עבור לתוכן

לקוח מאוכזב של Nvidia מעוניין להצטרף למועדן ה ATI

Featured Replies

פורסם

יום טוב ? אז ככה, הרבה כבר שמעו את הסיפור שלי, לי כבר נשבר מהכרטיס הזה asus geforce 3 ti 200, אני צריך משהו מהיר יותר שיטיס לי משחקים, טוב בכל מקרה אני כבר עורך את המחקר שלי על ATI הרבה זמן והייתי רוצה לקבל תשובות "מזקני העם" שיודעים הכל על החבר'ס הנחמדים האלו מבית משפחת ATI.

טוב אז את המפרט של המשחק שלי תוכלו לראות הוא מעודכן, תקציב לכרטיס מסך - 1000 שח (לא קריטי הבדלים ספורים של 100-200 שקל אקסטרה למשהו הרבה יותר טוב).

הייתי רוצה לדעת מה הכי טוב למחשב שלי, איך אני יוכל לקבל את המקסימום ביצועים, וכמה משתלם תהיה ההשקעה הכספית הזו (אורך טווח)

טוב מאחר ואני לא מעודכן וידעוני כזה גדול במחירים והמפרטים של כל כרטיס, אולי תעשו חסד לאדם מסכן שכמוני ותגידו לי מה הכי כדי ממשפחת ATI. טוב אני מניח שאתם יודעים על מה אני מדבר אז אני מחכה לכם בסיבוב,

מעניק תודה ענקים ומראש , סוכות שמח, מאיש הזבוב שסובל מבעיית FPS קשה 8)

פורסם

לך על ה-RADEON 9600 PRO כרטיס מצויין

פורסם

לדעתי עם תמכור את הכרטיס שלך (שהוא נחמד) אתה תוכל לקנות איזה 9800np (יותר כדי אותו כי זה כולה 150 שקל מה-se תוספת וכאן אפשר להיות בטוח בקשר ל4 צינורות עיבוד הנוספות לעומת ה-se שלוקחים סיכון) ועם אוברקלוק קטן (אני צודק בקשר לאוברקלוק לא?) אתה מגיע איתו לביצועים של 9800p

פורסם

אז מה זה קשור ללקוח מאוכזב ,הטכנולוגה מתקדמת והכרטיס שלך כבר לא מספיק חזק ,אז מה זה קשור לאבידיה? ??? ???

פורסם

בקצת יותר מ1000 שקל אתה יכול לקנות ראדון 9600PRO נחמד.

חיפוש יעזור לך מאוד

פורסם

אהמממ...אתה מאוכזב מטי 200 ? :'( ....בואינה....

פורסם

עם כל הכבוד לאכזבה עדיין צריך בכותרת להסביר איזה כרטיס אתה מחפש... (מחיר, משהו... בכותרת משנה יספיק)

ו9600PRO הוא הוא התשובה

פורסם

אבל אם אתה רוצה משהו בהרבה יותר טוב מה9600PRO הייתי מציע לחכות עוד חודש (אולי אתה מקבל משכורת ואז תוכל להקצות ממנה עוד קצת לכרטיס) ולקנות את ה9800NP ... יש לו 8 צינורות עיבוד (ל9600 יש 4) שזה שיפור ענק . ויש לו 256BIT לזיכרון לעומת 128BIT לזיכרון ב9600 .

פורסם

יום טוב ? אז ככה, הרבה כבר שמעו את הסיפור שלי, לי כבר נשבר מהכרטיס הזה asus geforce 3 ti 200, אני צריך משהו מהיר יותר שיטיס לי משחקים, טוב בכל מקרה אני כבר עורך את המחקר שלי על ATI הרבה זמן והייתי רוצה לקבל תשובות "מזקני העם" שיודעים הכל על החבר'ס הנחמדים האלו מבית משפחת ATI.

טוב אז את המפרט של המשחק שלי תוכלו לראות הוא מעודכן, תקציב לכרטיס מסך - 1000 שח (לא קריטי הבדלים ספורים של 100-200 שקל אקסטרה למשהו הרבה יותר טוב).

הייתי רוצה לדעת מה הכי טוב למחשב שלי, איך אני יוכל לקבל את המקסימום ביצועים, וכמה משתלם תהיה ההשקעה הכספית הזו (אורך טווח)

טוב מאחר ואני לא מעודכן וידעוני כזה גדול במחירים והמפרטים של כל כרטיס, אולי תעשו חסד לאדם מסכן שכמוני ותגידו לי מה הכי כדי ממשפחת ATI. טוב אני מניח שאתם יודעים על מה אני מדבר אז אני מחכה לכם בסיבוב,

מעניק תודה ענקים ומראש , סוכות שמח, מאיש הזבוב שסובל מבעיית FPS קשה 8)

זה כמו שאני יגיד

" לקוח מאוכזב של ATI, הרדאון 2500 שלי לא מעלה לי משחקים"

::)

מעניין איך היית מדבר אם היה לך רדאון 9100 .. היית לקוח מאוכזב של ATI .

פורסם

נו לא משנה ... הוא התכוון לומר שהוא רוצה להחליף לכרטיס טוב יותר כי הFPS נמוך עם הכרטיס שלו ...

פורסם

יש לך בסימפלטק רדאון 9500 פרו ב1150 תיקנה מהר כי המלאי של הכרטיס הזה מוגבל והוא יותר טוב מה9600 פרו

פורסם
  • מחבר

אתה יכול ללת לי קישור לסימפלטק ??! :D

פורסם

Let's see:

סימפ= simple

טק= tech

simple+tech=simpletech

co.il=Israel= the country we leave in

Simpletech+co.il= simpletech.co.il

the Address is : "Simpletech.co.il" !!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם

LOL ! היה חמוד ! :)

זבוב אנושי (יאכס , איזה כינוי מזוויע) ,יה עצלן . חיפוש קטן בגוגל והיית מוצא את האתר .

פורסם

So, if I started spaming, I allow myself to continue:

It's annoying that people blinding them self from the truth- living in a dream world with people feeding them with answers on the most simple questions.

What i'm trying to do is to prove people that they do have brains and it never hearts you when you do use it.

That not allways you need to ask every thing.

Do you see what I'm trying to do? I try to free theire minds to the world beyound school- were people actually try to think before they ask some thing really stupid\simple.

Unlike school that what you learn is to memorise all the stuff you learn.

Now you understand why I did it the long way?

So we have to walk though less in the futore if we now train them to think- not to memorise! It seems longer but it actually lot shorter.

Step by step we will turn all human beeing in to thinking human beeing!

First we work on simple thinking(like the example with SimpleTech), then go to "How to search on the net with Google ([TM] [RR] [C]) and why not to ask for the answer on the HwZone Forums when I have Google([TM] [RR] [C]) ".

And finaly with lot of luck we will reach the step of full 100% performance of the brain!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים