עבור לתוכן

בעיה רצינית ומתסכלת עם חנות "נועה מחשבים"

Featured Replies

פורסם

לצערי אני נתקל בבעיה ואני חייב להתייעץ כאן בפורום.

לפני כחצי שנה קניתי סט מקלדת ועכבר MX5500 במחיר "טוב" של כ670 ש"ח מהחנות נועה מחשבים שבצפון הארץ.כבר בהתחלה היו בעיות עם העכבר שלא עבד, והעכבר שחזר אליי לא הייה תואם (החכמים שלו לי את הדגם שעובד על ה WIRELESS במקום ה BLUETUTH). על כל זה אני שילמתי את המשלוחים בכיוון האחד, לאחר יחס מאוד מזלזל וצורך בשכנועים ארוכים.

בזמן האחרון, העכבר התחיל להתקלף (באיזור הריפד מגומי) והם ממש לא מתכוונים לטפל בזה, ואף הפנו אותי לספק שאסדר איתו את הבעיה.

חששבתי פשוט לדבר על לוג'יטק ושהם יטפלו בבעיה כבר.

מה אתם מציעים לעשות?

פורסם

לא חושב שאתה יכול לעשות הרבה, העכבר מתקלף לך, "כביכול" לפחות, מהשימוש ומצורת השימוש שלך.

אין פה מה להוכיח, אז פשוט תשתמש בו כמו שהוא.

פורסם
  • מחבר

אתה רוצה להגיד לי שאני פשוט צריך לקבל את זה שעכבר שעולה למעלה מ300 ש"ח צריך פשוט להתקלף? תן לי מותג אחד ברמה הזאת שמייצר בלאי אחרי שנה וחצי מהסוג הזה?? אף פירמה שמכבדת עצמה מייצרת מוצר שכזה.

פורסם

ושוב, מה שאתה אומר אכן הגיוני, אבל בלי לפנות ללוג'יטק עצמם שכביכול אמורים לשמור על השם הטוב שלהם ולהחליף לך את העכבר (מה שיקח משלוחים וזמן), אתה לא תוכיח לאף אחד שהקילוף לא נגרם מצורת השימוש שלך.

פורסם

לי יש Logitech G9 שגם לו התקלף הציפוי אחרי תקופה ארוכה.

הG9 בנוי באופן כזה שיש יחידה פנימית קטנה עם הכפתורים ועל זה מתלבש כיסוי אחיזה.

הG9 מגיע עם שניים כאלה, אחד עם ציפוי גומי והשני עם פלסטיק מחוספס.

בגלל התכנון של העכבר אני מאמין שאפשר לקנות גופי אחיזה שכאלה עם ציפוי גומי להחלפה.

ציפוי מהסוג הזה (מעיין שילוב של גומי וטפלון) אתה לא יכול לצפות שיחזיק לנצח.

ככל שהציפוי רך יותר כך הוא פחות עמיד.

אם הוא החזיק שנה וחצי אתה יכול להיות מרוצה מזה.

מקסימום אם הציפוי המתקלף מתחיל להציק אפשר להוריד את הציפוי לגמרי ולהשתמש בעכבר כמו כל עכבר אחר, ללא ציפוי פלאפי.

אני חייב לציין שיש לי שלט של XGENE שהפלסטיק שלו מזכיר באופן חלקי את התחושה של הציפוי גומי/טפלון של הG9, אבל בנתיים לא נראה שהוא יכול להתקלף, אלה רק להישרט כמו פלסטיק רגיל.

אני לא חושב שהחנות אמורה להחליף לך אם לוגיטק לא נותנים אחריות על הציפוי.

יש דברים שטבעי שאין עליהם אחריות, כמו מדבקות למשל.

אתה לא תתבע את החנות צעצועים או היצרן הסיני על זה שהמדבקה נפלה מהקיר אחרי שנה וחצי.

מה שאתה צריך לעשות זה לשלוח מייל ללוגיטק ולשאול מה אפשר לעשות לגבי זה.

פורסם

אני מניח שמדובר על יבוא פרללי ולא אחריות יבואן ולכן נועה מייבאת בעצמה את הציוד,לא הייתי מצפה לחיים קלים היות שהעכבר הזה לפחות כבר לא מיוצר.

דווקא שמעתי דברים טובים במקרה שפונים ישירות ללוג'יטק ושווה לנסות היה מקרה של מישהו שקיבל כמדומני עכבר או סט שלם חדש,לא של 20 שקל אלא אחד היקרים, אחרי מכתב ששלח ללוג'יטק היות שלא קיבל טיפול הוגן מהיבואן הרשמי בארץ.

פורסם

לא יודע למה אתה מתלונן. ציפוי כזה לא עמיד לנצח, ואם הוא החזיק שנה וחצי אתה צריך להיות מרוצה. בטח אתה משתמש הרבה במחשב ולכן הבלאי המהיר לכאורה. אני למשל עם עכבר פלסטיק כבר למעלה משלוש שנים, והוא עדיין עובד מעולה - לא נשרט/התקלף/אין סימנים של בלאי עליו בכלל, ואני משתמש המון במחשב ובעכבר במיוחד. הדגם הכי הכי פשוט של Logitech, תבין מזה מה שתבין...

פורסם

גם לבגד יש זמן סביר שצבע דוהה ממנו..

אתה רוצה מוצר שיחזיק לנצח. זה לא קיים.

תשלח מיל ללוגיטק ותראה.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

חברים, אם הייתם למשל קונים מרצדס, ואחרי שנתיים הציפוי של ההגה הייה מתחיל להתקלף, נראה לי שהייתם מריגישם אותו הדבר.

מדובר באחד מהמוצרים המובחרים שלהם שמתומחרים ב200$. זהו לא עכבד עלוב מפלסטיק מהסדרות הפשוטות שלהם (והמבין יבין).

אתה משלם עבור מוצר שאמור לתת תמורה נאותה, כלומר שכשקניתי את הסט, ציפיתי שהוא יחזיק מעמד לפחות בכל תקופת האחריות.

וזה ממש לא מדבקה, למדבקה אין פונקציונאליות כמו לריפוד של העכבר, אז לדעתי גם הטיעון הזה חסר כל בסיס...

פורסם

תפתח קריאה באתר Logitech, אתה לא יכול להפסיד.

הם שלחו לי מקלדת חדשה, בגלל שעיקמתי את החיבור של המקלדת הקודמת- בתקופת האחריות.

עריכה: אל תשכח לצרף צילום מסך של החשבונית עם פירט המוצרים, כבר בזמן פתיחת הקריאה.

פורסם

מנסיון שלי

מעתק - שהיא הנציגה הרשמית של לוגיטק לא עושים בעיות , (במקרים מסויימים גם שהציפוי מתקלף)

הכי טוב זה לדבר איתם בטלפון , (הטלפון שלהם נמצא באתר שלהם למטה)

במידה ותרצה שנעביר להם את המוצר התקול , תעביר אותו לאחד מסניפי הרשת שלנו ואנחנו ננסה לעזור .

העזרה שנוכל לתת לך היא במידה והמוצר נקנה דרכם ולא ביבוא פרללי - ביבוא פרללי אין לנו הרבה מה לעשות .

מיכאל

פורסם

לי אישית יש כבר כמה שנים LX5 שהוא יותר פשוט ומשתמשים בו רוב שעות היום והמחשב כמעט תמיד פעיל והוא בחיים לא התקלף... :nixweiss:

פורסם

מנסיון שלי

מעתק - שהיא הנציגה הרשמית של לוגיטק לא עושים בעיות , (במקרים מסויימים גם שהציפוי מתקלף)

נועה מחשבים לא עובדים מול מעתק, או לפחות לא עבדו לפני מספר חודשים כשחיפשתי עכבר חדש, והם היו הכי זולים בזאפ.

העדפתי לשלם עוד כמה שקלים (ולא לחכות מעל שבוע, כי הם אמרו שיש עיכוב באספקה) ולקבל עכבר מהיבואן הרישמי, מעתק, באספקה מיידית.

פורסם

יכול להיות שבאמת העכבר פגום מבחינת היצור שלו בגדול.

אך תזכור שאתה משלם יקר זה לא תמיד בגלל המוצר,נתח לא קטן זה בגלל המיתוג של החברה והסדרה "היוקרתית",הרי אם העכבר היה עולה 60 שקלים לא היית מגיב כך נכון?בגלל שהוא עולה כל כך יקר אתה עושה חשבון פשוט מוצר יקר=מושלמות בכל.

אז כמו שאמרתי בהתחלה או שבאמת יש פגם ביצור ואתה זכאי לעכבר חדש,או שזה טבעי וידוע ותבין שלא תמיד היקר והממותג זה "הכי הכי".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים