עבור לתוכן

טורקיה? אני לא קונה את זה! בדוק

Featured Replies

פורסם

טורקיה? אני לא קונה את זה! בדוק

חשמל:Beko - מוצרי חשמל Amcor - מקררים Frigidair - חלק ממקררי פריגי'דר

רכב:Honda - מדגם סיוויק החדשה,

Fiad Doblo - פיאט מדגם דובלו

Toyota - טויוטא מדגם אואריס

Goodyear - צמיגים

טואליטיקה / כביסה:Glade - מבשם אוויר גלייד

Crema - ג'ל גילוח לגבר

Dove - שמפו וסבונים

בדין אקסטרא - מרכך כביסה

L'oreal - מרכך שיער לוריאל

Ariel - אבקת כביסה אריאל

Tide - אבקת כביסה טייד

Family - סבון נוזלי של חברת פמילי

Palmolive - סבוני פלמוליב

הלבשה: H & M - חלק גדול מהביגוד

Zara - חלק ניכר מבגדי מבגדי זארה

Bagir - חליפות של חברת בגיר

אוכל ומטבח:Willi Food - כל מוצרי ווילי פוד!!!!

Lipton - תה ליפטון באריזה הצהובה

קמח של חברת מגה

שמן זית רמי לוי

פירות יבשים

ניילון נצמד

Soltam - סירים וכלי מטבח

פסטות של מותגי הסופר-מרקטים: " מגה" המותג (גם ב"יש" וכמעט חינם)רוב מוצרי המותג ומגה של הסופרים מיוצרים בטורקיה!!

פסטה טעמן

Pall Mall - סיגריות פאל-מאל

כל מוצר תורכי שאתם לא קונים, אנו מרויחים פעמיים:

1. תשובה מוחצת לארדואן ולעולם האיסלמי הנלחם בנו

2. התעשיה הישראלית מרויחה והפועל הישראלי מתפרנס :xyxthumbs:

פורסם

ברשותך אני מפרסם .

פורסם

תודה!

נשתדל

פורסם

תוספת קטנה: קוקה קולה (ושאר מוצרי הזכיין) שנמכרים בבקבוקי זכוכית. המילוי נעשה כאן, אבל הבקבוקים הריקים מיובאים מטורקיה.

פורסם

אם לא הייתי כל כך שבוז מהמדינה המעצבנת הזאת אולי גם הייתי מאמין שזה יעבוד

המון בהצלחה בכל מיקרה :xyxthumbs: בכל מיקרה הדפסתי ושמתי בבית

פורסם

חלק ממוצרי נסטלה.

פורסם

טיפשי לארגן חרם צרכנים בלי להציע אלטרנטיבות. חרם כזה לא יחזיק מעמד זמן רב. תורכיה מעצמה עולמית ביצור חלקי חילוף ושמנים לרכבים. מה נעשה? לא נתחזק רכבים? אני משתמש בשמן איכותי Mobile. השמן מיוצר בתורכיה. למיטב ידעתי גם רוב השמנים האיכותיים. מצטער, אבל לרכב שלי שמן תוצרת American Eagle לא נכנס.

פורסם

אם כך, תצטרך לחיות עם העובדה שלתחת שלך זין טורקי דווקא כן נכנס.

פורסם

במקרה שאתה מתחיל להחרים מוצרים מטורקיה, תפסיק לאכול קורנפלקס ו/או לאכול כל דבר של תלמה (או כל אחת מחברות הבת האחרות של UNILIVER)

יש יותר מדי מוצרים "ישראליים" שמיוצרים בטורקיה. (גם הרבה מאוד מאותם מוצרים עם תוית כחול לבן "מיוצר בישראל")

פורסם

אני חושב שבכל מקרה, עוד מעט טורקיה תהפוך למדינת אוייב פר הגדרה בדיוק כמו סוריה וכל קשרי המסחר עמה ינותקו, ואם יש נישות שבהם לא קיימת בישראל אלטרנטיבה ראויה למוצרים טורקיים הרי שזה גרוע מאוד.

פורסם

העיקר....

קפה תורכי ישאר?

פורסם

העיקר....

קפה תורכי ישאר?

חרא של קפה.

אני לא מבין את ההחרמה הזאת. אפשר לחשוב כמה מתוך זה רואה כלכלת טורקיה עצמה. החברות רק מייצרות שם,באותה מידה הן יכלו לייצר בסין או בשקר כלשהו אחר. הרי חרם של שוק קטן כמו ישראל לא יגרום לסגירת מפעל הונדה בטורקיה. מילא תתנו להחרים מוצרים טורקיים.

חוץ מזה לפני שבועיים כל המדינה סערה על החרם על ההתנחלויות של הפלסטינאים,כמה צבועים אנחנו? הרי עד לפני חודש (ובוא נהיה כנים,גם עוד 3 חודשים כל ישראל תהיה באנטליה כרגיל) נסענו לטורקיה. אז מה ההתלהמות?

פורסם

אין לי בעיה עם החרם כל עוד קיימת אלטרנטיבה איכותית. אני לא אשתמש בשמן מנוע סוג ג' או צמיג טרקטור במקום צמיגים איכותיים תוצרת Continental (אתם יכולים להוסיף לרשימה) בגלל פוליטיקה.

פורסם

החרם הזה אחת הרעיונות המטומטמים וההזוים ביותר שראיתי, מזכיר פנצ'ר שמנסה לנבוח בקול בולדוג

אז בעצת כל החכמים החרמנו תוצרת תורכית איזה יופי נקנה סינית אבל רגע! הם תומכים בפצצה איראנית, טוב נו נחרים גם אותם שיראו מזה, אז נקנה תוצרת רוסית

אבל רגע! גם הם תומכים בפצצה האיראנית ובחמאס

טוב נקנה רק תוצרת אמריקאנית ושל האנטישמים האירופאים (3 ניחושים איפו הם מיצרים...) :xyxthumbs:

ROFL

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים