עבור לתוכן

מתגייס יום ראשון -כמה שאלות

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

:lol: :lol: :lol: לא הייתי מתנגד לדפוק את הנשק לאיזה מפקד אחד .

למרות שהמםקדת הרבה יותר מעצבנת.

• תגובות 80
  • צפיות 10.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מעולם לא שמעתי על מישהו שהיה צריך לחזור על טירונות כי הוא לא עבר בוחן כושר... אני מסופק אם משתלם לצבא לבזבז עוד חודש מהזמן שלך ועוד כסף (כל הכשרה עולה כסף) לצורך העניין הזה...

לגבי הנעליים - מספיק שתהינה נקיות, לא חייבים להבריק, רצוי לצחצח. תדאג להיות מסודר באופן כללי ולא תתקל בטפסים ורודים, סגולים או ירוקים. תדאג פשוט להכניס חולצה למכנסיים ולא להראות צ'יקמוק.

כל תרגילי "גניבת הנשק" נועדו לגרום לך לפתח מודעות לשמירה על הנשק. פשוט תישן שהוא מתחת לכרית או צמוד אליך בשק"ש (בשטח) ואפילו לא ינסו לגעת לך בו.

פורסם

גם אם לא תעבור "על הנייר" זה לא ימנע ממך בשום צורה לעבור את הטירונות. ממה שאני ראיתי, כל עוד שתראה שאתה עושה מאמץ יעבירו אותך; רק אם המפקדים יראו שאתה סתם זורק על זה, אולי יכריחו אותך לעשות פעם שניה את הבוחן, אבל אני בספק.

כעקרון, עד כמה שידוע לי, כל עוד לא הגעת למצב שאתה מספספס חלקים משמעותיים מהטירונות או ששלחו אותך לכלא, אתה תעבור את הטירונות.

אישית, , לדעתי עדיף לקחת את זה כחוויה, כמו שאמרו פה כבר. זה הזמן עם הכי פחות אחריות בחיים הבוגרים, אומרים לך הכל, אתה סה"כ צריך לשמור על הנשק ולהיות בזמן איפה שצריך. ;D

פורסם
  • מחבר

אוקיי שוב תודה .

כי פשוט הפחידו אותי עם הקטע של הנעליים כי אני לא יכול תמיד לשמור שהם יהיו נקיות , במיוחד שאני נוסע לבסיס.

אני ינסה להתאמן עד המבחן .

כי כשהייתי מתאמן זאת לא הייתה בעיה בשבילי לעשות שכיבות שמיכה\כפיפות בטן.

אבל לא התאמנתי כשנה בגלל עבודה .

הקשב המפקדת ... לילה טוב לכולם :) :)

פורסם

הצעירות תעבור לך, שוואיי שוואיי

אם תהיה חימושניק ותגיע לפלוגות לוחמות ::) אתה תבין כמה המ''כים האלה של מגל הם רכיכות.

פורסם

על תהסס לעשות שם שכונה ....

עם אתה תדע מה עשיתי שם ::)

אתה תקבל הלם .. ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים