עבור לתוכן

תערוכת הגיימינג E3 - ידיעות חמות

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

למי שלא הספיק לעקוב, הנה כמה מהכותרות האחרונות:

Assassin's Creed 2: Brotherhood

בהמשך של העלילה נזכה לשליטה על צבא של מתנקשים

לכתבה

Gears Of War 3

סרטון גיימפלי

Portal 2

אחרי יצירת המתח שהסתיימה בסוג של אכזבה, לפחות ההמשך לפורטל נחשף: טריילר

Call of Duty: Black Ops

גיימפלי ראשון מהסינגלפלייר נחשף:

Medal of Honor

מולטיפלייר מהמשחק שייקח אותנו למלחמה מודרנית באפגניסטן

אגב, מה עם שם למשחק? יש מצב שהוא פשוט יישאר בלי שם משני לכותר?

Ghost Recon: Future Soldier

סרטון גיימפלי למשחק שיציג זירת לוחמה עתידנית

• תגובות 168
  • צפיות 14.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מחזק את FIGHTER לגבי ריימן הגרפיקה נראית פצצה אבל התוכן זה מההמשכונים הפחות מוצלחים אז קצת FAIL.

וואלב ביאסו אותי-אני די בטוח שהם אמרו בהודעות הפרסומיות שפורטל 2 לא יוצג בתערוכה אלא תוצג במקומו "ההפתעה".הם ביטלו את המצגת של פורטל 2 כדי להציג הפתעה-פורטל 2?! לא רואה איך זה הפתיע/הצחיק/שימח מישהו.למעט העדכונים החינמיים-בעיקר לTF2 וואלב קצת מאכזבים אותי מאז האורנג' בוקס.

לגבי MEDAL OF HONOR בנתיים לא ראיתי שם משני-הם תמיד יכולים לקרוא לו MOH:MODERN WARFARE... :silly: או שיקראו לו על שם היחידה המיוחדת שהוא מבוסס עליה-אני כבר לא זוכר מה זה היה

פורסם

ההפתעה הייתה התמיכה ב PS3...

פורסם
  • מחבר

ככה זה כשכל חברה רוצה ליצור הייפ ולמשוך את העיניים למצגת שלה.

ההפתעה שקיבלנו מ-Valve מסתכמת בהבעה המופתעת על הפרצופים שלנו מכך שאין שם כלום.

ובינתיים...

The Witcher 2

ההמשך מציג אלמנטים חדשים במערכת הקרב והדיאלוג בין היתר.

סרטון גיימפליי סיקור ראשוני

Need For Speed: Hot Pursuit

משחק ההמשך מפותח ע"י החבר'ה שפיתחו את Burnout ומציע לשחק כמתחרה פורע חוק או לשחק בצד החוק בתור שוטר.

כאשר יהיה אפשרי להתקדם בשתי הקריירות במקביל.

אגב, נראה ש-EA מנסים להחזיר עטרה ליושנה ובונים על הערך של שם המשחק, שזהה לשמו של המשחק השלישי בסדרה.

פורסם

המשחק השלישי בסידרה הוא קלאסיקה ותמיד היה BUNCH OF FUN בשלבים האחרונים שלו, לעשות פליפים באוויר במהירות 300 קמ"ש על מרצדס כשזורקים עליך פצצות ממסוק ומעופפות מעליך מכוניות מרוץ שבהן נוהגים שוטרים.. תענוג ;D

ד"א גיימפליי מהבטא של MOH:

http://www.youtube.com/watch?v=WuIUH3jcd3g

המנוע של BC2 נראה דינאמי ומהיר יותר בMOH, אם כי לא בהרבה.

אולי האפקט הזה בכלל נוצר בגלל שהמפה הזאת הרבה יותר קטנה ודחוסה ממפות BC2 רגילות.

פורסם

הטריילר של AC brotherhood.... זה פסיכוטי. הגרפיקה המתח זה.. :eek2:

פורסם

Boom selektah! ^^^

אפשר LINK?

פורסם

ד"א איך יכולתם לפספס -

Dead Space 2

E3 HD Gameplay:

Part 1 -

http://www.youtube.com/watch?v=3rJaS-Ovn8g

Part 2 -

Epic Trailer -

הטוויסט של העלילה במשחק השני נראה פשוט מטורף.

התעמקתי כל-כך בעלילה המסתורית והרעיון המעולה של דד-ספייס הראשון שמה שנראה שהם עשו בשני יהיה פשוט ****!

Dimensional disorder? Millenium-old alien monuments? Prehistoric alien race? Isaac's girlfriend is a creation of his own imagination?

I smell epic win[br]פורסם בתאריך: 16.06.2010 בשעה 13:17:57

Need For Speed: Hot Pursuit

משחק ההמשך מפותח ע"י החבר'ה שפיתחו את Burnout ומציע לשחק כמתחרה פורע חוק או לשחק בצד החוק בתור שוטר.

כאשר יהיה אפשרי להתקדם בשתי הקריירות במקביל.

הפיזיקה במשחק פשוט נוראית.

הנקודה שבה הוא התנגש בROADBLOCK של מכוניות ומה שקיבלנו זה כמה צורות שמתנהגות כמו ספוג וזזות הצידה בעדינות... :facepalm:

פורסם

זה יותר נראה כאילו הפכו את המשחק של פעם לארקיידי כזה, שזה גם סוג של כיף.

אבל עדיין HOT PURSUIT 3 היה ליגה של משחק, אני עדיין מתגעגע למרוצים הקלאסים האלו של מכוניות סלון קלאסה במסלולים מטורפים, היום פשוט אין את זה יותר, כולם בראש של לעשות משחקים של יאללה גרפיקה ומהירות...בגלל זה עד היום אין משחק מרוצים כיפי כמו HIGH STAKES / HOT PURSUIT3 וכמובן PORSCH...נקווה לטוב :P

פורסם

הטריילר של AC brotherhood.... זה פסיכוטי. הגרפיקה המתח זה.. :eek2:

:hizuk: :hizuk: :hizuk: :hizuk: :hizuk: :hizuk:

פורסם

אני עדיין מאוכזב מוואלב-אגב מה עם ארקהאם השני-אמור להיות איזה טריילר או משהו שלו,מאז הטריילר הכרזה לא ראינו שום קטעים ממנו.

פורסם

^^^

הטיזר הזה היה רק לצורך יצירת הייפ, בערך כמו ש ID עשו עם RAGE, הראו את המשחק פעם אחת ואז עברו כמה שנים עד שבאמת מידע התחיל לזרום.

פורסם

אין זמן טוב להתחיל להזרים אותו מעכשיו..בהתחשב בעובדה שהמשחק אמור לצאת כבר על תחילת שנה הבאה אגב,היו הדלפות שטופייס(שלדעתי כבר היה צריך להיות ב1 וזה טמטום שלא שמו אותו שם) וגם...טליה אל גול יהיו במשחק!!!נשמע ממש טוב

פורסם

אני מאוד מקווה

בא לי פשוט להתקין את ארקהאם ולשחק בו שוב מרוב שהוא אדיר....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים