עבור לתוכן

שאלה בקשר לספק אינטרנט

Featured Replies

פורסם

יש לי כרגע 2.5M אבל אני כל הזמן פותח עשרות דפדפנים במקביל 25+- והמחשב שלי מרושת לעוד מחשב נוסף שהוא בקושי פעיל אבל עדיין השאלה כמה M אינטרנט אני צריך ? לא נראה לי ש 2.5 מספיק לי זה מאוד גבולי 4 ? 8 ? M כמה ? אני לקוח של בזק ADSL תודה .

בלי קשר הייתי צריך לקנות מעבד Q שאלתי בזיג זג יש לי כרגע X2 ה Q היה נותן ביצועים יותר טובים שיש עשרות דפדפנים פתוחים במקביל חבל :(

אני אמצא פראייר ואקנה ממנו Q8XXX משומש

פורסם

תגיד, אתה צוחק או רציני?

מה הקשר בין כמות חלונותץ הדפדפן שפחת לכמות רוחב הפס שאתה צריך?

השאלה של המעבד גם שואפת לרמה שהיא יותר מתאימה לFXP מאשר פה.

אם אתה רוצה לפתוחצ דיון רציני על נושאים טכניים אז גם תתחיל לרשום דברים ברצינות אחרת כל התגובות שתקבל יהיו כאלו.

פורסם
  • מחבר

שאלתי בזיג זג מחשבים זה מה שהוא אמר לי ש Q יכול להתמודד טוב יותר עם " ריבוי משימות " יותר מאשר X2 ואם אני יקנה Q9400 אז אני ארגיש הבדל .

ובקשר לדפדפנים אין קשר ? כל דפדפן שהוא פתוח לא לוקח מהפס רוחב ? ואם יש 25 או 30 ? זה לא לוקח ?

פורסם

אם זה רק גלישה באינטרנט אז זה לא אוכל לך רוחב פס רק כי פתוח לך עמוד כלשהו, רק כשזה טוען אותו.

בקשר לעומס, אם אתה סתם פותח 30 טאבים שאין בהם שום דבר מעמיס, לא צריך מעבד עצבני שיתמודד עם זה.

תבדוק עכשיו מה הניצול של המעבד שלך ב%

פורסם
  • מחבר

רק שהדף נטען או שאני רואה סרט באינטרנט זה לוקח פס רוחב ? אבל הדפים עושים לעצמם כל הזמן ריפרש לבד " טוענים " מחדש לא ?

כרגע המעבד נע בין 2-8% אבל יש לו קפיצות פתאום 17%- 33 - 50 מה שכן האינטרנט זולל זיכרון בערך 1000MB לפי מה שאני רואה

* האנטי וירוס החינמי של מייקרוסופט לוקח לי 65 MB מהזיכרון זה לא הרבה ?! *

** ה SKYPE רק 14MB וה SKIPPO המתחרה שלו 53M כמעט פי 4 ! **

פורסם

אוקיי הכל מובן.

נראה שעלינו על גילגול נוסף של טרול ידוע.

פרטים בקרוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים