עבור לתוכן

היש כאן אורנג'סיטיים שקיבלו את ה SMS הבא?...

Featured Replies

פורסם

Congratulation! Your mobile number has won 300k GBP from ongoing UK Nokia Promo. For Claim call : +447011135385 or email uknokiaclaims010@live.com now!

מן הסתם מדובר בנסיון הונאה, אני תוהה אם מספרי אורנג' נוספים עלו בהגרלה. :cool2:

פורסם

נתקלתי בנסיונות הונאה כאלו כבר לפני שנה ואני מניח שהם ימשיכו כל עוד אנשים יתקשרו למספר הזה. המספר עצמו אמנם נמצא בבריטניה אך מדובר במספר שמהווה קישור למדינה אחרת בעולם (בגלל התחילית 4470+), ככל הנראה רוסיה, סין או מדינה באפריקה.

דרך אגב, המספר עצמו משתנה כך שקשה להאמין שיותר מדי אנשים בישראל נתקלו ב-SMS הזה.

פורסם

אאל"ט 44-7 מסמן רשת סלולרית כלשהי בבריטניה.

פורסם

נתקלתי בנסיונות הונאה כאלו כבר לפני שנה ואני מניח שהם ימשיכו כל עוד אנשים יתקשרו למספר הזה. המספר עצמו אמנם נמצא בבריטניה אך מדובר במספר שמהווה קישור למדינה אחרת בעולם (בגלל התחילית 4470+), ככל הנראה רוסיה, סין או מדינה באפריקה.

דרך אגב, המספר עצמו משתנה כך שקשה להאמין שיותר מדי אנשים בישראל נתקלו ב-SMS הזה.

כל הכבוד על האשמות הסרק, אבל +447 זה אנגליה.

פורסם

אאל"ט 44-7 מסמן רשת סלולרית כלשהי בבריטניה.

http://www.countrycallingcodes.com/

ה-44 מייצג את קוד החיוג למדינה(בריטניה במקרה הזה), כמו שישראל זה 972, אז אכן הנך טועה.

פורסם

בהמלצה של איזה פורום פשוט התקשרתי לאורנג ודרשתי מהם לבטל קבלת סמס מצד שלישי , חייבים לתת לך .

לא מקבל ככה שום הודעה חוץ מאורנג

פורסם

לפני כשבועיים אני ואבי קיבלנו את ההודעה הזו בהפרש של כמה דקות.

מן הסתם אף אחד אצלינו לא התקשר

היה משעשע שבדיוק איך שהזהרתי אותו מהודעה שקיבלתי הוא גם קיבל את אותה הודעה (:

אם הם אכן מריצים את כל המספרים אחד אחרי השני מעניין מה קצב ההתקמות שלהם (:

לבחור שמעליי, לא מפריע לך לקבל סמסים רק מאורנג'? מה עם סלקום ופלאפון?

How to dial to England cellular:

* for calls to a UK cell phone dial: 011 + 44 + 7??? ??? ???

אבל כל זה לא אומר שהשיחה לא מועברת אח"כ למקום אחר...

אבל האם זה באמת משנה? מישהו פה הולך להתלונן באנגליה?

*עריכה:

אני לא מוצא את ההודעה אצלי, כנראה שמחקתי אבל אני זוכר שהמייל היה שונה. גם מ LIVE אבל כלל את המילה orange

פורסם

אני יכול לקבל כל סמס ששולחים אלי מאיזה חברה שהי פשוט לא מקבל שום הודעת פרסומת או הודעה על שיר חדש של שלומי סרנגה וכולי :)

פורסם

אוקי

פשוט רשמת שאתה מקבל רק מאורנג' (:

פורסם

לפי מה שאני זוכר החסימה הזאת היא רק למספרים מיוחדים (כוכבית משהו).

הם לא יכולים לחסום SMS-ים ממספר רגיל.

פורסם

כל הכבוד על האשמות הסרק, אבל +447 זה אנגליה.

האם בכלל טרחת לקרוא את מה שרשמתי?

המספר עצמו אמנם נמצא בבריטניה אך מדובר במספר שמהווה קישור למדינה אחרת בעולם (בגלל התחילית 4470+), ככל הנראה רוסיה, סין או מדינה באפריקה.

http://resources.alibaba.com/topic/18958/Scammer_Information_UK_phone_or_fax_numbers_special_starting_4470_or_4487.htm

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים