עבור לתוכן

תערוכת הגיימינג E3 - ידיעות חמות

Featured Replies

פורסם

ONLIVE ניראה לי די אדיוטי עם כל מה שהם עושים זה רק להשכיר לך "חומרה"

בכל מקרה תשלם על כל הדברים שמסביב כמו מסך\עכבר\רמקולים וכו ובכל מקרה תצתרך איזה מחשב או דבר מקביל

ככה שגם עם תיקנה מחשב זול זה עדין כסף -למה לא לשלם יותר ולקבל מחשב חזק ?

הרעיון עצמו של הONLIVE היה הרבה יותר טוב עם באמת זה היה לפי מנוי בלי צורך בלקנות את המשחקים

היו יכולים אפילו לעשות מנוי לפי חוזק ה"חומרה" שהשרת מיצר לך

אבל בכל זאת מנוי ככה שאתה משחק בתקופת המנוי בכל משחק שבשרות בלי לקנות אותו

ככה גם שבמקרה והמנוי יהיה יקר לפצות את חברות המשחקים שיתמכו בו -סתם נגיד 50$ למנוי איכותי

זה יכל מאוד לישתלם במידה וזה באמת פועל טוב

איך שהם רוצים למכור כרגע ניראה לי אדיוטי -חומרה שקונים אפשר למכור מאוחר יותר כמשומש או בכלל לקנות משומש

וזה מתקזז -גם במשחקים פיזים אפשר לקנות\למכור משומש

אני מניח שהם עשו את החישובים הכלכליים שלהם של כמה הם יכולים למכור את הדברים

אין להם שום אינטרס להכניס שירות לשוק שהוא סתם יקר, שכאשר ההתחלה היא הזמן הכי קשה לשירות הזה שלכולם יש מחשבים חזקים והוא עוד לא הוכיח את עצמו

בסוף אם זה יהיה יקר משמעותית, לא נוח או סתם יעבוד דפוק זה יפול

"למזלנו" זה לא יהיה ברשיתו בישראל ככה שניתן לרוב העולם לדעת הרבה לפנינו אם זה טוב או לא,

לדעתי לפחות אם זה לא יצליח אז המתחרה של זה כבר יצליח, אבל אין לי ספק שזה יתפוס

ובקשר לחומרה אתה שוכח כמובן שזה מאפשר לך לשחק על פלטפורמות שאין אפשרות לשחק אליהן כרגע

מחשבים ניידים, נט בוק ואפילו

• תגובות 168
  • צפיות 14.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש אפשרות לשחק אליהם כרגע רק משחקים יותר קלילים

פורסם

Two Warhammer games, one was just announced.

xbox360 only :(

Warhammer 40,000: Dark Millennium Online

E3 2010 Trailer [HD]

Article

@

It uses a modified version of the Darksiders engine, which is one of the reasons it looks so good for an MMO." He wasn't willing to give a release date.

16hrwvm.jpg

פורסם

Blacklight Tango Down נראה מבטיח ביותר ויעלה 15$ בלבד.

הPREMIERE EDITORS של MACHINIMA בחרו בו כMULTIPLAYER הטוב ביותר בE3. ;D

http://pc.ign.com/dor/objects/14331174/blacklight/videos/blackl_gmp_frombehind_042010.html

מה שמעניין במשחק הזה זה ש wallhack זה חלק טבעי מהמשחק (כוח מיוחד שיש לכולם). לפחות ככה לא צריך כל הזמן לחשוד בשאר השחקנים שהם צ'יטרים...

פורסם

הHACK יהיה שתמצא דרך לירות תוך כדי שימוש בכוח הזה כי המשחק בנוי ככה שאי אפשר להשתמש באף נשק תוך כדי שימוש בו.

(אני גם לא בטוח שזה "כוח" , אני חושב שזו סוג של משקפת...)

פורסם

הHACK יהיה שתמצא דרך לירות תוך כדי שימוש בכוח הזה כי המשחק בנוי ככה שאי אפשר להשתמש באף נשק תוך כדי שימוש בו.

(אני גם לא בטוח שזה "כוח" , אני חושב שזו סוג של משקפת...)

כן, לא התכוונתי לכוח על טבעי אלא פשוט ליכולת מיוחדת, כנראה טכנולוגית. וכמובן שתמיד יהיו האקים למרבה הצער. סתם צחקתי שלפחות לגבי הוולהאק לא תצטרך לחשוד בשאר השחקנים.

פורסם

חחח.. אני יודע שצחקת...

אני חושב שאני אקנה אותו למרות שלא יהיו Dedicated Servers - הוא נראה משחק חביב מאוד וב15$ זו ממש השקעה מינימלית למשחק רשת...

פורסם

מסכים.

בימינו יש חברות זוועתיות שעושקות את קהילות הגיימרים בעולם ובמחיר הנ"ל יורקים עליהם איזו חבילת מפות בדמות DLC

פורסם

בימינו יש חברות זוועתיות שעושקות את קהילות הגיימרים בעולם ובמחיר הנ"ל יורקים עליהם איזו חבילת מפות בדמות DLC במחיר מופקע

תיקנתי לך את ההודעה.

אגב מצחיק שהמשחק הזה ימכר במחיר שחבילת המפות של COD נמכרת בו

פורסם

יש לציין שיש במשחק 12 מפות שנראות כל אחת לא פחות טוב מזו שראינו בגיימפליי.

12 מפות זה מספר ממוצע לכל משחק COD במחיר 60$. ;D

פורסם

ככה זה שבצוות שעבד על המשחק (לא רק המתכנתים) יושבים אנשים שמבינים ויודעים מה זה להיות גיימר כמו מרקוס בר שהיה מנחה בInvisible walls בGT.

פורסם

נראה מעולה.

אין תאריך יציאה רישמי?

Q3 2010 מתחיל בחודש הבא

פורסם

בסרטון האחרון שיש בGT , אחד המפיקים (אאל"ט) אמר משהו לגבי חודש יולי - שהם מקווים שזה יהיה תאריך השחרור...

באתר הרישמי רשום SUMMER 2010 שזה אומר בחודשיים הקרובים (פלוס מינוס...)

פורסם

מעולה!

אהבתי מאוד את הגיימפליי ואת הנשקים

נראה כמו משהו מאוד מרענן שאנחנו צריכים עכשיו :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים