עבור לתוכן

מה עדיף ? XBOX אן PS3 - לשחק משחקי DEMO ברשת ועוד ....

Featured Replies

פורסם

כותרת לא משהו אבל השאלה היא כזו

יש לי החודש יום הולדת והחלטתי לרכוש PS3 אם XBOX

השאלה היא , בשביל משחקי DEMO מהרשת או מדי פעם משחק מקורי , מה עדיף ? ואולי עדיף XBOX פרוץ ללא רשת עם משחקים מה EMULE ?

ועוד משהו ? בקרים , אלחוטיים ? כמה אפשר ? איזה משחקים יש למספק שחקנים שאשפר לשחק ככה בסלון ?

לגבי משחקים פשוטים ושאר הדברים יש כבר WII .... אז נא להתייחס ל XBOX או PS3

אותי לא מעניין שיתוף ברשת , MKV ושאר הדרייקעס מכיוון שיש לי מדיה סנטר כבר בסלון .

תקציב של 1500-2000 שקל בקירוב

וכן מתנה לאישה .... (אולי משהו בשבילה ...)

ראיתי את ה לינקים הבאים , אבל זה לא ענה לי על השאלות :

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=460052.10

http://www.genesisgames.co.il/emall/product.asp?pc=113314

תודה מראש לכל העונים

פורסם

אני חושב שהיום הPS3 משתלם יותר

אבל תזכור שזה שוק דינמי שמשתנה כל הזמן

אלחוטים אפשר מספיק עם אני לא טועה עד 4 ב360 ועד 7 בPS3 אבל לא ידוע לי על משחק שתומך ביותר מ4 שחקנים בדור הזה של הקונסולות

ויש הרבה מאוד משחקים ל4 שחקנים שאפשר לשחק בסלון

בעניין פריצות ב360 זה עלול לתת לך באן מהשרות רשת ואז הקונסולה תיהיה מסורסת מאוד

בPS3 אין עוד פריצה לקהל הרחב גם ככה

פורסם

אני מסכים עם קרירין שהPS3 בימים אלו יותר משתלם. היום הPS3 כבר התאזן במחיר ואתה יכול לרכוש את גרסת הSLIM תמורת 1500 שקלים בערך.

מבחינת יתרונות - יש לו בלוריי, האונליין בחינם, לא צריך בטריות לשלטים

הפריצה באקסבוקס, עד כמה שאני יודע, היא כבר לא ממש יעילה מכיוון שמיקוסופט נוטה להוציא עדכונים לעיתים תכופות וכל שבוע תצטרך לעדכן את המכשיר עם פריצה חדשה. ואכן גם עניין הבאנים שזה יכול להיות מבאס מאוד, ומיקוסופט אכן מתאמצת לסלק את כל אלו שיש להם צ'יפים במכשיר.

פורסם

גם אני מסכים עם כל מה שנכתב כאן,

אגב האונליין של ה PS3 באמת חינמי ויש לו כמות של דמואים לא קטנה, בלי ספק יכול להספיק לך לתקופה אם זה מה שאתה אוהב.

מה גם שמשחקים לא עולים כיום יותר מדי כסף (משחקים ישנים אפשר למצוא ב 100-150 שקל ואם אתה מביא מחו"ל אתה יכול למצוא גם ב 75-80 שקל משחקים מעולים מ 2007-2008)

לגבי משחקים למספר שחקנים יש כמובן את tekken ו fifa/pro הרגילים.

בתחום של פלטפורמה יש את little big planet שהוא עד 4 שחקנים - למי שאוהב משחקי פלטפורמה של קפיצות זה משחק מעולה.

ויש כמובן את Resistence 1, Army of two 1+2, Resident Evil 5 לשני שחקנים, את רסיסטנס לא כל כך אהבתי (אישית כמובן, אני יודע שיש לו ציונים מעולים אז בבקשה לא להתנפל עלי) אבל 3 האחרים ממש טובים לשני שחקנים

פורסם

הפריצה באקסבוקס, עד כמה שאני יודע, היא כבר לא ממש יעילה מכיוון שמיקוסופט נוטה להוציא עדכונים לעיתים תכופות וכל שבוע תצטרך לעדכן את המכשיר עם פריצה חדשה. ואכן גם עניין הבאנים שזה יכול להיות מבאס מאוד, ומיקוסופט אכן מתאמצת לסלק את כל אלו שיש להם צ'יפים במכשיר.

היא יעילה מאוד כל זמן שאתה לא נכנס לאינטרנט!

פורסם

פותח הדיון - הפורום אינו מעודד דיונים על פריצות או דברים כאלו. אם אתה מעוניין לקנות קונסולה פרוצה, אנא חפש עזרה במקום אחר. אם אתה מעוניין לקנות קונסולה ללא פריצה, נשמח לעזור לך.

פורסם
  • מחבר

תודה לכל העונים .

בקשר לפריצה , יש קשר מכיוון שבארצנו מוכרים את זה , ואם כבר מבצעים השוואה קונסולה מול קונסולה יש לקחת הכל בחשבון

האם אני מעודד פריצה ופיראטיות ? לא !!!! ה WII שלי ללא פריצה בסלון וכל מערכות הפעלה בבית חוקיות

אני מאמין שיש לשלם למפתחים .

ולהמשך הדיון , אני מבין של PS3 כל עוד רק ברמת DEMO ופה ושם משחק עולה ביתרונות על ה XBOX ....

לא כן ? אלא אם כן יש עוד משהו חדש ....?!?!?!

[br]פורסם בתאריך: 06-06-2010, 13:45:37

ועוד שאלה קטנה , מה זה ה YLOD FIX ?[br]פורסם בתאריך: 06-06-2010, 13:49:47
ואם כבר PS3 , מי מוכן בארץ את גרסת ה 45NM ?

http://www.edepot.com/playstation3.html#PS3_Model_Differences

?

פורסם

GoldenAxe4000 אין פה איזה יתרון מוחץ לאף אחת מהקונסולות האלו

יש חסרונות ויתרונות -לטעמי היום כרגע בהדגשה על כרגע הPS3 ניראה משתלם יותר

יש לו בלו רי וארד דיסק בכל גרסה מההשקה מה שיכול בעתיד לעזור מאוד למפתחים עם סוני תחליט להשאיר אותו בשוק הרבה זמן

לאומת זאת ל360 אין ארד דיסק בכל גרסה והוא מבוסס על DVD שזה מגביל מפתחים

גרסת הSLIM צורכת הרבה פחות חשמל מהגרסאות הקודמות וגם יותר קומפקטית

המולטי המקוון חינמי

יש יבואן רישמי ויש אפילו שוק השכרות נחמד

משחקים חלק אולי לא יסכימו אבל זה +- אותו הדבר

יש יתרונות לפה ולשם אבל לטעמי זניח

גימפאדים קצת שונים אבל לא שמים וארץ וגם בזה אין יתרון ברור

בכל מקרה זה אמור להיות XBOX360 עלית מול הPS3 SLIM ולטעמי כרגע הPS3 יותר מוצלח עלות תועלת

אבל כדי לחכות לE3 2010 שמתחיל עוד שבוע וקצת כי לפעמים יש שם הכרזות גדולות שיכולות לשנות את עניין העלות תועלת

E3 זה תארוכת משחקים מהגדולות בעולם

פורסם

אין כמו הPS3! אין על זה ויכוח

פורסם
  • מחבר

תודה ,

מי בארץ מוכר במחיר טוב ועם שרות ?

אני כנראה אלך על ה PLAYSTATION4 .... סליחה 3 ..

ואיזה גרסה לקחת ? מה השוני ביניהם ?

פורסם

קח SLIM 120 גיגה

שינוים תבדוק בוויקפדיה יש שם טבלה מפורטת באנגלית

בכל מקרה כל הדגמים השמנים למיטב ידעתי לא ביצור כבר

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

תודה לכל חברי הפורום

בשעה טובה יש PS3 עם 250 גיגה .....

חוויה ...... כמו כן , ה DEMOS ירדו (כ 20 בינתים) ברשת אלחוטית בצורה טובה , נרשמתי עם כתובת בוורלי הילס 90210

והכל טובה יפה (כולל ה HDMI ישירות לטלוויזיה) ולא למגבר (אין לו כניסת HDMI)

אני שמח שה PSN בחינם (ולא כמו XBOX)

כמו כן , קניתי GOD OF WAR III לאחר ששיחקתי ב DEMO (הגיע לי משחק מתנה עם הקניה ולכן לאחר משחק עם ה DEMO לקחתי את המקורי)

שוב , תודה לכולם .

פורסם

תתחדש :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים