עבור לתוכן

תוכנה לשיפור הביצועים הקוגניטיביים

Featured Replies

פורסם

מישהו התנסה פעם, או מכיר תוכנה טובה ש"מתיימרת" לאמן את המוח?

http://www.cognifit.com

פורסם

לי יש נסיון עם התוכנה והיא בעיקר מיועדת לאנשים עם בעיות קשב וריכוז אבל לא רק, אפשר לעבוד על דברים כמו זכרון(חזותי/שמיעתי), אימפולסיביות ותיאום בין היד והעין.

פורסם
  • מחבר

מה אתה יכול להגיד עליה בכמה מילים? אתה מרגיש שהיא עזרה לך במשהו?

התכוונת לתוכנה שאליה קשרתי את הלינק, כן?

פורסם

כן התוכנה מהלינק.

לדעתי תוכנה טובה, אתה מתחיל מאבחון ואחריו משימות לפי הקשיים שלך, וכן אני מרגיש שהיא עוזרת לי(אפילו הייתי אומר שלפעמים קשה לי).

יש מעקב על ידי החברה שפיתחה את התוכנה על המשתמשים בצורת פיקוח על תוצאות התרגילים שלך וחלוקת משימות חדשות בהתאם.

אני מגדיר תוכנות כמו אלה כטובות אם אשכרה קשה לי בתרגילים עצמם :s07: ואני מת שייגמר כבר ולצאת לעשן, התוכנה עומדת בקטגוריה הזאת ;D.

יש רק דבר אחד שמצעבן אותי שזה שאי אפשר להשהות תרגיל באמצע, גם אם אתה לא יכול להמשיך, אבל נראה לי שזה מכוון ככה.

פורסם

אני אומר חכה ל-CRYSIS 2.

יהיה שם את כל האתגרים שתצטרך ;)

פורסם
  • מחבר

אני כבר לא משחק במחשב, כבר דיי הרבה זמן...

לא מגלה בזה הנאה, כמו פעם..

אבל אם אתה אומר אז אוליי שווה לחזור לזה.

פורסם

דווקא מחקרים הוכיחו שמשחקי מחשב משפרים קואורדינציה וכדומה. אני חושב אפילו אחד הכתבים של הצוות כתב על זה חדשה . . .

תחזור לשחק ומהר ועדיף משחקי FPS מהירים בהם אתה צריך לסנכרן בין העין ליד את הסמן על אוייבים מתוחכמים כמו משחקי CRYSIS הראשון ו השני בהם ה-AI גבוה.

עריכה:

הנה מצאתי, קרא חדשות6,10 גם חדשה 5 מעניינת.

http://hwzone.co.il/search/content/index.php?searchSections=3%2C9%2C16%2C8%2C11%2C6%2C471%2C10%2C7%2C12%2C17%2C4%2C2%2C&searchOrderBy=score&searchOrderDirection=DESC&section=284&searchAllWords=1&x=0&y=0&searchTerm=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99+%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91&search=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99+%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91&searchType=content

פורסם

דווקא מחקרים הוכיחו שמשחקי מחשב משפרים קואורדינציה וכדומה. אני חושב אפילו אחד הכתבים של הצוות כתב על זה חדשה . . .

תחזור לשחק ומהר ועדיף משחקי FPS מהירים בהם אתה צריך לסנכרן בין העין ליד את הסמן על אוייבים מתוחכמים כמו משחקי CRYSIS הראשון ו השני בהם ה-AI גבוה.

דווקא לא.

תהליך קוגניטיבי זה למשל, יכולת למידה וריכוז, חשיבה מופשטת ועוד.

קואורדינציה זהו תהליך עצבי-שרירי, אשר מתאם בין מספר פעולות פשוטות.

ז"א, שאדם בעל קואורדינציה גבוהה, יכול להיות מאוד מאוד טיפש, אפילו אם הוא "תותח על" במשחק "משבר" 1 ו-2.

לגבי התוכנות של CogniFit, בתור מנהל רשת של ארגון די גדול, הכולל בתוכו גם בתי ספר, יצא לי להתקל בתוכנה הזאת.

לא התרשמתי מזה יותר מדי, אחד התרגילים שראיתי בתוכנה הזאת למשל זה לעקוב עם הסמן של העכבר אחרי איזה קו במשך 20 ד' שלמות.

מה שאני בא לרמוז כאן, שלדעתי האישית מדובר בתוכנות לאנשים קצת...איך אומר זאת..."טובים בקרייסיס".

בכל אופן בן, אם תרצה, אני יכול לקשר אותך לבנאדם שמוכר את התוכנות האלה בארץ.

פורסם
  • מחבר

תודה אלכס, מהבחינה הזו אני דווקא דיי מסודר. בגלל שאני מנגן על פסנתר. לא נראה לי שקיים אימון יותר טוב מזה. :)

אני אתן דוגמא. השליטה שלי ביד שמאל, השתפרה עד לכדי מצב שאני מסוגל לכתוב איתה והכתב קריא וברור. (לעתים, הרבה יותר מכל מיני אנשים שכותבים ביד הדומיננטית שלהם)

אין לי בעיה, לבצע איתה פעולות פשוטות כמו שליטה בעכבר וכד'.

Lev0, אשמח אם תשלח לי מידע על האיש בהודעה פרטית.

תודה.

פורסם

או.קיי.

ביררתי לך את הנושא, הבנאדם שאני מכיר כבר לא עובד שם :nixweiss:

אז פשוט תכנס לאתר הזה:

http://re-mind.co.il

פה מוכרים את התוכנות של קוגניפיט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים