עבור לתוכן

תערוכת הגיימינג E3 - ידיעות חמות

Featured Replies

פורסם

זהו נמאס לי סופית מubi

החליטו לעשות משחק דו מימדי של ריימן שזה מצויין, אני צופה וכו' ומה אני רואה? שיש לו את הלבוש המחורבן שהוא קיבל מריימן 3 שזה כבר ניפץ לי את הפנטזיה שהם עושים המשך לריימן המקורי

ואז מה אני רואה????? שהכניסו גם את גלובוקס המטומטם הזה מריימן 2!!!!!!!!

FFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!

מה כבר ביקשתי?! המשך נורמלי לריימן 1 בדו מימד עם ריימן שפוי שזורק את האגרוף במקום להרביץ כמו טמבל ועם הדמויות המקוריות?!

רק חסר לי שיכניסו את שאדו לסוניק 4, אני אלך לדפוק את הראש בקיר

• תגובות 168
  • צפיות 14.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סימתי לצפות בתערוכה של נינטנדו -רק פספסתי את ההתחלה עם זלדה

בכל מקרה תערוכה לא רע -לא היה משהו יותר מידי גדול אבל כן דברים נחמדים וזה זרם טוב

ה3DS לפחות לפי מה שהוצג ניראה נחמד מאוד

אין עדין אבל מספיק פרטים אליו -גם הוצג קונספט מעניין במקום אנלוגית ומעניין יהיה ליראות איך זה פועל

בינתים הוצג רק משחק אחד שעל המסך הגדול בתערוכה ניראה קרוב לגרפיקה של WII שזה מרשים לניד

(התמונה בטח הרבה יותר טובה במסך קטן )

אהבתי שהכריזו כמה משחקים לWII כמו קירבי ודונקי קונג ששניהם יהיו 2D

יהיה גולדנאי חדש מאקטיוויזיון שניראה נחמד

חסר לי STAR FOX חדש וניטפלל להכרזה בטוקיו גיים שואו

בכל מקרה הוצגו גם כמובן קזואל -אבל סך הכל ראגי הציג את הדברים בצורה זורמת והיה נחמד לצפות

פורסם

תערוכה קרירין ,תערוכה... :xyxthumbs:

פורסם

תוקן -תודה

פורסם

התערוכה של סוני בינונית בינתים

פורסם

הראו עכשיו GAMEPLAY מהמולטי של MOH, נראה טוב. אני אולי אקנה כשהוא יהיה זול(למה לעזאזל הוא מתחיל מ60 דולר בסטים? מה הם נהיו ACTIVISION?)

פורטל!!!!!!!!!! ההפתעה!

פורסם

Yo,check it

http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-star-wars/101162

star wars :Old republic

נראה WICKED,וזה רק ל-PC? :o

רק לPC זה הולך להיות MMO, כנראה שטוב אם bioware יממשו את כל מה שהם מבטיחים בצורה טובה, ומהכרות עם המשחקים של Bioware רוב הסיכויים שכך יהיה.

בחצות יהיה חצי שעה על המשחק כולל game play בG4TV.

פורסם

VALVE!!!!! אצל SONY :P

PORTAL 2 ב PS3 וגם STEAM (או לפחות חלק מהדרים שהופכים את STEAM לכלי כל כך נוח) :P וגם טריילר חדש ;D

פורסם

שיחקו אותה VALVE, חזרו לפתח לPS3 אחרי הכותר האחרון(כל הORANGE BOX) ועוד עם כמה טכנולוגיות מהSTEAM.

פורסם

פחחחח איזה מעפן,לא מאמין על VALVE.

חשבתי HL3 או משהו..

פורסם

הם אמרו שלא מדובר במשחק חדש. בכל מקרה לא מדובר במשהו קטן, אחרי כל מה ש VALVE אמרו אף אחד לא ראה את הצעד הזה, הם גם יאפשרו לאנשים לשמור את השמירות בענן של STEAM ולהמשיך את המשחק ב PC/MAC שזה גם יתרון גדול והכי חשוב, עדכונים מידיים כמו במחשב :yelclap:

פורסם

סיכום שלי

מיקרוסופט הייתה מאוד משעממת

סוני הייתה בסדר (משחקים טובים אבל בלי הפתעות\חומרה חדשה )

נינטנדו היתה טובה לא יותר מיזה -זרם חלק כמה משחקים נחמדים ו3DS

סך הכל E3 בסדר וזהו -חבל

פורסם

סוני חפרו...כל שנה הם עושים את זה אבל מפצים עם משחקים טובים. חבל שלא הראו עוד משחקים, שנה שעברה היה יותר טוב. ל ROCKSTAR יש 2 משחקים ל PS3 אבל מסיבה לא ברורה הם לא היו השנה ב E3 בכלל, סוני רק הזכירו הרבה שמות גדולים אבל לא הראו באמת מה הם עושים.

את האחרים לא ראיתי כי הייתי בעבודה אבל הבנתי ש MS היה אותו דבר רק שהפעם היה דגש גדול עם הגירסה הקטנה ועל המצלמה המפגרת שלהם (או כמו שסוני אמרו, כפתורים זה חשוב). נינטנדו היו הרבה יותר טובים השנה, היה להם משחקים להראות שזה ישפור גדול.

פורסם

תראה לסוני היו לא פחות משחקים מנינטנדו וכניראה יותר אבל הם סתם מרחו וגם לא הפתיעו בכלל

ולא המכוניות מתנגשות הזה (באמת שכחתי את השם) לא אחת מהסדרות הגדולות שלהם

לא היה אף משחק מפתיע ולא הכרזה באמת חשובה לכרגע (המשכים כאלו ואחרים באותה טכנולוגיה של הקודמים שהרבה מהם מולטיפלטפורם לא מעניינים אותי בתערוכות כאלו )

קישקוש על PS2 בלי להראות אף משחק חדש ואף גירסה חדשה -למה זה טוב ?

מחיר מופרז על הזיהוי תנוע שצריך להתחרות בWII

וזה לא שנינטנדו הפציצו -הם מנצחים לטעמי רק כי האחרות פישלו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים