עבור לתוכן

לימודי טכנאי מחשבים

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת עם יש מקום מיוחד שייהתם ממליצים לי ללמוד בו טכנאי מחשבים או שכל המקומות אותו דבר

ראיתי בג'ון ברייס את הקורס הבא

http://www.johnbryce.co.il/internetcatalog/CourseDetails.aspx?InternetDomainID=1811&SearchBy=domain&OldFileName=SearchResult.aspx&CourseNumber=5631&CompanyID=1

והוא נראה לי דיי רציני יש מקום שאולי הייתם ממליצים עליו יותר או שהקורס הזה הוא מספיק טוב?

פורסם
  • מחבר

בעיקר להעשיר את הידע שלי

ואולי אפשרות לעבוד בתור טכנאי במעבדות/בתים

פורסם

לא בטוח שאתה צריך קורס כדי לרכוש את הידע הזה. פשוט חבל על הכסף והזמן שלך.

רק משיטוט בפורום הזה ניתן ללמוד המון.

פורסם

סביב ה-10K שתוציא על התואר/הסמכה הזו אתה תקבל נייר ובנוסף קצת ידע שאולי לא ידעת/ היה לוקח לך זמן ללמוד.

אם אתה רציני תתחיל לשוטט כאן או "לטייל" כמו שרשום בהודעות המתחלפות למעלה.. :P זה יקנה לך המון ידע וסה"כ אם אתה רוצה לראות הרבה תקלות ומהר תנסה להתחיל לעבוד בחנות מחשבים, יצא לך לראות ולהכיר בעיות רבות. כך תוכל ללמוד את התחום בצורה טובה ומהירה.

נ.ב-

אם תרחיב אופקים לאנגלית תמצא שם עוד המון המון מידע בתחום. :xyxthumbs:

פורסם

לדעתי צריך להקים איזה סטיקי של "לימודי טכנאי מחשבים", כי אין שבוע שלא צץ ת'רד בנושא.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שדרך שיטוט בפורום אני יכול ללמוד אבל לי אישית יותר קל ללמוד דרך מסגרת שיש כיוון מסוים ותוכנית

דרך שיטוט בפורומים אני לא יודע אפילו איפה להתחיל ותקנו אותי אם אני טועה צריך תעודה כל שהיא כדי לעבוד בתור טכנאי מחשבים

בחנות מחשבים

פורסם

לא צריך תעודה כדי לעבוד בחנות בתור טכנאי מחשבים, צריך להיות מיואש.

פורסם

תסלח לי אבל רק לפני שבוע דיברתי עם מישהו שאמר שהוא עשה לימודי טכנאי מחשב

לבחור יש מחשב חדש עם 8GB זיכרון, מעבד CORE 2 עם 4 ליבות והוא עובד על וינדוס XP...

ולא רק זה הוא התווכח איתי שוינדוס 7 צריכה 4 ג'יגה לפחות ואי אפשר לעבוד על 2GB

פורסם
  • מחבר

מה אתה רוצה להגיד בזה שהבן אדם אידיוט או הקורס שהוא למד בוא תת רמה או שכל הקורסים האלה הם תת רמה?

פורסם

שקורס בנושא הזה לא יעשה אותך מקצועי

אם אתה רוצה להיות תותח במקצוע כל מה שאתה צריך זה לקרוא פה בפורומים

פורסם

מה אתה רוצה להגיד בזה שהבן אדם אידיוט או הקורס שהוא למד בוא תת רמה או שכל הקורסים האלה הם תת רמה?

אין דבר כזה "קורס תת רמה" או "קורס רמת אל", בכל הקורסים לומדים את אותם הדברים.

אבל את הדברים הכי חשובים אתה לא תלמד בשום קורס, אלה רק דרך שנים של ניסיון בתחום.

פורסם

נכון מאוד

הדרך היחידה שאני למדתי היא רק מתקלות וטעויות שעשיתי בעבר

פורסם

fighter צודק.

אין טעם לקחת את הקורסים האלה כשאת הכל אפשר ללמוד לבד.

תפרק את המחשב שלך בבית ותרכיב אותו מחדש כבר נראה לי שתלמד חצי מהקורס....

כל שאר הדברים הקטנים אתה תלמד גם מטעויות וגם מההבדלים בתקני החומרה השונים.

בוא נגיד ככה - במה הידע שלך מסתכם עכשיו?

פורסם

אם אתה רוצה לעבוד בתור טכנאי מחשבים בחנות, אז לדעתי תתחיל בלחפש עבודה. חנויות לא יתרשמו מקורסים יותר מדי. רק מקומות יותר גדולים אולי יבקשו תעודה כזאת.

בכל מקרה, כדאי לך לדעת שהלימודים האלה לא שווים יותר מאשר התעודה שלהם. אם אתה באמת אוהב את זה, אז הדרך היחידה היא כל היום להתקל בבעיות ולמצוא להן פתרונות. רק ככה לומדים. מה שלומדים בקורסים האלה הוא תיאורטי בצורה שלא תיאמן.

לא ברור מה הרקע שלך. האם עד היום תיקנת את המחשב שלך? של אחרים? אם יש לך אפס ידע אולי קורס הוא כן נקודת התחלה טובה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים