פורסם 2010 ביוני 615 שנים היום הגיעה המודעה לבניין שלי שבשבוע הקרוב תשודרג הרשת לNGN.. סוף סוף אני אקבל את ה10MB שחיכיתי לו ;D
פורסם 2010 ביוני 615 שנים מזל טוב בקרוב תצתרף לסתימת העורקים הלאומית . לרחובות הם הגיעו לפני כחצי שנה ואז עליתי מ2.5 ל4 (מקסימום העלאה אפשרי) ואז מה 4 ל10 אז ממש התעללו בי. לפי דעתי אחד היתרונות העיקריים של הNGN היא השיפור בupload . הבעיה היא שהתמכור הזול מאפשר לכולם לחנוק אחד את השני וכל ספק אינטרנט מתחזק את המחסור ברוחב פס בדרך אחרת. הנה כמה טיפים לפני שאתה משדרג: - תבדוק טוב מאוד שלא משדרגים אותך לפני שמחליפים לך מודם (אם צריך) . במידה ויגידו לך שזה לוקח 24 שעות ולא לדאוג קח בחשבון שאצלי זה התעדכן תוך שעה וחצי והמודם התנתק. - תשים לב שהנתב שהם מציעים ב"חינם" בא עם התחיבות ל2 או 3 שנים (G ל2 וN עם 3 ) והקנס הוא תשלום התקופה שנותרה. - במידה ואתה צריך ללכת להחליף מודם תתקשר לבזק סטור לפני שאתה הולך (החנות שהלכתי עליה היתה בשיפוצים ). אין להם משלוח- בעל הקו משהו אתה חייב להגיע לחנות . -מומלץ לשדרג אצל הספק בשעה מוקדמת כי אם הם יעשו פשלה ותתקשר אחרי 7 בערב להשיג תומך שיודע לתקן את הבעיה זה עניין של מזל (לי מחקו את החבילה בלי להוסיף אותי לחדשה).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.