עבור לתוכן

קבלו את הזמרים הרדודים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כן ממש ברמה גבוה

צריך לתת לו פרס על מפעל חיים

השורה הזאת מאוד מזכירה לי אמן מתחום אחר ...-

כן גם אני לא מבין מה הוא רצה להגיד :lol: :lol: :lol:

לפחות השחקן מאחורי הדמות ידע שזה בולשיט

• תגובות 37
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המילים האלו נכתבו בידי משורר לעומת אמנים אחרים בתחום, ראה ערך

.

תקשיבו ותקשיבו טוב אני אוהב מאוד מוזיקה מזרחית אבל רק אייל גולן,אביהו מדינה וזוהר .

מי שמקשיב לשריף,שיקשיב לאל מנאר על הדרך,צריך לדקור אנשים כאלה שמקשיבים לעבריין האפס הזה

פורסם

אנשים חיים במציאות קשה במדינה, המוסיקה הזאת משמחת ומשעשעת אותם ואין לה תחליף בז'אנר הזה.

אני לא חושב שבחתונה אנשים ישמיעו את שלמה ארצי/שלום חנוך, ככה המוסיקה הזאת צברה כוח.

אני אישית לא מת על הסגנון הזה, אבל... אני מפרגן להם! כל הכבוד שהם הצליחו למרות הקיפוח העדתי שהם נתקלו בו.

לא מזמן הייתי בחתונה והיה מטאל ברוב החתונה והיה לא רע ואפילו טוב מאוד :xyxthumbs:

פורסם

http://reshet.ynet.co.il/13639.aspx

ולא להבין לא נכון אני חצי מזרחי חצי שכנזי ולא סובל גם את הפופ המערבי

החארות האלו שרים פופ מערבי סוג ז רק עם סילסולים וקוראים לזה מוזיקה מזרחית :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

אי אפשר לצאת נגד המוזיקה הזאת. אם אנשים אוהבים אותה, אז היא תמיד תפרח, אפילו אם ישנה תופעה מדהימה בזמר המזרחי:

כל השירים שנכתבים מדברים על אותו הדבר, בלי שהכותב אפילו התכוון! (הוכח מדעית)

נראה איזה מוזיקה תהיה בחתונה שלך בעזרת השם, איזה מוזיקה תעשה הכי שמייח, זה רק מזרחית וכל מיני רמיקסים של מזרחית. בסופו של דבר כולם נופלים לזה בסופו של דבר, אני לא מדבר אני שמיעה בזמנך החופשי אבל גם אתה תשלים עם העובדה שאין מה לעשות עם זה, בדיוק כמו שאין מה לעשות עם העובדה שאנשים שומעים את אבי ביטר ושריף, אם אפשר לקרוא לאחרון זמר.

פורסם

נושא החתונות המוגזמות זה כבר נושא נפרד לעצמו

למזלי אני מספיק דפוק במוח לא ללכת לחתונות יותר ולא לשלם על זה כלום חוץ ממשפחה צד א

אבל נחזור לדיון -יש הבדל בין להשמיע כמה שירים כאלו בחתונה או אפילו להזמין זמר\להקה במחיר סביר לבין לשלם 40-50 אלף לזמר כזה

ועוד להגיד תודה שהוא הגיע

אתה יודע את מז זה מזכיר לי ?-את העשירים שמתחרים למי יש בית יותר גדול וגיפ יותר גדול במקום להנות מהחיים

אותו דבר המזמיני זמרים כאלו לחתונות רק שבניגוד לעשירים להם ניהיה מינוס בבנק מזה

דחיל ראבק תביא די גי במקום ותשמור כסף למשכנתה

קרירין אתה משהו מיוחד.

רק אלוהים יודע איך (שוב) הצלחת לדחוף לנושא את ההתבכיינות הפיננסית שלך, ואת הפאקינג משכנתא הזאת שכבר נמאס לשמוע אותך מתבכיין עליה כל הזמן...

הבחור אמר דבר מאוד פשוט - הזמרים האלה עושים מוזיקה "בידורית".

יש מוזיקה "אומנותית" ויש "בידורית", וזה בסדר גמור. נכון שיש הרבה אירועים שמכניסים גם רוק/מטאל (סטייל rage against the machine לדוגמה) אבל בסופו של דבר כל השירים שמתנגנים באירועים הם שירים שהמטרה שלהם היא לשמח, אף אחד לא מגיע לחתונה בשביל לשמוע קונצרט של בטהובן.

להיטי MTV, מזרחית, טראנסים, אלקטרוני (אינפקטד, מישהו?) וכו' - אלו שירים שעושים "שמח". וטוב מאוד שהם קיימים. יש גם שירים שנחשבים של זמרים "אומנותיים" (נגיד אביב גפן, שיש לו כמה שירים עם ליריקה מאוד מיוחדת) אבל גם אז אתה לא תשמע את השירים ה"אומנותיים" שלו אלא דווקא את השירים היותר מיינסטרימיים (למשל "אל תדאג אני חושבת עליך אבל שוכבת עם כולם"..), ובדרך כלל גם בגירסאות דאנס רמיקס.

אם הייתי צריך להגיע לחתונה ולשמוע [הכנס פה שם של זמר פוץ מתנשא כלשהו] , הייתי מאוד עצוב.

פורסם
  • מחבר

לפחות זה שיר מצחיק ומורן אדילשטין הייתה יפה אז

אם הייתי צריך להגיע לחתונה ולשמוע [הכנס פה שם של זמר פוץ מתנשא כלשהו] , הייתי מאוד עצוב.

