עבור לתוכן

צריך בדחיפות המלצה על live cd פשוט של ווינדוס

Featured Replies

פורסם

המחשב של אחי לא מצליח להתקין כלום, גם לא קבצי EXE חדשים, ובכלל זה הוא לא מצליח להתקין כונן גיבוי חיצוני. הוא רוצה להתקין מערכת הפעלה חדשה, אבל הוא לא יכול לגבות את המידע.

חשבתי שמכיוון שבכל מקרה המחשב הולך להתפרמט, במקום לבזבז הרבה זמן ומאמץ בחיפוש התקלה ובפתרוה (במיוחד כשאני נמצא רחוק) עדיף שישתמש ב live cd כדי לגבות את החומר ואז יתקין WIN7.

עכשיו, אני צריך המלצה על LIVE CD של ווינדוס, משהו פשוט כי הדרישות לא גבוהות. קריטי שיבוא כקובץ ISO כי כמו שאמרתי, הוא לא יכול להריץ קובץ EXE.

תודה!

(אני צריך תשובה במהירות מפני שהעניין הזה צריך להסתיים מהר, הוא צריך את המחשב בהקדם האפשרי)

פורסם

איך Live CD יכול להיות executable? :nixweiss:

תשתמש בכל דיסק של לינוקס או תכין אחד מסבוסס Windows עם BartPE.

פורסם
  • מחבר

LIVE CD לא יכול להיות EXE, אבל יש כאלו שמורדים כEXE ואז צריך לפתוח אותם ומהם ליצור LIVECD כמו Ultimate Boot CD for Windows.

להשתמש בדיסק של לינוקס זה פתרון ברור, אבל אני חושש שזה יהיה קצת יותר בעייתי בשבילו מאשר WIN מאחר שאין לו ניסיון עם לינוקס-למרות שאובונטו כ"כ פשוט. הוא לא טכנופוב וזו לא תהיה בעיה גדולה מדי, אבל מאחר שאני רוצה לעשות את הכל זריז הייתי מעדיף שהכל יהיה כמה שיותר פשוט.

ומה זה bartpe? האם זו תוכנה ליצירת live cd? כי אם זה המצב, זה לא עוזר לי. אני צריך משהו מוכן, אני לא שם, ואין לו מחשב כדי לעשות את זה.

פורסם

אז תוריד Hiren's. רק קח בחשבון שיש ים יש של כלים שדחפו לו שזה מבלבל אנשים מסויימים.

פורסם
  • מחבר

hiren's הוא לא חסר GUI? אני זוכר שנתקלתי באיזכור שלו מתישהו ואני חשבתי שהוא CMD או משהו בסגנון, אבל אם אתה מציע אותו אני טועה, נכון?

פורסם

כשאתה מעלה את המחשב איתו הוא מציע לך סביבה גראפית

פורסם

בתור דיסק הצלה אני ממליץ על PARTEDMAGIC

http://partedmagic.com/

יש שם הרבה מאוד כלים כולל ניהול פרטישנים, מאפשר העברת קבצים לגיבוי, כולל MEMTEST ועוד

יש גם גרסא ל- LIVE USB

פורסם
  • מחבר

טוב, תודה! :xyxthumbs:

הבעיה עכשיו אחרת, נראה מה נעשה, בכל מקרה תודה!

פורסם

יש ב Hiren's מה שהם קוראים לו Mini Windows XP שזה בעצם PE לכל דבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים