עבור לתוכן

שאלה דחופה באיביי - לא מצליח לעשות צ'ק אווט לפריטים שהם לא WORLDWIDE

Featured Replies

פורסם

אני בא לעשות CHECK-OUT לפריט שנשלח רק לארה"ב לפי הפירוט.

המוכר נתן לי מחיר לישראל בהודעה של איביי, וכשאני בא לעשות BUYITNOW זה אומר לי

Please enter the correct information for the following fields:

*

Seller has not specified shipping fees for items in your cart.

ואני לא יכול להזין את המחיר שהמוכר אמר לי, זה גם לא נותן...

עד שהמוכר יתעורר קצת המציאה תמכר לחלוטין, וכבר עכשיו היא עפה בקצב של יחידה לשעה. מי שעוזר לי לעשות BUYITNOW ולשמור לי אחד בשעה הקרובה יקבל את ההפניה למציאה באמת מצויינת בעולם המחשבים :)

פורסם

באמת שבלי לראות בעצמנו אי אפשר לעזור לך.

פורסם
  • מחבר

חח טוב תן לי לוודא שיש לי סטוק בעצמי ואז אני אחלוק... בינתיים נשארו עוד כמה יחידות

פורסם

זה מנגנון חדש של איביי כדי למנוע "אי הבנה", לא ניתן לקנות מארץ (כלומר שהמשלוח אליה) שלא נמצאת ביעד למשלוח של המוכר.

אתה צריך לפנות למוכר ולבקש ממנו שיוסיף את ישראל לרשימת יעדי המשלוח.

פורסם

^

מחזק! :xyxthumbs:

מה לעשות שלא אוהבים אותנו בעולם ובייחוד עכשיו עם כל הסיפור של הספינה והטורקים.

דבר עם המוכר ותראה מה ניתן לעשות. לרוב הם גמישים ועוזרים.

נ.ב-

ספר לנו מה "הדיל המטורף" המדובר. :xyxthumbs:

פורסם

זה מנגנון חדש של איביי כדי למנוע "אי הבנה", לא ניתן לקנות מארץ (כלומר שהמשלוח אליה) שלא נמצאת ביעד למשלוח של המוכר.

אתה צריך לפנות למוכר ולבקש ממנו שיוסיף את ישראל לרשימת יעדי המשלוח.

תן לי לראות אם הבנתי נכון.

אם אני רוצה מהארץ להזמין מוצר שנשלח רק לארה"ב ואני רוצה לשלוח אותו לארה"ב (ז"א Mustop ודומיו) אני לא יכול לעשות את זה יותר? זה פשוט דפוק!

פורסם

לא הבנת נכון, זה לא משנה מאיפה אתה קונה (במידה והמוכר מסכים לשלוח לכתובת שלך, מעבר למה שכתוב ב- ebay/Paypal), זה משנה לאן אתה רוצה את המשלוח, אם היעד ברשימת היעדים של המוכר, אתה יכול לקנות, אם לא, אתה צריך לפנות למוכר שיוסיף את היעד המבוקש לרשימת היעדים שלו.

לדוגמה...

אתה מישראל, אין את ישראל ברשימת היעדים של המוכר, יש את ארה"ב, אתה יכול להשתמש בשרותי Mustop לקנות ולשלוח לארה"ב.

כפי שכתבתי למעלה יש הסתייגות קטנה, המוכר צריך להסכים לשלוח לכתובת שלא כתובה ב- ebay/paypal יש באפשרותך להכניס את הכתובת שקיבלת מ- Mustop לחשבון paypal ואז בד"כ אין בעיה.

פורסם

כפי שכתבתי למעלה יש הסתייגות קטנה, המוכר צריך להסכים לשלוח לכתובת שלא כתובה ב- ebay/paypal יש באפשרותך להכניס את הכתובת שקיבלת מ- Mustop לחשבון paypal ואז בד"כ אין בעיה.

אם פתחת חשבון ישראלי, אתה לא יכול לעשות את זה.

פורסם

ניתן להכניס כתובת משנית בארה"ב ב- Paypal, אך היא לא תהיה 'Confirmed address', לכן צריך לבדוק קודם עם המוכר שאין לו בעיה לשלוח לכתובת המשנית ב- Paypal שהיא לא Confirmed.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים