עבור לתוכן

סופה של פעילת השמאל הקיצונית "טלי פחימה" - התאסלמות!!

Featured Replies

פורסם

איך הם אוהבים את זה, ככה הם משתמשים באותם אלה שנותנים להם את היד [במקרה הזה "טלי עזה " ] .

פורסם
  • מחבר

אני רק מאחל לה שיום אחד תתחנן לאירגון "יד לאחים" כדי להחזירה אל עמה.

לאחר שתרגיש את נחת זרועם.

פורסם

מי שלוקח את דתו של האוייב מוכיח שמלכתחילה זו לא הייתה דעה פוליטית אלא הזדהות מוחלטת עם הצד השני.

ברוך שפטרנו מעונשה של זו.

פורסם

מה זה אומר בעצם?

פורסם

ששמולאנית קיצונית התאסלמה.

פורסם
  • מחבר

תהיה לנו עוד נציגה בכנסת כנציגת חמאס מטעם סיעת "בל"ד"

פורסם

טלי פחימה לא מייצגת את מרבית השמאלנים כולל חלק נכבד מהקיצוניים. צאו מהסרט.

טלי פחימה היא מקרה מיוחד מאוד של אשה הזויה שהחליטה שהיא שונאת את בני עמה שנאת מוות ואוהבת את אויביה ומוכנה לפעול נגד הישראלים, כולל כטרוריסטית ואפילו כמחבלת מתאבדת.

פורסם

ואפילו היא, לא רק שנמצאת מחוץ לסורג ובריח, אלא גם עדיין מחזיקה בתעודת זהות כחולה, זוכה לכל ההטבות של אזרחית מדינת ישראל, ויכולה אפילו לכהן בכנסת ובממשלה. מדהים.

פורסם

טלי פחימה לא מייצגת את מרבית השמאלנים כולל חלק נכבד מהקיצוניים. צאו מהסרט.

טלי פחימה היא מקרה מיוחד מאוד של אשה הזויה שהחליטה שהיא שונאת את בני עמה שנאת מוות ואוהבת את אויביה ומוכנה לפעול נגד הישראלים, כולל כטרוריסטית ואפילו כמחבלת מתאבדת.

ולכן ,במיקרה הטוב היא צריכה לשבת בכלא עד סוף חייה ובמקרה היותר טוב להוציא אותה להורג.

פורסם

עכשיו היא יכולה להתחיל לשווק את אלו בכמויות מסחריות

פורסם

אין לזה שום השפעה על אף אחד חוץ מאשר טלי פחימה.

לכן נשאלת השאלה - מי שם על זה זין?

פורסם

ולכן ,במיקרה הטוב היא צריכה לשבת בכלא עד סוף חייה ובמקרה היותר טוב להוציא אותה להורג.

תעשה טובה מעבר לרעש היא לא עשה יותר מידי, אם כבר צריך לתקוע בכלא ל50 שנה את הפאקצה ענת קם ואת הכתב הבן זונה שהסכים לפרסם את הדברים שלה.

פורסם

תעשה טובה מעבר לרעש היא לא עשה יותר מידי, אם כבר צריך לתקוע בכלא ל50 שנה את הפאקצה ענת קם ואת הכתב הבן זונה שהסכים לפרסם את הדברים שלה.

נמאס לי להסכים עם כל הודעה שלך ^_^

פורסם

ענת קם זה כבר רמה אחרת לגמריי ,אני באמת לא מבין איך היא יצאה כזה בזול (או כנראה תצא ) .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים