פורסם 2010 ביוני 915 שנים מארזים פתוחים לבדיקות חומרה. כמו Lian Li PC-T60 http://www.lian-li.com/v2/en/product/product06.php?pr_index=519&cl_index=1&sc_index=25&ss_index=134 או Cooler Master Lab http://www.daily-hardware.com/index.php?page=review&id=27 הCooler Master הזה נראה לי הכי מתאים גם בגלל המחיר וגם בגלל הנוחות. תראו איך הוא בנוי, ניתן לשלוף את הלוח תוך שנייה. מישהו מייבא דברים כאלה לארץ?
פורסם 2010 ביוני 915 שנים וואלה גם אני חשבתי על היום, להביא איזה Cooler Master ..לא מצאתי בארץ, מה שכן ראיתי שהוא Limited Edition.
פורסם 2010 ביוני 915 שנים אני אישית משתמש במארז זבל שחבר שלי תרם לי, הלוח שאליו הלוח אם מתחבר מחובר עם ברגים, ניתקתי, הפכתי והפשטתי. עכשיו יש לי פלטפורמה לחיבור ובדיקה.
פורסם 2010 ביוני 915 שנים ממש קל להכין אחד שכזה.אפילו מ0, או בעזרת מארז ישן שניתן לשחוט.2 קומות, מחבר ביניהם בעזרת רגליות או פרופילים, בחלק העליון אתה ממקם את הMB TRAY, בחלק התחתון את הכלובים ל5.25 ול.3.5.תושבת לספק - גם לא בעייתי להכין.במידה ואין חשק \ רצון \ יכולת, ישנם קיטים בחו"ל שמגיעים מפורקים, שסביר להניח ניתן להכניס לארץ ללא הסתבכות עם מכס.בהצלחה
פורסם 2010 ביוני 1015 שנים במידה ואין חשק \ רצון \ יכולת, ישנם קיטים בחו"ל שמגיעים מפורקים, שסביר להניח ניתן להכניס לארץ ללא הסתבכות עם מכס. אשמח בבקשה ללינק. אומנם אין לי בעיה לבנות באיזה יום שבת אחד משהו משלי, אבל זה יראה כמו... משהו שאני עשיתי
פורסם 2010 ביוני 1015 שנים הוא לא mini ITX בלבד?לצערי הרב כן אבל ליאן-לי הודיעו עם ההפצה שהם מתכננים גרסאות נוספות שלו, ורמזו לגדולות יותר (כשציינו על בטוח גרסאות עם מפרץ 5.25" לכוננים רגילים).
פורסם 2010 ביוני 1115 שנים האח הגדול של ה"עכביש"http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&products_id=27947לפותח הת'ארד:אחד הבנצ'ים הטובים ביותר שיש במידה והכיס מאפשרhttp://www.sidewindercomputers.com/miba101clmoc.htmlואחד עממי יותרhttp://www.sidewindercomputers.com/hisppctopdes.htmlיום טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.