עבור לתוכן

המעבד מתחמם לטמפרטורה של 90 מעלות צריך עזרה

Featured Replies

פורסם

המעבד שלי מתחמם באופן נוראי (celeron 700), עד לטמפרטורה של 90 מעלות צלזיוס. פירקתי את הצלעות קירור וחיברתי אותם חזרה וזה לא סידר את הבעיה. חשבתי שאולי המקור של הבעיה הוא שלא מרחתי משחה טרמית על הליבה של המעבד, אבל אז גיליתי שזה עוזר להוריד רק טמפרטורה אחת פחות או יותר אז זה לא זה... בדקתי בביוס את המהירות של המאוורר ופעם אחת זה הראה לי 4500, ופעם אחרת 3500. מה אני צריך לעשות?

פורסם

לדעתי החיישן דפוק.

פורסם

תזהר מאד עם כאלו טמפרטורות יכול ללכת לך לא רק המעבד אלה גם הלוח . תשים יד ליד ותבדוק עד כמה הוא חם , עם הוא חם ממש ויש לך קירור טוב וזה מראה לך 90 אז אוליי המעבד נדפק שהוא עושה כאלו טמ"פ ועם הוא לא חם רצח אז החיישן דפוק

פורסם
  • מחבר

אוקיי בדקתי את הטמפרטורות עם Sisoft sandra והם עלו לאט מ40 עד ל70. אני חושב שנוצר עומס על המעבד איכשהו או משהו כזה.

פורסם

יש אפשרות שהלוח מעביר למעבד ממש הרבה מתח

פורסם

70 זה גם יותר מידיי

תסדר קחרור טוב

פורסם
  • מחבר

הקטע הוא שלפני זה לא הייתה לי את הבעיה הזאת של ההתחממות, התקנתי גם כרטיס מסך חדש יכול להיות שיש לו יד בבעיה? ואם הלוח מעביר הרבה מתח איך אני מסדר את זה?

פורסם

הכאטיס מסך לא אמור להשפיע על הטמ"פ , את המתח אתה יכול לבדוק בביוס

פורסם
  • מחבר

המתח סטנדרטי- 1.70v

פורסם

אז תסדר קירור תעגל כבלים שתיהיו זרימת אוויר טובה , דברים אלו אמורין להוריד את הטמ"פ

פורסם
  • מחבר

מה זתאמרת לסדר קירור? לקנות עוד מאורר או משהו? זה לעקוף את הבעיה לא לפתור אותה אני לא רוצה סתם להוציא כסף אני מנסה למצוא את השורש של העניין, מה עוד יכול לגרום להתחממות הזאת שלא הייתה לפני זה?

פורסם

נראה לי שהחייזן באמת דפוק גם הסנדרה אם אני לא טועה מסתמכת על אותו החיישן זה לא נראה לי הגיוני שהמחשב בכלל יפעל בטמפרטורות כאלה לדעתי החיישן שלך נדפק.

אתה חייב לנסות למדוד את הטמפרטורה בדרך אחרת אם חיישן חיצוני אם יש לך מישהו אם איזה פאנל שמציג טמפרטורה תשאיל ממנו ותבדוק אם החיישן הזה

פורסם
  • מחבר

זה לא החיישן. בדקתי את זה, הפעלתי את המחשב, הפעלתי את sisoft, הטמפרטורה ישבה על 50 מעלות בערך, הפעלתי משחק והתחלתי לשחק, הכל עבד חלק, עד שאחרי איזה דקה המשחק התחיל לקפוא כל כמה שניות, בדקתי את הטמפרטורות בסנדרה, והם הראו 77 מעלות. יצאתי מהמשחק והם חזרו ל50.

פורסם

מה המידות של המאוורר שיושב על המעבד ?

ובהחלט כדאי מאוד שתהיה משחה טרמית בין המעבד לגוף הקירור.

ועוד דבר, יש מקרים ששוכחים להסיר את הפלסטיק שמגן על תחתית ההיטסינק, תדאג שזה לא המצב.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע במדויק את המידות של המאוורר אבל הוא נראה לי בערך 6ס"מ רוחב ואורך, המהירות שלו קבועה על 4500 עכשיו.

לא נראה לי שנשאר פלסטיק שמגן על ההיטסינק כי לא החלפתי היטסינק... הישתמשתי באותו אחד שקיבלתי עם המחשב לפני שנתיים ועד עכשיו לא היו לי בעיות של התחממות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים