עבור לתוכן

המון עמותות מתקשרות ומבקשות תרומות - מה ניתן לעשות בעניין?

Featured Replies

פורסם

רובן עמותות למטרות חשובות, כך שלא כל כך נעים לומר זאת, אך כל השיחות כבר בלתי נסבלות.

אם מבקשים מהנציג לא להתקשר יותר, הוא אומר "כן, כן", אבל כמובן שלאחר מכן מתקשרים שוב.

האם יש חוק כלשהו, לפיו אני יכול לדרוש מהם שלא יתקשרו אליי יותר?

פורסם

אוליי לא מקובל כלפיי עמותות אבל לעיתים עובד נגד מפרסמים

היי

אנחנו מפרסמים את ה . . . . . .

מה שמך בבקשה ?

. . . .

הודעה זאת הוקלטה ותשמש להגשת תביעה

tuuuuu tuuuuu tuuuuu

או הגרסא היותר חזקה

שלום

מה שמך בבקשה ?

. . . .

כאן קצין משטרה. התקשרתם למקום בו קרה פשע לפניי מספר דקות. אנא הישאר על הקו ומסור את סיבת ההתקשרות ופרטיך האישיים. אם תנתק ניאלץ לפתוח בחקירה

tuuuuu tuuuuu tuuuuu

פורסם

^

NICE! :yelclap:

תרמנו כבר בעבודה?

רבאק, כמה אני יכול לתרום כבר עם כל האי- נעימות שיש. עוד מעט אני כבר אאלץ להיות קליינט של העמותה/אגודה הזו מחוסר כסף. :'(

מצד שני אני גם לא אוהב לתרום יותר מדי בגלל "השמועות" שאומרות שהמנהלים של האגודות/ עמותות הללו משמנים את התחת שלהם בכסף טוב מהתרומות. :pissed:

בסופו של דבר אחת לכמה חודשים 10 שקל פה או שם זה בסדר.

פורסם

אוליי לא מקובל כלפיי עמותות אבל לעיתים עובד נגד מפרסמים

היי

מה שמך בבקשה ?

. . . .

הודעה זאת הוקלטה ותשמש להגשת תביעה

tuuuuu tuuuuu tuuuuu

או הגרסא היותר חזקה

שלום

מה שמך בבקשה ?

. . . .

כאן קצין משטרה. התקשרתם למקום בו קרה פשע לפניי מספר דקות. אנא הישאר על הקו ומסור את סיבת ההתקשרות ופרטיך האישיים. אם תנתק ניאלץ לפתוח בחקירה

tuuuuu tuuuuu tuuuuu

איומי סרק? בוגר :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

לא מחפש דרכים להסתלבט על הנציגים - זה נחמד עם טלמרקטינג מפעם לפעם.

אני לא רוצה שיתקשרו אלי ביום שישי על הבוקר כשאני עדיין ישן, זה ממש מעצבן - השאלה האם אני יכול לדרוש מהם להסיר אותי ממאגר המידע שלהם או משהו כזה.

פורסם

אתה לא כבר דרשת את זה מספיק פעמים ?

פורסם

תגיד לו שאתה במעצר בית ושיקפיץ לך בירה :smile1:

פורסם

1. אנחנו בבית לא עונים למספרים חסויים, מי שרוצה לדבר איתי, שיזדהה.

2. אם בכל זאת מגיעה שיחה ממספר לא חסוי, אני מודיע שבשום פנים ואופן אני לא נותן להם את מספר כרטיס האשראי, אם הם רוצים, שישלחו מכתב.

פורסם

גם למספר מזוהה לא נותנים כרטיס אשראי בשיחה שלא אתה יזמת, תמיד מבקשים להתקשר למספר של החברה שהנציג טוען שהוא עובד בה כדי לוודא שזו לא תרמית. (וכמובן שאת המספר לא לוקחים מהנציג אלא מוציאים מהאתר של החברה או ממקום לא קשור אחר)

פורסם

את התרומות שלי אישית אני עושה בעצמי ולא מחכה לטלפון שיבקש ממני X סכום.

מעבר לזה אני מעדיף לסרב ולא לרוץ לתרום לאנשים דרך הטלפון מלא מעט סיבות.

1.האם הוא באמת מארגון X צדקה.

2.האם ידוע לי משהו על הארגון?.

3.במידה והארגון קיים,האם הוא באמת מזרים כספים למי שצריך [לא חסר גנבים בשוק הזה].

אני אישית נכנס לאתרים דרך הרשת ומקומות שאני מכיר בוודאות ותורם דרך PayPal.

אני בכל מקרה בעד שאנשים מתגיסים בעצמם לתרום ולא מגויסים ,מי שרוצה לתרום מוצא תוך שניות את הדרך.

פורסם

רובן עמותות למטרות חשובות, כך שלא כל כך נעים לומר זאת, אך כל השיחות כבר בלתי נסבלות.

אם מבקשים מהנציג לא להתקשר יותר, הוא אומר "כן, כן", אבל כמובן שלאחר מכן מתקשרים שוב.

האם יש חוק כלשהו, לפיו אני יכול לדרוש מהם שלא יתקשרו אליי יותר?

אני ממש מזדהה איתך. הטרדות טלפוניות זה דבר מציק. והיותר מעצבן שאין מה לעשות נגד זה. המשטרה לא מטפלת אלא אם מדובר ברצח. אני סובל בעיקר מבקשות לחזור לתכנית מנויים של עיתונים וכללית מושלם. אני מנתק להם בפרצוף מבלי להתנצל
פורסם

אם אין לי כח אני מנתק, אם יש לי כח אני מתחיל למכור להם חלקי מחשב שיש לי בארון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים