פורסם 2010 ביוני 415 שנים כשסיימתי להתקין את הווינדוס 7 הוא עשה RESTART אחרי זה הוא הגיע ל windows starting ואח"כwindows is updating registery files אחרי זה הוא עשה RESTART שוב ואז אחרי ה WINDOWS STARTINGהוא נשאר על מסך שחור ורואים רק את העכבר.אחרי איזה חצי שעה שהוא על מסך שחור עשיתי RESTARTואז הוא רשם לי באנגלית משהו ההתקנה לא הסתיימה כמו שצריך וכו'...ואז הוא שאל אותי לבחור על אחד מהקטגוריותstart windows normallysafe modesafe mode with networkכשאני לוחץ על הווינדוס נורמלי הוא חוזר למסך שחור ואני רואה רק את העכברכשאני עושה SAFE MODE הוא רושם לי שיש לי בעיה בגלל שההתקנה לא הסתיימה כמו שצריךואחרי זה התקנתי תווינדוס עוד פעם והייתה את אותה בעיה (מסך שחור) ועכשיו החזרתי ל XP.מה עושים ?! מפרט המחשב : כרטיס מסך Geforce 6600 מעבד pentium R 4 cpu 3.00GHZזיכרון RAM 1 ג'יגהוגם אחרי שהחלפתי כל מיני דיסקים שאתומרת התקנתי את כל סוגי הווינדוסים אולטימט פרופשיונל הם גם עשול לי את הבעיה של המסך השחור.
פורסם 2010 ביוני 415 שנים koren100, ברוך הבא לפורום HWzone.נא לעדכן את כותרת הדיון בהתאם לחוקי הפורום אחרת הדיון ינעל.את הכותרת ניתן לערוך ע"י לחיצה על כפתור "עריכה" בהודעה הראשונה של הדיון.בנוסף לזה תציין על איזה חומרה המערכת מותקנת, כלומר המפרט של המחשב.
פורסם 2010 ביוני 415 שנים מחבר פרט המחשב : כרטיס מסך Geforce 6600 מעבד pentium R 4 cpu 3.00GHZ זיכרון RAM 1 ג'יגהאם צריך יותר מזה תגידו אני יוסיף.
פורסם 2010 ביוני 415 שנים תעשה BOOT מהWIN7 ותפרמט את המחיצה שעליה אתה מתקיין את הWINDOWS ואז תתקין מחדש את הWIN7בהצלחה
פורסם 2010 ביוני 415 שנים מחבר שנייה אתה מתכון לכך שאני שם תדיסק של הווינדוס 7,הוא שואל אותי Boot from CD/DVD press enter ואז אח"כ כשוהוא מגיע לשלב ההתקנה אז ללחוץ FORMAT לכונן C ואז להמשיך בהתקנה ?כי אם כן עשיתי את זה כבר ולא הצלחתי,הוא עוד פעם עשה לי מסך שחור.
פורסם 2010 ביוני 415 שנים joniar, איך זה בדיוק קשור לבעיה שלו? לפותח הדיון: תציין בקשה את דגם הלוח אם וגרסאת הביוס שלו. מעבר לזה, למה אתה מתקין את המערכת על חומרה כל כך ישנה?
פורסם 2010 ביוני 415 שנים מחבר לגבי שאלתך,אני מתקין את המערכת על מחשב עם חומרה ישנה כי פעם שעברה התקנתי הוא עבד לי מעולה,ומאז שהתקנתי אח"כ פירמטתי והחזרתי ל XP ולא הצלחתי להתקין יותר.לוחM ,והביוסMotherboard Name Gigabyte GA-8I945P-GAward BIOS Type: Award Modular BIOS v6.00PGAward BIOS Message Intel I945 BIOS for 8I945P-G F7
פורסם 2010 ביוני 415 שנים לא אמורה להיות בעיה בגדול.שינית משהו בביוס מאז ההתקנה האחרונה? יכול להיות שאיפשרת כונן פלופי?
פורסם 2010 ביוני 415 שנים מחבר לא בהגדרות הביוס אף פעם לא נגעתי,אולי זה בעיה עם הדריברים שלי ?שנייה ועל איזה הגדרה אמור להיות הכונן פלופי ?אני צריך לשנות מכאן משהו : http://www.siz.co.il/my.php?i=nj5yfmmyjyud.jpgתיכנו ללינק נמצאת שם התמונה של הגדרות ה BIOS
פורסם 2010 ביוני 415 שנים תצלם בבקשה ברזולוציה נורמלית להבא תמונות.אני לא מדבר על זה, זה בסה"כ הסדר בו המחשב מבצע בוט.תחשוב על איזהשהו שינוי מההתקנה הקודמת שהיה לך. אפילו אם זה מקור ההתקנה.
פורסם 2010 ביוני 515 שנים מחבר בסדר גמור,ותגיד לגבי ההתקנה לא נגעתי בכלום.זה לא יכול להיות משהו בגלל הדירברים שלי ?,כי פעם ראיתי שהיה למישהו כרטיס מסך של NIVIDA והוא הפעיל איזה הגדרה של HD ואז בגלל זה,זה עשה לו מסך שחור ..זה לא יכול להיות בגלל זה ?<בסוף עליתי על זה ראיתי איזה אחד שגם הייתה לו תבעיה והוא רשם שזה בגלל המסך הוא חיבר את זה למסך אחר ואז במקום לקבל מסך שחור הוא ראה את המשך ההתקנה.זהו הסתדרתי הצלחתי להתקין תודה לכל מי שנסה לעזור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.