פורסם 2010 ביוני 615 שנים יש תוכנות כמו Orbit Downloader שעושות את זה, אל תצפה להורדה מהירה ואיכות טובה...
פורסם 2010 ביוני 615 שנים לדעתי תוכנות מסוג זה לא יעבדו על אתר שמשדר בשיטת השידור של mako .זה לא עוד הורדת קובץ flv כמו ביוטיוב - שם זה אחר. ניראה לי...
פורסם 2010 ביוני 715 שנים מחבר דוקא נראה לי שזה אפשרי כי אני מצליח להוריד בו מ mako עכשיו אני מוריד ב megavideo מנהל הורדות חזק [br]פורסם בתאריך: 6.06.2010 בשעה 20:02:28 משהו קטן שמפריע ליכל פעם שרוצים להוריד סרטון מחכים שיופיע GET IT ואני סתם מזיז את הסמן של העכבר עד שמופיע GET IT הבעיה שלפעמים הוא מופיע לשניה ונעלם יש דרך יותר קלה להוריד?
פורסם 2010 ביוני 915 שנים דוקא נראה לי שזה אפשרי כי אני מצליח להוריד בו מ mako עכשיו אני מוריד ב megavideo מנהל הורדות חזק [br]פורסם בתאריך: 6.06.2010 בשעה 20:02:28 משהו קטן שמפריע ליכל פעם שרוצים להוריד סרטון מחכים שיופיע GET IT ואני סתם מזיז את הסמן של העכבר עד שמופיע GET IT הבעיה שלפעמים הוא מופיע לשניה ונעלם יש דרך יותר קלה להוריד? אתה יכול לבטל את הGet It וברגע שאתה בדף עם סרטון שאתה רוצה פשוט תפעיל את הGrab++ ואז תרענן את הדף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.