פורסם 2010 ביוני 1415 שנים רב תודות על הלינק, משום מה לא עלה לי לראש להציץ בGT.. המשחק נראה מעולה, חבל שלא הוציאו את הNOOBTUBE אבל הרי גם בCOD4 הם היו... לא מזכיר יותר מדי את MW2, אבל מן הסתם נראה כמו משחק COD, מדובר באותו המנוע שד"א נראה עוד יותר טוב מMW2, מדהים כמה אפשר לסחוט מהמנוע הזה.
פורסם 2010 ביוני 1415 שנים זה לא בדיוק אותו מנוע כמו של MW2, מישהו מהחברה אמר שהמנוע עבר שינויים. אבל הבסיס הוא כן, של MW2
פורסם 2010 ביוני 1415 שנים אתם באמת מוכנים לשלם שוב 50\60 דולר בשביל משחק שיש לכם רק בשביל שרתים?אותו משחק ?!אתם לא רציניים, לא ראיתם כלום ממנו !אם אתם מדברים על פיצ'רים או גיימפלי שחוזר על עצמו אז דבר ראשון, תאמינו לי שאתם תהנו ממנו בכל זאת, גם אם הגיימפלי בערך אותו דבר, דבר שני לא ראיתם שיש נהיגה במסוק ?! ולקרירין, פעם הבאה שאתה מכין סירטון באנגלית, עדיף שתכתוב לעצמך את מה שאתה רוצה להגיד, כי זה לא הכי מובן :-X
פורסם 2010 ביוני 1415 שנים למי שלא ראה עכשיו יש את EA.הרגע הראו את MOH, ה MP ניראה בדיוק כמו BF:BC2...
פורסם 2010 ביוני 1415 שנים NFS: Hot pursuit נראה כמו חזרה נחמדה למקורותאת Medal of honor הם הפכו למשהו שממש ממש דומה לbattlefield כנראה בגלל dice.http://www.ea.com/1/e3-live
פורסם 2010 ביוני 1415 שנים יש גם ב GT (עובד טוב) ו GAMESPOT (רזולוציה נמוכה יותר).שיפסיקו עם המשחקי ספורט...ה SP של MOH יהיה שונה אבל הם עוד לא מראים אותו.
פורסם 2010 ביוני 1515 שנים למי שלא ראה עכשיו יש את EA.הרגע הראו את MOH, ה MP ניראה בדיוק כמו BF:BC2...איך ידעתי, אני זוכר באחד הסרטונים הראשונים שהסתובבו ברשת שהיה Apache והמודל שלו היה בול כמו זה שב-BC2. ואני לא מקצין, זה נראה לחלוטין אותו הדבר.
פורסם 2010 ביוני 1515 שנים ביג דיל, מסוק. אתה רק יורה ממנו.אתה לא באמת שולט עליו.שאר האלמנטים פשוט נראים זהים(חוץ ממפות ומודלים של נשקים ואויבים).
פורסם 2010 ביוני 1515 שנים ביג דיל, מסוק. אתה רק יורה בו. שאר האלמנטים פשוט נראים זהים(חוץ ממפות ומודלים של נשקים ואויבים). אה??
פורסם 2010 ביוני 1515 שנים ביג דיל, מסוק. אתה רק יורה ממנו.אתה לא באמת שולט עליו.שאר האלמנטים פשוט נראים זהים(חוץ ממפות ומודלים של נשקים ואויבים).אז זהו שלא, אתה באמת שולט בו כמו בסימולטור.בקיצור זה יהיה בדיוק אותו דבר. חוץ מסיפור אחר, דמויות אחרות, תקופה היסטורית אחרת, נשקים אחרים, מפות אחרות, אויבים אחרים, מצבי משחק אחרים במולטיפלייר וקו-אופ ומעבר בין דמויות שונות באותו שלב (ולא רק בין שלבים שונים).ממש אותו דבר, חבל סתם להוציא על זה כסף...
פורסם 2010 ביוני 1515 שנים אפשר כבר לראות את ה-press conference של ubisofthttp://www.gametrailers.com/e3/livefeed/ubisoft
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.