פורסם 2010 ביוני 815 שנים רציתי לדעת עם יש מקום מיוחד שייהתם ממליצים לי ללמוד בו טכנאי מחשבים או שכל המקומות אותו דברראיתי בג'ון ברייס את הקורס הבא http://www.johnbryce.co.il/internetcatalog/CourseDetails.aspx?InternetDomainID=1811&SearchBy=domain&OldFileName=SearchResult.aspx&CourseNumber=5631&CompanyID=1והוא נראה לי דיי רציני יש מקום שאולי הייתם ממליצים עליו יותר או שהקורס הזה הוא מספיק טוב?
פורסם 2010 ביוני 815 שנים לא בטוח שאתה צריך קורס כדי לרכוש את הידע הזה. פשוט חבל על הכסף והזמן שלך.רק משיטוט בפורום הזה ניתן ללמוד המון.
פורסם 2010 ביוני 815 שנים סביב ה-10K שתוציא על התואר/הסמכה הזו אתה תקבל נייר ובנוסף קצת ידע שאולי לא ידעת/ היה לוקח לך זמן ללמוד. אם אתה רציני תתחיל לשוטט כאן או "לטייל" כמו שרשום בהודעות המתחלפות למעלה.. זה יקנה לך המון ידע וסה"כ אם אתה רוצה לראות הרבה תקלות ומהר תנסה להתחיל לעבוד בחנות מחשבים, יצא לך לראות ולהכיר בעיות רבות. כך תוכל ללמוד את התחום בצורה טובה ומהירה. נ.ב- אם תרחיב אופקים לאנגלית תמצא שם עוד המון המון מידע בתחום.
פורסם 2010 ביוני 915 שנים לדעתי צריך להקים איזה סטיקי של "לימודי טכנאי מחשבים", כי אין שבוע שלא צץ ת'רד בנושא.
פורסם 2010 ביוני 915 שנים מחבר אני יודע שדרך שיטוט בפורום אני יכול ללמוד אבל לי אישית יותר קל ללמוד דרך מסגרת שיש כיוון מסוים ותוכניתדרך שיטוט בפורומים אני לא יודע אפילו איפה להתחיל ותקנו אותי אם אני טועה צריך תעודה כל שהיא כדי לעבוד בתור טכנאי מחשבים בחנות מחשבים
פורסם 2010 ביוני 915 שנים תסלח לי אבל רק לפני שבוע דיברתי עם מישהו שאמר שהוא עשה לימודי טכנאי מחשבלבחור יש מחשב חדש עם 8GB זיכרון, מעבד CORE 2 עם 4 ליבות והוא עובד על וינדוס XP...ולא רק זה הוא התווכח איתי שוינדוס 7 צריכה 4 ג'יגה לפחות ואי אפשר לעבוד על 2GB
פורסם 2010 ביוני 915 שנים מחבר מה אתה רוצה להגיד בזה שהבן אדם אידיוט או הקורס שהוא למד בוא תת רמה או שכל הקורסים האלה הם תת רמה?
פורסם 2010 ביוני 915 שנים שקורס בנושא הזה לא יעשה אותך מקצועיאם אתה רוצה להיות תותח במקצוע כל מה שאתה צריך זה לקרוא פה בפורומים
פורסם 2010 ביוני 915 שנים מה אתה רוצה להגיד בזה שהבן אדם אידיוט או הקורס שהוא למד בוא תת רמה או שכל הקורסים האלה הם תת רמה?אין דבר כזה "קורס תת רמה" או "קורס רמת אל", בכל הקורסים לומדים את אותם הדברים.אבל את הדברים הכי חשובים אתה לא תלמד בשום קורס, אלה רק דרך שנים של ניסיון בתחום.
פורסם 2010 ביוני 915 שנים fighter צודק.אין טעם לקחת את הקורסים האלה כשאת הכל אפשר ללמוד לבד.תפרק את המחשב שלך בבית ותרכיב אותו מחדש כבר נראה לי שתלמד חצי מהקורס....כל שאר הדברים הקטנים אתה תלמד גם מטעויות וגם מההבדלים בתקני החומרה השונים.בוא נגיד ככה - במה הידע שלך מסתכם עכשיו?
פורסם 2010 ביוני 1015 שנים אם אתה רוצה לעבוד בתור טכנאי מחשבים בחנות, אז לדעתי תתחיל בלחפש עבודה. חנויות לא יתרשמו מקורסים יותר מדי. רק מקומות יותר גדולים אולי יבקשו תעודה כזאת.בכל מקרה, כדאי לך לדעת שהלימודים האלה לא שווים יותר מאשר התעודה שלהם. אם אתה באמת אוהב את זה, אז הדרך היחידה היא כל היום להתקל בבעיות ולמצוא להן פתרונות. רק ככה לומדים. מה שלומדים בקורסים האלה הוא תיאורטי בצורה שלא תיאמן.לא ברור מה הרקע שלך. האם עד היום תיקנת את המחשב שלך? של אחרים? אם יש לך אפס ידע אולי קורס הוא כן נקודת התחלה טובה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.