פורסם 2010 ביוני 615 שנים שלום לכולם,מותקנת אצלי מערכת הפעלה win 7 64bit פיניתי קצת מקום בדיסק ויש לי עכשיו 40 ג'יגה unallocatedעליהם אני רוצה להתקין XP האם מישהו יכול להסביר את זה שלב אחר שלב? אני מבין שאחרי ההתקנה של ה XP יהרס לי הרג'יסטרי של ה WIN7 וצריך לשחזר?האם מישהו מכיר עבודה עם vmware במקום ?
פורסם 2010 ביוני 615 שנים למה שהרג'יסטרי יהרס לך?תיצור מחיצה שתתן לה label כדי שיהי נוח לך להזהות אותה בהתקנה וזהו.על איזה עבודה עם VMware אתה מדבר?
פורסם 2010 ביוני 615 שנים מחבר קראתי ברשת והבנתי שזה מה שקורה אחרי התקנה של XP כי זה לא מתוך הווינדוס 7 והוא לא מתחשב בהתקנה הקודמת אבל אתה אומר פשוט להתקין אוקיי התכוונתי ל vmwate player או server מה שמתאים
פורסם 2010 ביוני 615 שנים לא הרג'יסטרי אלא הבוט לואודר.פשוט אם אין לך מסך בחירה אחרי התקנת האקספי תכניס את הדיסק של 7 ותעשה תיקון.ואתה לא צריך שזה יהיה מחיצה של unallocated אתה יכול גם שהיא תהיה מחיצה רגילה של ntfs
פורסם 2010 ביוני 715 שנים אם אתה בסה"כ צריך להריץ XP ב VM אז מה ממש לא בעיה כי כמו שאתה יודע המערכת לא דורשת הרבה משאבים במיוחד (אל תשחי שהיא יצא לאור לפני תשע שנים).
פורסם 2010 ביוני 715 שנים מחבר על XP ב VM אפשר להתקין כל תוכנה ממש כאילו זה XP ?או שזה רק מריץ כאילו XP ואז זה לא באמת עוזר[br]פורסם בתאריך: 7.06.2010 בשעה 14:21:00ועוד שאלה בהנחה שאני מתקין XP ממש במחיצה הפנויה שלי ומתקן את ה boot loder של ה 7איך המחשב יעלה על 7 או על XP ואיך עוברים בין מערכות ההפעלה?האם מחיצות של נתונים יהיו שקופים גם ל 7 וגם ל XP ?
פורסם 2010 ביוני 715 שנים מכונה וירטואלית היא מחשב בפני עצמו. אתה יכול לעשות במכונה הכל.הבחירה תתבצע ע"י ההגדרות בBCD.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.