. אורגיה מעצם הגדרתה כוללת יותר משני אנשים, לכן אורגיה אחד עם השני לא מתאים פה, יש יותר משניים.
פורסם 2010 ביוני 1315 שנים אני עדיין מחכה להסבר משכנע וכדאי שיהיה כזה, שיחזיר לי את התמימות מה יותר כיף מלראות את אחמינג'אד סובל בכך שהוא מקבל בתחת? :lol: :lol:
פורסם 2010 ביוני 1315 שנים מחבר עליי להסכים עם FogBird, ההסבר אינו מספיק משכנע. גם את אויבו המושבע ביותר, אל לגבר לדמיין בעירום. יחד עם זאת, היני במצב רוח טוב ועל כן גזר הדין הוא:ExenTex, אמנם לא הצלחת לכפר על חטאך, אך בכל זאת החלטתי לחוס על מעמדך בקהילה. הוחלט בזאת כי קלון ה-EPIC FAIL שלך ישונה ל-FAIL בלבד.
פורסם 2010 ביוני 1315 שנים עליי להסכים עם FogBird, ההסבר אינו מספיק משכנע. גם את אויבו המושבע ביותר, אל לגבר לדמיין בעירום.ובאקט מיני עם גברים! ויותר מאחד!ואני מאוד מוחמא מההסכמה ;D
פורסם 2010 ביוני 1315 שנים מחבר ובאקט מיני עם גברים! ויותר מאחד! מה זה אני חש התלהבות בקולך? סימני קריאה?!
פורסם 2010 ביוני 1315 שנים זו לא התלהבות, זה זעזועד"א, ללא קשר ליחס שלי אל הומואים (שלא באמת אכפת לי, שיחיו איך שבא להם), יחסי מין עם גברים דוחים אותו בצורה קיצונית. רק המחשבה על זה עושה לי רע...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.