כן היתה מתנגד לשמוע את זה בחתונה? -

גם שמח

גם יעזור לחתונה להיות מגניבה

גם מקורי מאוד יחסית למחזור בחתונות

אבל הכי חשוב מכין את החתן לנישואין.... ;D ;D ;D

פורסם

WTF :screwy::facepalm:

עכשיו מה שעצוב זה שבמקרה שלך אני באמת מאמין שהתכוונת לזה ברצינות..

אף דיג'יי לא ישים שיר כזה באירוע, כי הרחבה תתרוקן לו.

פורסם

כמו שנקרא,מתחת לחופה שלך...עומרי צודק לגמרי.

פורסם
  • מחבר
עכשיו מה שעצוב זה שבמקרה שלך אני באמת מאמין שהתכוונת לזה ברצינות..

אף דיג'יי לא ישים שיר כזה באירוע, כי הרחבה תתרוקן לו

קודם כל צחקתי פשוט כי יש "זקנים" כמוך באירועים כאלו

אבל מה רע בשיר לעזאזל ?

זה שיר קיצבי ולא עמוק שמקביל לפופ המזרחי רק עשוי הרבה הרבה יותר טוב

עם הייתי יודע לרקוד בכיף הייתי רוקד לשיר כזה

כמו שנקרא,מתחת לחופה שלך...עומרי צודק לגמרי.

אני מעדיף לנהל רומן עם רוזן בר מאשר ליתחתן

אבל לא נחרוג מהדיון

פורסם

אתה ממש פלצן

פורסם

קודם כל צחקתי פשוט כי יש "זקנים" כמוך באירועים כאלו

חחחח זקנים??

לא שאני בתור עצמי בכלל רלוונטי לנושא' date=' אבל אישית אני מחובר לכל הדיג'יים הגדולים בצפון, שעובדים המון גם באיזור השרון (קיסריה וכו') וגם במרכז. ואני לא מדבר על "תקליטנים" (ככה אני קורא להם..) של שקל וחצי שנמצאים באירועים תת-רמה וכל הזמן חופרים במיקרופון, אלא למיטב הדיג'יים בארץ (לדוגמה).

הייתי בעשרות חתונות בשנתיים האחרונות, שמעתי הכל. ממוזיקה רוסית דרך מוזיקה שחורה, מוזיקה ישראלית, אלקטרונית, ועד טארנסים כבדים. הכל הולך, כשאתה יודע להתאים את המוזיקה לקהל.

לרמוז שהטענה שלי מתבססת על העדפה אישית, זה מגוחך.

מה לעשות שהשיר ההוא שקישרת אליו קודם גרם לי בעיקר לזעזוע? בדיוק מאותה סיבה שלא תשמע אותו בשום מועדון ריקודים, אולי חוץ מכמה מרתפים אפלים שרק אנשים מאוד מלחיצים מגיעים אליהם...

ואני עוד אחד מאוד פתוח, מרלין מנסון למשל הוא אחד מהזמרים (להקה למעשה) הכי טובים שהעולם זכה לשמוע לדעתי. והאלבום שלו Mechanical Animals הוא יצירת אומנות בכל סדר גודל אם תשאל אותי.

זה לא אומר שהייתי רוצה לשמוע את

(שיר מדהים!) בחתונה שלי על רחבת הריקודים...
פורסם

עמרי, מה אתה אומר על זה בדרך לחופה?

וזה אחרי שבירת הכוס?

וריקוד ראשון:

http://www.youtube.com/watch?v=kx8h1o_ZxxU

שכמובן יכלול פוגו של כל האורחים

:smile1:

פורסם
  • מחבר

לרמוז שהטענה שלי מתבססת על העדפה אישית, זה מגוחך.

מה לעשות שהשיר ההוא שקישרת אליו קודם גרם לי בעיקר לזעזוע? בדיוק מאותה סיבה שלא תשמע אותו בשום מועדון ריקודים, אולי חוץ מכמה מרתפים אפלים שרק אנשים מאוד מלחיצים מגיעים אליהם...

ואני עוד אחד מאוד פתוח, מרלין מנסון למשל הוא אחד מהזמרים (להקה למעשה) הכי טובים שהעולם זכה לשמוע לדעתי. והאלבום שלו Mechanical Animals הוא יצירת אומנות בכל סדר גודל אם תשאל אותי.

אתה נגד אירון אבל בעד מרלין מנסון ? :screwy: :screwy: :screwy:

הבחור מטורלל על כל הראש

אירון זה המינסטרים של המאטל להשוות אותם לתחומים אחרים זה כמו 50 סאנט בראפ או איל גולן בפופ המזרחי

לאומתם מנסון לקהל מאוד מסוים

פורסם

עמרי, מה אתה אומר על זה בדרך לחופה?

וזה אחרי שבירת הכוס?

זה יהיה מוזר. אפשרי אם קהל היעד רלוונטי, אבל בהחלט מוזר ובטח שלא משהו שיכול להיות סוג של סטנדרט, אלא משהו נדיר שכנראה פוגשים רק פעם בחיים.

:screwy: :screwy: :screwy:

הבחור מטורלל על כל הראש

הבחור אכן מטורלל, אבל הוא גאון מוזיקלי בקנה מידה בינלאומי.

אבל זה בסדר לא ציפיתי ממך להסכים איתי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים